Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Da budem iskren, koliko god bio debik, mislim da je kazna trebala biti upola manja.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Prave od njega primer da se ne tolerise kurcenje u luksuznim autima da zadovolje mase zedne krvi 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Odrali su ga jer je budala koja je uspela da izjavi da se ne kaje i da mu nije žao.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Zato sto je ovaj bio kod njega pre udesa.aleksa napisao:A sto je deda svedocio?
Pa kakve veze to ima?
Nije deda bio u kolima, ili negde na trotoaru pa da vidi udes?
Nije deda bio u kolima, ili negde na trotoaru pa da vidi udes?

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa verovatno su ga pitali jel pio kod njega, posto je ovaj bilmez izjavljivao da je pio posle udesa.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Izjavio je valjda da je dobio flasu od dete i da je iz nje slucajno popio
Deda je mogao da odbije da svedoci, srodnici u pravoj liniji su oslobodjeni duznosti svedocenja
Pa deda je rekao da je pio ceo dan, ali sok!
Vukojica je na suđenju rekao što se tiče Despotovog boravka u Irigu na dan kada se dogodila nesreća, potrvdio je da je Despot bio kod njega, ali sa svojim društvom s kojima je jeo i pio ceo dan i da misli da su verovatno pili sok.

Vukojica je na suđenju rekao što se tiče Despotovog boravka u Irigu na dan kada se dogodila nesreća, potrvdio je da je Despot bio kod njega, ali sa svojim društvom s kojima je jeo i pio ceo dan i da misli da su verovatno pili sok.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ako je svedocio u njegovu korist, sto bi to odbijao?stefanan napisao:Deda je mogao da odbije da svedoci, srodnici u pravoj liniji su oslobodjeni duznosti svedocenja
Samo kazem da nije morao. Neko je pitao sto je deda svedocio...
A i ne znam koliko mu je to islo u korist kad se njegova i dedina prica nisu poklapale
A i ne znam koliko mu je to islo u korist kad se njegova i dedina prica nisu poklapale
Kako se ne poklapaju?
Despot rekao da je pio posle udesa, deda kaze da je pio sok, znaci bio trezan u trenutku udesa.
Pa necu mu valjda deda "zavuci"!?
Despot rekao da je pio posle udesa, deda kaze da je pio sok, znaci bio trezan u trenutku udesa.

Dobio isto kao onaj lik u Pancevu sto je pijan prosao 3 crvena i ubio isto tako troje cetvoro ljudi. Posle mu je na apelacionom smanjeno, ne secam se koliko.
Ja sam procitao negde da je Vranic rekao da je pio caj i da nista nije jeo, a deda je rekao da su jeli ceo dan i pili sokaleksa napisao:Kako se ne poklapaju?