Računari
Re: Računari
Ne shvataš otvoreno mi je kućište trenutno i obrtaji su na minimumu i samo na tom minimumu ima taj neki dodatni zvuk.
A ne greje se procesor uopšte niti obrtaji kulera ikad povećaju osim u igricama.
Može predlog za tačan model ventilatora za kućište?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
A ne greje se procesor uopšte niti obrtaji kulera ikad povećaju osim u igricama.
Može predlog za tačan model ventilatora za kućište?
Sad čitam na Google šta je to i to je valjda irintantan zvuk koji proizvodi najčešće grafička.
Ja grafičku nemam a ovaj zvuk sam primetio od skora kad sam stavio kućište na sto i sad mi je blizu glave i nema šanse da ga ignorišem.
Ja grafičku nemam a ovaj zvuk sam primetio od skora kad sam stavio kućište na sto i sad mi je blizu glave i nema šanse da ga ignorišem.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne mora grafika da pravi coil whine mada jeste često ona jer je uglavnom najveći potrošač . Napajanja mogu to da rade kao i matična. Umeju i SSDovi da whineuju.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
@Šaranče, super je ovo osvetljenje tastature, 100 puta mi je zatrebalo na laptopu, ispomažem se nekom usb lampom ali nije to to.
Mozes sam da zamenis za tastaturu sa osvetljenjem, ili sam (dosta jednostavno) dodas u tastaturu svetlo. Barem kod Lenovo Idea Pad je fabricki predvidjeno, tj vec je pripremljeno. Pise u fabrickom uputstvu kroz opis ugradnje.
Ne znam, meni je kućište na podu i ne čujem ni gomilu hardova ni coolere.havijer napisao:Ne shvataš otvoreno mi je kućište trenutno i obrtaji su na minimumu i samo na tom minimumu ima taj neki dodatni zvuk.
Iskljucis ventilator na kuleru i saznas da li je do njega.
Ja imam lc120 na 6700k i do 45e ne postoji mu nista ravno. Kada on 6700k na 1.3v i 4.5Ghz drzi na ispod 70c u igrama, jasno je da je na nivou duplo skupljeg Cooler Mastera. U klasi je 212ice CM.
Sent from my SM-G935F
Ja imam lc120 na 6700k i do 45e ne postoji mu nista ravno. Kada on 6700k na 1.3v i 4.5Ghz drzi na ispod 70c u igrama, jasno je da je na nivou duplo skupljeg Cooler Mastera. U klasi je 212ice CM.
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
YAHOO PRESTAJE DA POSTOJI: Neslavni kraj internet giganta
http://www.telegraf.rs/hi-tech/2556730- ... et-giganta
http://www.telegraf.rs/hi-tech/2556730- ... et-giganta
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
i5-4430 i 8 gb rama i napajanje LC power od 550w, koju graficku da kupim da mogu da igram na normal do high podesavanjima GTA V ili Witcher ili assassin's creed novi?
U obzir dolaze polovne sa garancijom, kao i Madjari i uzeo bih neku popularnu graficku tj koju lako mogu da prodam kad budem hteo jos jacu da uzmem za godinu dve.
I predlog za wireless combo tastatura + mis do 5000 din.
U obzir dolaze polovne sa garancijom, kao i Madjari i uzeo bih neku popularnu graficku tj koju lako mogu da prodam kad budem hteo jos jacu da uzmem za godinu dve.
I predlog za wireless combo tastatura + mis do 5000 din.
Samo 1060 ako zelis da prodas kasnije. Ona ti je blizu moje 970, a ako uzmes dobrog proizvodjaca, mozes lepo i da je klokujes i trebalo bi sve te igre da rade na maksimalnim podesavanjima.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
A ima li nešto da valja za oko 120 evra?