Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Ja ću verovatno krajem sledeće sedmice. Svakako slabo vozim, tj. na poslu sam u najtoplijem delu dana a u drugoj polovini meseca ću ići par puta za GM i Užice gde su temperature niže pa zimskim gumama neće biti ništa.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Imam utisak da dobar deo ljudi misli da ce zimske gume da se dezintegrisu ako se voze na 15-20 stepeni par hiljada km 

Poslednja izmena od Delija u 01 Nov 2023, 13:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
U proseku izdrzljivije od letnjih, pogotovo ako za letnje imaš neku napičenu UUHP.
Ja stavio prošle godine.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
90% ljudi ima "ružniji" zimski set.Delija napisao: 01 Nov 2023, 13:22 Imam utisak da dobar deo ljudi misli da ce zimske gume da se dezintegrisu ako se voze na 15-20 stepeni par hiljada km![]()
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Ja moje stavio jos sredinom oktobra, birao termin dok nema guzve. Posle u Novembru bi bilo kao vencanje da zakazujem 
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja za jedna kola imam zimski set sa lepšim felnama od felni letnjeg seta, a za druga kola je sve to kontra.
Još nisam stavio zimske setove. No, uskoro ću. Ovih dana.
Poslovna su na AS gumama. Voziš i ne razmišljaš o sezonama. Rade isti posao.
Još nisam stavio zimske setove. No, uskoro ću. Ovih dana.
Poslovna su na AS gumama. Voziš i ne razmišljaš o sezonama. Rade isti posao.
Jbg, došao auto sa njima. Malo bi bilo bahaćenje da im tražim da mi uzmu druge.trojanac napisao:Znam da je službeni ali mi nezamislivo da ti voziš Eco gume.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Inače odlažem do zadnjeg momenta uvek jer imam 2 seta i uvek sam menjam. Da je drugačije ne bih čekao.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Vršac, da, zaboravio sam da si i ti naš.Delija napisao:Stavljam cim krene "zimska" sezona i ne razmisljam previse. U Vrscu je vec bilo i mraza.
Taman malo da osvezim izgled auta drugim felnama

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja uvek imam dupli set tockova samo zamenim, ko da se cima sa vulkanizerima, mada jos je rano za zamenu, mozda tamo onog vikenda....
u vecini slucajeva jeste zimski set ruzniji a mnogi i celik voze, ja sam prve sezone vozio celicare koje su dosle uz auto pa sam uzeo alu jer celik bas ne volim da vidim ni na jednom autu
u vecini slucajeva jeste zimski set ruzniji a mnogi i celik voze, ja sam prve sezone vozio celicare koje su dosle uz auto pa sam uzeo alu jer celik bas ne volim da vidim ni na jednom autu
Ja zakazao zamenu za utorak, da ne razmišljam posle da li je mraz ili ne. 

imam drugi (zenin) auto na kome su zimske gume, tako da ako bas zagudi imam opciju
Zimske gume uvek na čeične, ubedljivo najbolje rešenje....zato se i toliko masovno primenjuje širom Evrope.
Ko preferira izgled ispred funkcionalnosti uvek može da po želji stavi ratpakpne i eto tog nekog izgleda.
Mada je na ne kapiram ko gleda uopšte u točkove, ja gledam u volan tablu, radio i tako to....i to mi je najbitnije na autu jer ga vozim a ne stoji na nekoj izložbi umetnina.
Ko preferira izgled ispred funkcionalnosti uvek može da po želji stavi ratpakpne i eto tog nekog izgleda.
Mada je na ne kapiram ko gleda uopšte u točkove, ja gledam u volan tablu, radio i tako to....i to mi je najbitnije na autu jer ga vozim a ne stoji na nekoj izložbi umetnina.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
ljubitelj napisao: 02 Nov 2023, 17:19
Ne znam zašto, al' bih rekao da si u debeloj manjini ovde. Lakše ćete se prebrojati ako pitaš ko ne gleda...

Absolutno, ja svaki auto u " cipele " zagledam. Doduse fan sam celicara, ako je ruzan, neka bude u fulu.
A ironija je, da imam za oba auta po dva kompleta alu felgi
, na jedan ne staju celicane, za drugog jih nikako ne nadjem a da ne kostaju milijon.
A ironija je, da imam za oba auta po dva kompleta alu felgi