Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Ja jedva prešao tridesetu. Vi bili deca maltene.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Drugari pišem ovde jer nisam našao ni jednu temu za pravne savete.
Sinoć oko 3h kod Aleksinca na auto-putu mi je izleteo pas i udario sam ga, na automobilu je učinjena materijalna šteta.
Policiju nisam zvao jer iskreno nisam mislio da ima vajde od njih obzirom da je u pitanju pas + sam gledao da izvučem ženu i dete sa zaustave što pre dok neko drugi ne pokuša da izbegne kera pa udari nas.
Sad sam stigao kući, malo odmorio i čitam da su neki tražili naknadu štete na osnovu snimaka sa ulazno/izlaznih kamera na AP, da li se zezati sa tim ili popravljati i ćutati? Da li neko zna koja je procedura?
Hvala unapred.
Sent using Tapatalk
Sinoć oko 3h kod Aleksinca na auto-putu mi je izleteo pas i udario sam ga, na automobilu je učinjena materijalna šteta.
Policiju nisam zvao jer iskreno nisam mislio da ima vajde od njih obzirom da je u pitanju pas + sam gledao da izvučem ženu i dete sa zaustave što pre dok neko drugi ne pokuša da izbegne kera pa udari nas.
Sad sam stigao kući, malo odmorio i čitam da su neki tražili naknadu štete na osnovu snimaka sa ulazno/izlaznih kamera na AP, da li se zezati sa tim ili popravljati i ćutati? Da li neko zna koja je procedura?
Hvala unapred.
Sent using Tapatalk
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Ne znam za to, jedino što sam upućen je da, za kasko - bez izveštaja policije, ne vredi ništa, sve i da ima 5 snimaka sa 10 očevidaca, neće ni da čuju.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Astra >> Lambo
Da, raspitao sam se u medjuvremenu, moguce je pokrenuti postupak, ali je sansa za isplatu mizerna osim ako bas ludom srecom taj deo deonice na kom se nesreca dogodila nije pokriven kamerama i da se savrseno vidi sve, a cak i tad moze biti zezancija. Tako da sam odustao od toga, auto je kod majstora, cekam da javi sta sve treba da se menja i da cujem cenu.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mislim da za službena kola nikada nismo imali izveštaj policije, a ni ja za svoj automobil x2.mironiko napisao:Ne znam za to, jedino što sam upućen je da, za kasko - bez izveštaja policije, ne vredi ništa, sve i da ima 5 snimaka sa 10 očevidaca, neće ni da čuju.
TapaT
Trebalo je da pozoveš policiju i posle da ganjaš JP Putevi Srbije. Autoput mora da bude ograđen da ne bi životonje mogle da ulaze na njega.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Je l’ imamo temu na forumu vezano za plin u kolima?
Celu podsekciju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jel hoće da kaže BOOOM? 
Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sasa je prezadovoljan plinom, ja sam ga imao u corsi pa izbacio, ukratko 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kažu da se lepo ponaša u Stelviu 
TapaT

TapaT
Ja mislim da su svi talijanski auti kompaktibilni na plin jer je činjenica da Talijani imaju ogromna iskustva s plinom, ugrađuju to tvornički možda prije svih drugih. Uostalom , njihova plinska priča je usavršena.
Doduše, mnoga vozila su im na Metan (CNG).
Ne znam kakvo je stanje s takvim "pumpama " u SRB, ali kod mene postoje 3 u cijeloj Republici.
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk
Doduše, mnoga vozila su im na Metan (CNG).
Ne znam kakvo je stanje s takvim "pumpama " u SRB, ali kod mene postoje 3 u cijeloj Republici.
Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk