ivancho napisao:Danas Bnboss u Zemunu. Kažnjavanje parkiranih na mesto za invalide mislim da bi trebao da bude primaran posao neko vreme komunalcima .
Gde bas dzudza da bude iz kragujevca majku mu.
Npr kada idem do plaze u kragujevcu i parkiram u garazi uvrk ima jedno 20ak mesta za invalide ako ne i vise. nikada ne parkiram na tim mestima koja su najbliza ulazu jer mi je glupo da se ljudi cimaju previse, ali pošto su uglavnom vecina slobodnih onda parkiram skroz na kraju tj najdalje od ulaza tako da ne razumem ove koji parkiraju tu odmah uz ulaz na njihovo mesto. Slikacu ovih dana kakva je situacija u plazi.
Danas dobih od komunalaca obavestenje da mi stize prekrsajni nalog. Koja je cifra, da li imaju i oni neki raspon u zavisnosti od stepena prekrsaja ili je ista cifra za sve prekrsaje?
schonenk napisao:Danas dobih od komunalaca obavestenje da mi stize prekrsajni nalog. Koja je cifra, da li imaju i oni neki raspon u zavisnosti od stepena prekrsaja ili je ista cifra za sve prekrsaje?
A vamo mene prozivas za parking
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.