Parking servis
Re: Parking servis - lopuže
Da ih ne podsetim da treba da mi blokiraju racun 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Zamalo da popijem doplatnu danas. Parkirao sam u zutoj zoni, da trknem do prodavnice po prazne diskove. 5 minuta max. Keva ostala u kolima da ceka. Otisao ja u prodavnicu i vidim onaj iz PS pise doplatnu nekom. Nista pozurim ja malo, vratim se do auta kaze keva napisao doplatnu na Pezou iza, a moj auto pogledao video nju unutra i produzio dalje. 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To sam primetio da redovno rade 

- H4wkeye
To je onda korektno od njih. 

mene danas zamalo da odnese pauk...
usao sam u neki kafic da uzmem od druga neke skripte, parkirao se ispred samo na 2min... izlazim ispred ono kamion vec staao i izlaze iz njega
kazu ai sto si stao na pesacki nego si usao i u kontra smer
objasnio sam im da sam stao samo na 2min, bili su ok i nisu mi nista pisali
usao sam u neki kafic da uzmem od druga neke skripte, parkirao se ispred samo na 2min... izlazim ispred ono kamion vec staao i izlaze iz njega

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
nije bilo nigde mesta... a i lazu, samo 2 tocka su mi bila na pesackom 

- Grujic
- Moderator
Zato što su najverovatnije bili samo ljudi iz PS-a.ADrei napisao:mene danas zamalo da odnese pauk...
usao sam u neki kafic da uzmem od druga neke skripte, parkirao se ispred samo na 2min... izlazim ispred ono kamion vec staao i izlaze iz njegakazu ai sto si stao na pesacki nego si usao i u kontra smer
![]()
Sada im je sistem da oni slikaju kola nekim kao tabletom, i pošalju policajcu elektronski koji to odobri i to je kao da je on na licu mesta. Onda oni mogu da dižu. To traje neko vreme, tako da ko stigne pre dobro je prošao. Njih ne moraš da poslušaš u smislu da ti traže dokumenta, da ti brane da sedneš u kola i slično...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa jesi stvarno usao u kontra smer? I bio na pesackom sa dva tocka?
- H4wkeye
Evo jedne interesantne stvari. Od 1. januara ove godine u Pozarevcu je Parking Servis preuzeo odrzavanje i obelezavanje vertikalne i horizontalne signalizacije, usled nezadovoljstva kako je do sada obavljan taj posao. Nadam se da ce oni raditi bolje, jer stvarno ko god da to je radio prosle godine nije nikako uradio. Treba im 2 meseca da obeleze jedan pesacki, novo asfaltirane ulice came bez linija mesecima, linije izblede i ne reflektuju svetlost posle par meseci itd.
- Grujic
- Moderator
Ima u SATu nešto o prinudnoj naplatii, tj onom skidanju sa računa, po njima je to regularno... Slikaću pa nek eksperti protumače.
- H4wkeye
Video sam, al' me mrzelo da kupim. Postavi slike ako budes mogao, bas me zanima.
Imam jednu varijantu koju praktikujem vec dosta dugo i prolazi
Naime, imam doplatnu kartu koja mi stoji u kolima.
Uredno se parkiram i samo je zadenem ispod brisaca, tako da brisac prekrije datum na isecku
Tako da izgleda kao da sam popio kovertu
Kazem, za sada prolazi

Naime, imam doplatnu kartu koja mi stoji u kolima.
Uredno se parkiram i samo je zadenem ispod brisaca, tako da brisac prekrije datum na isecku

Tako da izgleda kao da sam popio kovertu

Kazem, za sada prolazi

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ja bi je bar 1 mjesecno zaboravio vratiti u auto 

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/43514 ... oran-LukicNa sednici je takođe usvojen i Plan reprograma dugova korisnika usluga JKP "Parking servis" na osnovu čega će dužnicima koji u roku od 90 dana potpišu Ugovor o reprogramu biti otpisana kamata i omogućeno da preostali dug plate odmah uz popust od 10 do 30 odsto ili bez popusta na osnovni dug na 24 rate, uz otpis kamate.
JKP "Parking servis" će u narednim danima, ističe se, objaviti na koji način će građani moći da ostavare pravo koje imaju na osnovu Plana reprograma.