Registracija vozila
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Registracija vozila
Punto 2004, 51kw, 1248 kubika, eurodizel, premijski stepen 3 ako je to onaj bez aktivacije.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Meni je za Golfa otislo za oko 6000 din., za Alteu oko 5000 din. koliko mi se cini...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Mene interesuje koji deo ovog kolaca ide drzavi, a koji osiguravajucim kucama. Posto je drzava ocigledno maceha prema svojim gradjanima i ja sam odlucio da budem neposlusan. Dacu drzavi 7 hiljada vise za premiju osiguranja ali cu je uskratiti za 10 hiljada atesta, koji sam uredno zeleo da platim. Kada moze tehnicki da prodje gomila raspadnutih vozila koji nemilice truju sve oko sebe mesavinom sagorelog ulja, vode i goriva, mogu i ja da vozim bez atesta.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Apsolutno te podržavam, da sam znao kako će biti ne bih ni ja atestirao plin...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Podrzavam. Ove pare sve idu osigravajucim kucama. Tako da je Narodna Banka Srbije jos jednom pokazala koliko je narodna prema sopstvenim gradjanima.schonenk napisao:Mene interesuje koji deo ovog kolaca ide drzavi, a koji osiguravajucim kucama. Posto je drzava ocigledno maceha prema svojim gradjanima i ja sam odlucio da budem neposlusan. Dacu drzavi 7 hiljada vise za premiju osiguranja ali cu je uskratiti za 10 hiljada atesta, koji sam uredno zeleo da platim. Kada moze tehnicki da prodje gomila raspadnutih vozila koji nemilice truju sve oko sebe mesavinom sagorelog ulja, vode i goriva, mogu i ja da vozim bez atesta.
5% je porez za osiguranja.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Meni je auto 55kw. To je na granici. Ima do 55kw i od 55kw. Gde bi onda racunali to? Visi ili nizi cenovni rang?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Po kalkulatoru spadas u nizu grupu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Ja mislim da su namerno tako pravili razrede da bi ti naplatili po skupljem , a ja imam 85kw i bice poprilicno skupa registracija
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Zar si ocekivao neki drugi razlog?
Jel to ona organizacija što se u slobono vreme bavi borbom protiv haarpa ili šta?Tu šokantnu tvrdnju, pokušavajući da objasni drastično poskupljenje, izrekao je juče Goran Papović, predsednik Nacionalne organizacije potrošača.
kakvi glodari majko mila. Kakva nebuloza. Mi smo izabrali nekoga da nas predstavlja i stiti od ovakvih stvari. Kada se sve to okrenulo, da ti ljudi u stvari sluze upravo za suprotnu stvar?! Treba promeniti udzbenike, da deca ne uce pogresno o tome, cemu sluzi politika, cemu sluze politicari, razni odbornici, poslanici, ministri, ... Treba ih na vreme nauciti da takve ljude mrze i da ih se gade.
@ftj
Nije. Ti mislis na ekologe iz NS
Ajmo pravnici, kako bi se moglo urediti, da se izbaci obavezno osiguranje iz nasih zivota. Kakav zakon ili propis bi drzava trebala da donese, da bi vozaci mogli da garantuju isplate steta? Samim tim sto je obavezno osiguranje u pitanju (po meni najveca prevara, mozda cak i veca od O.J. Simpsona), mogu da rade sta hoce, jer MORAS to da platis.
@ftj

Nije. Ti mislis na ekologe iz NS

Ajmo pravnici, kako bi se moglo urediti, da se izbaci obavezno osiguranje iz nasih zivota. Kakav zakon ili propis bi drzava trebala da donese, da bi vozaci mogli da garantuju isplate steta? Samim tim sto je obavezno osiguranje u pitanju (po meni najveca prevara, mozda cak i veca od O.J. Simpsona), mogu da rade sta hoce, jer MORAS to da platis.
To je sad istorija osiguranja, svuda postoji obavezno osiguranje zbog velikog broja vozila. Kod nas je problem što postoji najniža cena osiguranja, umesto da se slobodno formira. Zašto polisa mora koštati 15k din svuda, ako neko može da je ponudi i za 10k din i uredno isplati štetu u slučaju potrebe?