I kod Kadjara na 215/60 R17 je slično odnosno povisoko ali mi opet nije svejedno kada očešem ivičnjak negde, nikad ne znaš koliko je tačno bio visok. Uvek stanem pa pogledam ali srećom i dalje ništa, ni tačkice.
U jbt, ja treba da idem prekosutra do Berana, kontao sam da idem sa Audijem, lagana priča, zaboravio sam da tamo zna da bude zajebano.
A zimski set je kod kolege Subica i neće da stigne do tada.
Tako sam se ja iznenadio kada sam išao jednom za Bileću, toplo vreme, sunce svuda a gore iznad Tjentišta i Sutjeske sneg i smetovi. Baš je bio šok ali prošao sam nekako (sa Doblom).
Prosli smo u subotu oko 20h tuda. Na granici nije bilo nikoga. U putu par vozila. Malo je bilo zajebano zbog magle. Dosta su uradili. Bolje da imas nekog ispred sebe (u nadi da zna put) jer ima jako puno prelaza sa nizeg na visi sloj puta pa je nezgodno. Na nekoliko mesta semafor i tucanik i rupe.
Danas smo oko 11.30 dosli na pocetak radova, bila kolona jer se tad pusta saobracaj pa smo tempirali to vreme. Bilo nas 30ak u koloni ali lagano, lepo vreme. Na granici par minuta.
Samo vodi racuna:
Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani u roku su radovi na sanaciji puta pa se saobraćaj za period od 01.10.2023. do 30.11.2023. god obustavlja radnim danima od 08.30 do 11.30 i od 13.45 do 16.45 casova , a za dane vikenda, subotom i neđeljom od 09.00 do 15.00 casova.
carov2 napisao:U jbt, ja treba da idem prekosutra do Berana, kontao sam da idem sa Audijem, lagana priča, zaboravio sam da tamo zna da bude zajebano.
A zimski set je kod kolege Subica i neće da stigne do tada.