To je onda ipak neozbijan auto...Uroš S. napisao:Dobro veče iz blejice u kraju. Malopre sam provozao novi Polo 1.2 TSI 105ks. Vrlo vrlo ozbiljan auto. Al nema bord komp o.O
Sent from my Skate using Tapatalk 2

To je onda ipak neozbijan auto...Uroš S. napisao:Dobro veče iz blejice u kraju. Malopre sam provozao novi Polo 1.2 TSI 105ks. Vrlo vrlo ozbiljan auto. Al nema bord komp o.O
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Gledaj to sa vedrije strane. Provozao si svoju Škodu, plaćenu 25% skuplje :cool! :Uroš S. napisao:Dobro veče iz blejice u kraju. Malopre sam provozao novi Polo 1.2 TSI 105ks. Vrlo vrlo ozbiljan auto. Al nema bord komp o.O
Pa što se tiče motora to je to, isti su, čak mi se čini da je kod mene oštriji odziv na gas i malo živahniji. al Polo je tek prešao 1600km. Menjač isti osećaj, volan i ležanje takođe. E sad, enterijer, tu šije Fabiju u svakom smislu, sad se osećam ko da vozim Kedi iz sredine devedesetih otprilike, ta neka relacija. Da li vredi 2-3k razlike, upitno je, mada onaj enterijer bi posramio i mnoge veće automobile koji su aktuelni. Kako je to sklopljeno i kvalitetno za neverovati. Materijali su svi ultradobri. Bolja je bočna potpora naslona sedišta i zq nijansu bolja izolacija.dragan napisao:I urose kakvi su utisci u odnosu na tvoju makinu?
Hoćeš da nalepiš na nekretninu pa da se qrčiš pred komšijama?Grujic napisao:Jel bio neko slucajno u Guci i da mu je ostala nalepnica?
+1 i to gori plastikaner nego kod mene. U boljim paketima je enterijer bolji, ali cena jeTexonja napisao:Kod Pola enterijer zavisi od nivoa opreme, tj kvalitet materijala u enterijeru. Drugar ima 2 kom Pola, oba ova aktuelna modela, sa najslabijim 1.2 motorima (3 cyl) i osnovnom opremom. Enterijer je plastikander najgori. Ne bi posramio nikog.