Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Pa znaci poklapaju im se price da je bio trezan. 

Beše Vranic izjavio i da je slučajno stukao pola flaše dedine rakije, ali čim je prošao kroz Golfa
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Jbga usta mu se strasno osusila, a slaba brlja neka pa nije skontao dok nije ugledao dno boce 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Da, tako nešto je rekao, pa kako da ga ne zatvoriš na x godina
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Citiram Vranica.
-"Posle stravičnog sudara, na trenutak sam izgubio svest, ali brzo sam se povratio. Flaša rakije koju je deda po meni poslao tati skotrljala se do papučica za gas i kočnicu. Usta su mi se osušila, osećao sam strašnu žeđ. Nagnuo sam flašu i popio trećinu litre, dok nisam osetio da je to alkohol" – kazao je Vranić.
Dal ga je neko video da je pio od prisutnih svedoka ako ih je bilo te veceri da potvrde. Njegova izjava da je pio posle saobracajke je oboriva, da je vozio polako u granicama dozvoljenog mozda bi i stigao da izbegne sudar. Teska je odluka na sudiji koliku kaznu da mu rebnu. A kaznice ga sigurno.
-"Posle stravičnog sudara, na trenutak sam izgubio svest, ali brzo sam se povratio. Flaša rakije koju je deda po meni poslao tati skotrljala se do papučica za gas i kočnicu. Usta su mi se osušila, osećao sam strašnu žeđ. Nagnuo sam flašu i popio trećinu litre, dok nisam osetio da je to alkohol" – kazao je Vranić.
Dal ga je neko video da je pio od prisutnih svedoka ako ih je bilo te veceri da potvrde. Njegova izjava da je pio posle saobracajke je oboriva, da je vozio polako u granicama dozvoljenog mozda bi i stigao da izbegne sudar. Teska je odluka na sudiji koliku kaznu da mu rebnu. A kaznice ga sigurno.

Pa maximalnu za vožnju u pijanom stanju i prekoracenje u gradu
Edit:
Teško je biti sudija, a u Srbiji je teško biti pravedan
Ovde je kriv Golf, ali ovaj pijan išao prebrzo, i ubio troje.
Koja pravda?
Edit:
Teško je biti sudija, a u Srbiji je teško biti pravedan
Ovde je kriv Golf, ali ovaj pijan išao prebrzo, i ubio troje.
Koja pravda?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa sme da laže bez posledica, brani se, čupa se...
Nije smanjeno, potvrđeno 8ftj napisao:Dobio isto kao onaj lik u Pancevu sto je pijan prosao 3 crvena i ubio isto tako troje cetvoro ljudi. Posle mu je na apelacionom smanjeno, ne secam se koliko.
da li je moguce da neko misli da je lik bio potpuno trezan?aleksa napisao:Pa deda je rekao da je pio ceo dan, ali sok!![]()
Vukojica je na suđenju rekao što se tiče Despotovog boravka u Irigu na dan kada se dogodila nesreća, potrvdio je da je Despot bio kod njega, ali sa svojim društvom s kojima je jeo i pio ceo dan i da misli da su verovatno pili sok.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
https://www.youtube.com/watch?v=YgPmrxMMl4s
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da li stvarno imaju dronove u upotrebi?
Ma jok, to onaj sto su izotimali na.tekmi, pa da vide kako radi 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
U spotu neka policajka do jaja a u realnosti neki debeli gmaz besan što je gladan a mora da radi.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Mislim da sam jos pre cuo da treba da dobiju opremu za uvidjaje koja ce im omoguciti da naprave snimak lica mesta sa visine da bi se stekao bolji uvid... Mozda su za tu svrhu ako ih imajuPaja napisao:Da li stvarno imaju dronove u upotrebi?
Zamisli policajca koji vozi drona. Otera ga kući da špijunira ženu, sutra zakolje komšiju.