Letnje gume
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Letnje gume
Barum Bravuris 2 snižen u Coningu sa 8015din/kom na 7250din/kom. Naručio sam 4 kom, stižu za vikend. 205 45 R16 83V. Malo manja nosivost od starih letnjih(515 vs. 487kg) ne znam jel to ima neke veze...
Nije to velika razlika, u svakom slučaju više nego dovoljna nosivost za auto iz potpisa. 

- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ja sam jutros u Beogumi skinuo zimski set i kupio novi letnji set. Fabricke Djubrestonke (Firestonke) iako su bile nove sam liferovao tj prodao i stavio sam na punta sve 4 nove Michelin energy saver. Inace u Beogumi ima neka akcjija do 1. aprila i povoljnije su gume.
pa nista, od sada da jedes samo salatu, nista meso i mlekoUroš S. napisao:Barum Bravuris 2 snižen u Coningu sa 8015din/kom na 7250din/kom. Naručio sam 4 kom, stižu za vikend. 205 45 R16 83V. Malo manja nosivost od starih letnjih(515 vs. 487kg) ne znam jel to ima neke veze...

ajde pa da legnu od nedelje na auto...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Bas si izabrao lep dan za zamenu guma.Sh@rance napisao:Ja sam jutros u Beogumi skinuo zimski set i kupio novi letnji set. Fabricke Djubrestonke (Firestonke) iako su bile nove sam liferovao tj prodao i stavio sam na punta sve 4 nove Michelin energy saver. Inace u Beogumi ima neka akcjija do 1. aprila i povoljnije su gume.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Letnje gume
Ogi jel vidis da pricaju vec 2 nedelje kako vise nece biti snega i hladnog vremena 
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2

Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Gume sam menjao zato sto sam dolazio za BG, pa kad vec dolazim da odradim i to da se nevozim dva puta bezveze, inace i ja i zena smo na odmoru tako da auto slabo i koristim skoro da ga i ne vozim ceo mart mi auto skoro i ne treba moze da bude kijamet narednih 10 dana mene boli uvo auto mi ne treba do kraja martaOgi napisao:Bas si izabrao lep dan za zamenu guma.Sh@rance napisao:Ja sam jutros u Beogumi skinuo zimski set i kupio novi letnji set. Fabricke Djubrestonke (Firestonke) iako su bile nove sam liferovao tj prodao i stavio sam na punta sve 4 nove Michelin energy saver. Inace u Beogumi ima neka akcjija do 1. aprila i povoljnije su gume.

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Cordiant gume?
Uskoro prelazim na letnji set guma, kao i svi vozaci
pa razmisljam da stavim novi set guma.
Imam ekstra ponudu za Cordiant gume u dimenziji 195/65 R15 pa me zanimaju vasa iskustva sa ovom gumom?
Da li vredi uzimati?
Uzimam za Opel Astra G karavan dizel i prelazim nesto vise od 20 000 km godisnje.

Imam ekstra ponudu za Cordiant gume u dimenziji 195/65 R15 pa me zanimaju vasa iskustva sa ovom gumom?
Da li vredi uzimati?
Uzimam za Opel Astra G karavan dizel i prelazim nesto vise od 20 000 km godisnje.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Re: Cordiant gume?
Model Confort, sad sam video da nisam napisao...
-
- Pridružio se: 12 Jul 2012, 07:18
- Garaža: Peugeot 207 1.4e 75 ks LPG
Uzeo sam nove letnje gume
Sava Perfecta 185 / 65 R15 88T, dosta su tihe ali dobro to je normalno kad se predje sa zimskih na letnje, videcemo kako ce se pokazati.

Sava Perfecta 185 / 65 R15 88T, dosta su tihe ali dobro to je normalno kad se predje sa zimskih na letnje, videcemo kako ce se pokazati.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Danas sam malo spremao garažu i raspakovao sam letnje pneumatike koji su bili spakovani u kese.
A onda kreće igranka....izgleda da je u dve kese "prodrla" voda i prvo što sam primetio jeste da su se na dve felne pojavili mehurići (sitni su, oko 3 mm u prečniku) - naravno zbog vlage.
Da li mi neko stručan može reći koliko sam prisustvom te vlage u kesama "oštetio"
pneumatike, jer sam pročitao da ih vlaga može u znatnoj meri oštetiti?
A onda kreće igranka....izgleda da je u dve kese "prodrla" voda i prvo što sam primetio jeste da su se na dve felne pojavili mehurići (sitni su, oko 3 mm u prečniku) - naravno zbog vlage.

Da li mi neko stručan može reći koliko sam prisustvom te vlage u kesama "oštetio"

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Ma nisi ih ostetio pa to je felna metal nije kolač.
HTC
HTC
- Martin
Nije mi toliko stalo do felni (rešićemo, ofarbaćemo....
) koliko do samih pneumatika - da ne bude nekih problema sa njima tokom leta.... 

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Da si ih drzao i u vodi 3-4 meseca ne bi im nista falilo. Karikiram malo.
Mada ja ne preporucuje da se drzi u kesama, bas zbog vlage, i obavezno je oprati gume posle sezone pogotovu zimske zbog soli.
Opusti se, nije im nista, ali naravno da bi duze trajale treba ih skladistiti pravilno. Ali opet ponavljam sada im nista nije falilo.
Pa jel znas kako veliki centri, tj. ovi sto skladiste gume drze gume, tj. gde ih drze -na otvorenom. Naravno ne svi, ali dosta njih.
Mada ja ne preporucuje da se drzi u kesama, bas zbog vlage, i obavezno je oprati gume posle sezone pogotovu zimske zbog soli.
Opusti se, nije im nista, ali naravno da bi duze trajale treba ih skladistiti pravilno. Ali opet ponavljam sada im nista nije falilo.
Pa jel znas kako veliki centri, tj. ovi sto skladiste gume drze gume, tj. gde ih drze -na otvorenom. Naravno ne svi, ali dosta njih.
- Martin
E hvala ti Dag - tebe sam čekao!!!!!!!