Da se ne lazemo, nepotrebno je pricati o sistemu vrednosti u Srbiji... Sve je onako kako ne bi trebalo da bude... I bas zato me niko ne moze ubediti da se BMW X6 npr kupuje iz drugih razloga koji nisu muvanje devojaka... Sace neko da kaze da po meni kupovina Ferrarija ili Porsche-a znaci to isto... Naravno da ne, Ferrarija ili Porsche-a vec kupuje klijentela kojoj je stalo do auta, ali automobile tipa ML-a X5, X6 koji apsolutno nemaju udobnost limuzine, izgled kupea niti performanse Ferrarija kupuju samo da bi se merilo ciji je duzi. Cisto glupog poredjenja radi, neki znaju a neki mozda i ne znaju, da sam pre 4 godine vozio New Beetle-a nadrndanog sa svom opremom, nije bio moj auto, bio je tatin, ali je bio meni namenjen, u nadi da me odvrati od starih kola... Elem posto to nije uspelo, primarno ju je on vozio, a ja sam vozio dvojku, pa onda trojku. I par puta se zadesilo da sam otisao sa Bubom u skolu (inace sam redovno isao trojkom iz razloga sto mi je bilo interesantno da se vozam posle casova, da se opustim) i ne mozete verovati koje su reakcije na taj relativno jeftin auto... Odjednom su svi hteli da se druze samnom, devojke koje ne poznajem su mi se javljale, jedna je trazila cak i da je provozam... Primera radi, jedna devojka koju sam godinama jurio mi je na pitanje hoces li da se vozamo, rekla moze ali samo sa bubom (sto se naravno nije desilo jer mrzim takve stvari).... Sta mislite da sam se pojavio sa X6

99% zena/devojaka je u Srbiji u tom fazonu... Mislim da je to glavni razlog ekspanzije popularnosti dvotonaca medju mladim svetom.... Pre se znalo sta zeli svaki mladic, ako nema para nasviranog "keca" ili ko je imao para da se domogne nekog GTI-ja ili GSI-ja polovnog, taj je bio najsrecniji. I onda su se pojavile fabrike sa genijalnim pronalaskom koji se zove SUV koji imaju 4-5 hiljada kubika, kamionsko vesanje ali su veliki, i devojkama to znaci moc...
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...