O kamerama za snimanje saobraćaja
Re: O kamerama za snimanje saobraćaja
Ili bi palio blinkere i zaustavio te ili ne bi palio uopšte pa bi ti čestitka stigla poštom. Nema brige.
Danas je takav Punto sa rotacijom naterao coveka da prodje na crveno. Jel i to prekrsaj?
TT
TT
Po meni jeste ako nije bilo pandura koji reguliše saobraćaj i koji je propustio vozila na crveno.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Uspelo mu , hahahahaNexT napisao:Lozio te
Hvala pajo

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ladno vozis gradom 120 i ablendujes ljudima da se sklone! Ne verujem koliko si bahat! :-D A bio si skroz ok dok nisi cesto posecivao forum. 
Sent from my HTC One S using Tapatalk 4

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Koliko je ogranicenje na Gazeli? 50 ili 80?
dok sam 2003-2005 radio na bataji vise puta sam imao najave letova helikoptera koji su nadgledali autoput i magistralne pravce...trojanac napisao:![]()
![]()
![]()
Helikopter nadgleda saobraćaj odavno, posebno u letnjim mesecima.
ja znam par ljudi koje bi odavno obesili na terazijama da tu imaju kameretrojanac napisao: Ona priča za kamere na mostu preko Ade je očigledno bila izmišljena. Vidim i dalje da većinom svi voze brzo tuda, a kameru nisam nigde video, bar ne na samom mostu gde bi moglo da se snimi veće prekoračenje.

Ziva istina.dragan napisao: ja znam par ljudi koje bi odavno obesili na terazijama da tu imaju kamere

Al su ovi RS-ovci divljaci. Ccc 

- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Sta ces, ne vozim vise sanducar, te se odmah uskurciloOgi napisao:Ladno vozis gradom 120 i ablendujes ljudima da se sklone! Ne verujem koliko si bahat! :-D A bio si skroz ok dok nisi cesto posecivao forum.

Хеликоптери надгледају саобраћај још од седамдесетих година 20 века.
Ограничење брзине на аутопуту кроз град, од наплатне рампе Бубањ поток до петље за аеродром Никола Тесла је 80 км на час, наравно у оба правца.
Ограничење брзине на аутопуту кроз град, од наплатне рампе Бубањ поток до петље за аеродром Никола Тесла је 80 км на час, наравно у оба правца.
Čist primer kako se birokratija i realan život razilaze. Ako nije gužva praktično niko ne vozi tu deonicu po ograničenju. Naročito deonice Bubanj Potok Dušanovac i Zmaj Aerodrom.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I to bi mogli da rese uz par displeja, koji bi menjali ogranicenje po potrebi, uz servisne informacije o zastojima i presretacima 
TT

TT
Ma ne moraju da se troše. Samo nek sklone presretače i kamere.