Corona virus
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Corona virus
Kako joj do sad nisu oduzeli licencu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrana vrani...
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Nemam nikakve posebne podatke sem onoga što je bilo javno dostupno i što je kačeno ovde. Brojevi varirali od 7 do 15% interesovanja. Nisam izmislio a nisam video da je kasnije objavljivano nešto bolje.Grujic napisao: 09 Mar 2021, 12:35 Ja ne znam odakle ti vadis te podatke?
Ajde molim te navedi to konkretno malo, ne rekla kazala, ili na nivou malog uzorka.
Prvi ću da se izvinim tebi i bilo kome koga ovo vređa ako nađem dokaz da medicinska zajednica nije više dominanto skeptična prema vakcinama, što je bio moj prvi utisak. Ono "sačekaću", "videćemo", "da se prvo uverim..." itd
Namerno pišem skeptična jer verujem da Nestorović i Stojkovićka kao antivakseri ne reprezentuju bitniju grupu među lekarima. Inače verujem da oboje imaju jaka leđa u strukturama tako da su bezbedni i u LKS.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa daj link?
Skepsa je bila malo inicijalno prema Fajzeru (i to opravdana, ne zbog vakcine nego zbog odsustva informacija i odgovora na cesta pitanja) posle je popustilo i u kolektivima za koje ja imam uvid, obuhvat vakcinacije je ogroman, izuzetak su oni koji nece, zanemarljivo.
Tu ne racunam one koji ne smeju, ili npr sebe jer ja jos nisam primio ali planiram, (jos uvek mi je rano posle prelezanog covida, u narednih mesecak dana cu) vec samo one koji eto nece.
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Skepsa je bila malo inicijalno prema Fajzeru (i to opravdana, ne zbog vakcine nego zbog odsustva informacija i odgovora na cesta pitanja) posle je popustilo i u kolektivima za koje ja imam uvid, obuhvat vakcinacije je ogroman, izuzetak su oni koji nece, zanemarljivo.
Tu ne racunam one koji ne smeju, ili npr sebe jer ja jos nisam primio ali planiram, (jos uvek mi je rano posle prelezanog covida, u narednih mesecak dana cu) vec samo one koji eto nece.
U Kruševcu je navodno počela vakcinacija bez zakazivanja termina, što bi trebalo da znači da su verovatno svi ili skoro svi prijavljeni primili vakcinu.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Da li postoji neki konsenzus koja je vakcina preporučena za one koji su preležali?Grujic napisao: 09 Mar 2021, 14:24 Tu ne racunam one koji ne smeju, ili npr sebe jer ja jos nisam primio ali planiram, (jos uvek mi je rano posle prelezanog covida, u narednih mesecak dana cu) vec samo one koji eto nece.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne, ali sam ja resio kinesku.
To se bilo pricalo nezvanicno, al nekog jasnog zvanicnog stava nema.
To se bilo pricalo nezvanicno, al nekog jasnog zvanicnog stava nema.
Za kineza generalno ima najmanje info.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
drago mi je da čujem da je obuhvat vakcinacije među medicinarima ogroman, zaista se to nije nigde tako komuniciralo ili mi je promaklo.
Rekao je i vesic juce da u bg-u sad moze ko hoce da dodje da se vakcinise bez poziva, pretpostavljam na sajam.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sremska Mitrovica takođe organizovala masovnu vakcinaciju. Ko god hoće, bez prijave na e-uprava.
Posetite www.garaza.rs !
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Tako je, snajka tamo radi i kaze da su i dobro organizovani i da ima svih vakcina (rijetko da nesto fali). Bas juce mi pricala da u izgleda pohvaljeni kao jedni od bolje organizovanih i da raja iz Bg dolazi tamo 
Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
drKon na aparatima
https://www.rts.rs/page/stories/sr/%D0% ... cenje.html
Deca sa teškom kliničkom slikom leče se u Institutu za majku i dete, koje simptome imaju
Deca sa teškom kliničkom slikom leče se u Institutu za majku i dete, koje simptome imaju
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Ljudi,jel ovo normalno?