mironiko napisao:Ne znam za to, jedino što sam upućen je da, za kasko - bez izveštaja policije, ne vredi ništa, sve i da ima 5 snimaka sa 10 očevidaca, neće ni da čuju.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Mislim da za službena kola nikada nismo imali izveštaj policije, a ni ja za svoj automobil x2.
TapaT
Meni iz Generali-a rekli da bez toga ni ne šaljem zahtev... Radilo se o udarenoj srni.
Za razbijenu šoferku nisu tražili ništa, ali držao sam se primera što sličnijem ovog iz pitanja.
shandu90 napisao: 10 Sep 2024, 22:43
Sasa je prezadovoljan plinom, ja sam ga imao u corsi pa izbacio, ukratko
Samo fabrika bato moj, ništa drugo.
LAV-LAV napisao: 10 Sep 2024, 22:59
Doduše, mnoga vozila su im na Metan (CNG).
Ne znam kakvo je stanje s takvim "pumpama " u SRB, ali kod mene postoje 3 u cijeloj Republici.
Polako im raste broj, ali baš jako sporo. Trenutno u Novom Sadu komada 2 (koliko znam). U Beogradu i okolini puno više, po ostatku Srbije tu i tamo poneka.
Heinz napisao: 10 Sep 2024, 20:22
Trebalo je da pozoveš policiju i posle da ganjaš JP Putevi Srbije. Autoput mora da bude ograđen da ne bi životonje mogle da ulaze na njega.
Tako je, a u slucaju da na put izleti neka divljac i napravi stetu onda lovacka udruzenja to placaju, kolega je lovac i kaze da se njegovo lovacko udruzenje naplacalo steta dok nisu preduzeli ozbiljne mere da zastite i ograde to podrucje koje im pripada, u pitanju je magistralni put ali isto vazi i za ap.
Pa još pre toga 80tih, W124 karavan je imao soft close gepeka...nije to neka mudrost jedino što košta a ničemu ne služi.
W140 je samo podigao na viši nivo, na svim vratima.
Imao je to napredno ali i prilično tada već nazadno ubrizgavanje goriva LH sa početka 80tih koje su već Porše, BMW, Volvo tada 1991. napuštali polako a Mercedes tek uvodio.
Poslednja izmena od ljubitelj u 13 Sep 2024, 15:25, izmenjeno 1 put ukupno.