TT
Felne - kupovina i razne informacije
Re: Одг: Felne - kupovina i razne informacije
@ADrei, kojom rukom si napisao post? 
TT
TT
Имам једно потпитање...
Re: Felne - kupovina i razne informacije
jel zna neko hoce li biti velike vizuelne razlike izmedju guma 275/30/20 i 255/35/20?
znam da je bolje ici na fabricku dimenziju ali to znaci +500eura, pa me zanima dal ce ova 255/35 izgledati kao balon?
znam da je bolje ici na fabricku dimenziju ali to znaci +500eura, pa me zanima dal ce ova 255/35 izgledati kao balon?
Pa bice strecovana, german stajling...
Meni licno, malo dzukacki kada se stavi takav stajling na Audi.
Mada, s obzirom kakve gume stavljas na takav auto, i takve, tolike felne, i kako sve radis... ja ne mogu da te savetujem, totalno nam se razlikuje pogled na svet.
Mada, s obzirom kakve gume stavljas na takav auto, i takve, tolike felne, i kako sve radis... ja ne mogu da te savetujem, totalno nam se razlikuje pogled na svet.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Čemu dilema kad ces da ih skineš za 15 dana? :-D
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
@Xeroj... kakve gume stavljam?
ne vidim problem da vozim na novim barum gumama... nece biti ni nesto strecovana 255 na 9J
@nidza... ove felnee ostaju na mom autu bar do kraja leta... nadam se
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
ne vidim problem da vozim na novim barum gumama... nece biti ni nesto strecovana 255 na 9J
@nidza... ove felnee ostaju na mom autu bar do kraja leta... nadam se
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ahaaa vazi 
To si rekao i za prethodne
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
To si rekao i za prethodne
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ja ne razumem kako te ne mrzi. Toliko ih često menjaš da si sigurno u dobroj kondiciji, skoro kao da radiš u vulkanizerskoj radnji...
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
De ćeš bolje nego streč na A5.Xepoj87 napisao:Pa bice strecovana, german stajling...
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
toliko felni izmenjao i još nisi naučio da je merna jedinica za širinu felni INCH a ne oznaka ruba felne JADrei napisao:@Xeroj... kakve gume stavljam?
ne vidim problem da vozim na novim barum gumama... nece biti ni nesto strecovana 255 na 9J![]()
I neće biti strečovano 255mm je veće od ~228mm koliko je široka felna i mislim da stoji skroz korektno
275/30 R20
255/35 R20Re: Felne - kupovina i razne informacije
Ma na 35 je balon, sta pitas kad si video i uzivo da izgleda kao na Q7.
Jedini razlog zasto ja sada ne vozim letnje 19-ice AMG, jeste zato sto nisam imao da dam jos 1.000e za gume, pored 1.000e za felne.ADrei napisao:@Xeroj... kakve gume stavljam?
ne vidim problem da vozim na novim barum gumama...
Ja kupujem felne da vozim, ti ih kupujes da preprodas, i zaradis.
Ja moj auto vozim ostrije, ti veoma lagano, koliko sam ja zakljucio.
I nemoj me vise pitati sta fali bilo kojim gumama koje nisu premium, na 20" felnama, odgovor je jasan, kvalitet.
Barum i slicne marke guma se kupuju kada imas do 16" felne.
Kao sto sam rekao, veoma razlicita filozofija.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
ti prozivas mene sto kupujem Barum a u drugoj temi pises kako si kupovao polovne zimske gume
vracamo se opet po 10x na istu pricu, vec sam napisao da ne primecujem nikkakvu razliku izmedju baruma vs premium, osim sto se npr PS3 mnogo brze trosi...
prosle godine u coning dosao novi A8 4.2TDI i kupio 4 Barum gume, ako su njemu sa 350ps dobre bice dobre i meni na duplo slabijem autu...
vracamo se opet po 10x na istu pricu, vec sam napisao da ne primecujem nikkakvu razliku izmedju baruma vs premium, osim sto se npr PS3 mnogo brze trosi...
prosle godine u coning dosao novi A8 4.2TDI i kupio 4 Barum gume, ako su njemu sa 350ps dobre bice dobre i meni na duplo slabijem autu...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Samo da se ubacim i kazem da sam na mnogo boljim automobilima vidjao da ljudi stavljaju polovne gume, tako mislim da oni ne razmisljaju bas previse o kvalitetu 
gde pise sirina felne? ja sam mislio da J bas sirinu obelezava, uvek je ona sa vecim J sira...Cp6uH napisao:toliko felni izmenjao i još nisi naučio da je merna jedinica za širinu felni INCH a ne oznaka ruba felne JADrei napisao:@Xeroj... kakve gume stavljam?
ne vidim problem da vozim na novim barum gumama... nece biti ni nesto strecovana 255 na 9J![]()
I neće biti strečovano 255mm je veće od ~228mm koliko je široka felna i mislim da stoji skroz korektno
evo ga A5 na 255/35/20, pojma nemam, plasi se da ce izgledati kao allroad

Problem u glavi. Kod nas se i dalje kupuju kola da budu bolja od komšijinih, a ne zbog sebe, svog zadovoljstva i bezbednosti.ivancho napisao:Samo da se ubacim i kazem da sam na mnogo boljim automobilima vidjao da ljudi stavljaju polovne gume, tako mislim da oni ne razmisljaju bas previse o kvalitetu
J označava profil zida, a broj ispred njega je širina. Valjda taj broj plus offset su ukupna širina. Imaš J, JJ, H... razne filozofije.
J je najčešći.
Npr 225 je 7.5, 235 je 8. Ja imam 235 na 7.5 i estetski i funkcionalno bi bilo bolje da je 8 širina.
Tapatalk Pro