Klasican grejac stakla kao pozadi, ima niti kroz soferku koje greju samo se ne vidi tolko kao pozadi ali kad se zagleda pod uglom treba da se vidi mreza niti to je recimo kod fordova odavno manje vise standardna oprema cak i jeftinih modela poput fieste.
Extra stvar.Videces da ti preko zime onaj grebač za soferku nece vise trebati.Pogledaj u podesavanjima moguce da je podešen da se sam ukljucuje kad padne spoljna temperatura
OMP napisao: 29 Avg 2024, 15:37
Klasican grejac stakla kao pozadi, ima niti kroz soferku koje greju samo se ne vidi tolko kao pozadi ali kad se zagleda pod uglom treba da se vidi mreza niti to je recimo kod fordova odavno manje vise standardna oprema cak i jeftinih modela poput fieste.
Pozdrav, ljudi jel moguce da saobracajna ima rok trajanja? Posto meni izgleda istekla jos prosle godine, samo 7 godina je trajala...A koga god sam pitao na istom mestu im pise fazon godina 9999...dakle beskonacno traje. I guglao sam kaze da je to zbog kvacica pa ja nemam kvacice, ima mi mesto, tj. opstina...ali ne ostalo.
Trajna je i ako nemaš kvačice, dakle nisi bio u obavezi da zameniš tablice, niko ti problem neće praviti kod nas. U inostranstvu možda hoće. Zameniš j nekom prililikom, da ti važi do 9999 godine.
Kada su prvi put krenule da ističu saobraćajne, pre 4-5 godina, dobijala se potvrda na srpskom i engleskom da saobraćajna važi. Sada se podrazumeva da važi ali mi svaki put na registraciji skrenu pažnju da je istekla i da se ne sme preko granice dok se ne uzme druga, koja je oko 1800 din.
I meni su rekli to kao kad prelazis granicu mozda ti naprave problem, ja sam tek sada presao, u BiH doduse, i nisu rekli nista. Mada, mozda sam imao srece.