Nisam siguran da su sada imali uspeha kao ranije. Prvo, upozoravano je na moguće scenarije juče ceo dan, samim tim su svi bili spremni na ono što se dogodilo. Snimali su ih pa se sada ti isti vide kako posle telefoniranja organizovano idu da razbijaju a mnogi od njih su se videli kasnije tokom večeri ispred sns-a kada je nepomenik držao megafon. Ima i nekoliko snimaka kako ulaze u prostorije sekte. Megafondžija je došao da odbrani prostorije od farbe a nije došao da oda poštu nastradalima. Mnogo autogolova koje sada baš teško pokrivaju, čak i kod onih tvrdokornih koji ne glasaju iz interesa nego iz ubeđenja.
Novi Sad
Re: Novi Sad
- mironiko
- Pridružio se: 05 Jan 2017, 10:46
- Garaža: Subaru Forester e-Boxer Basic 2024. + Škoda Fabia 1.2 HTP 2004.
- Kontakt:
Gospodin nije došao da oda počast žrtvama na dan pogibije, ali je došao da brani prostorije SNS-a.
Što reče već neko, prioriteti su jasni sad. Čak i onima sa jeftinijim ulaznicama.
A ta marva što je išla da mu aplaudira... Sačiniti spiskove jednog dana. Nikad više na državnu sisu. Dezintegrisali bi se od nesposobnosti, mtrjbm smrdljivu.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Što reče već neko, prioriteti su jasni sad. Čak i onima sa jeftinijim ulaznicama.
A ta marva što je išla da mu aplaudira... Sačiniti spiskove jednog dana. Nikad više na državnu sisu. Dezintegrisali bi se od nesposobnosti, mtrjbm smrdljivu.
Astra >> Lambo
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Jedna stvar je mooožda mogla da se uradi od strane protestanata - da se izmaknu bar 100 mestara kad je krenulo demoliranje zgrade. Mislim da bi tim činom makar malo doprineli da ne mogu baš toliko da spinuju.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Spinovanje traje na režimskim medijima 24 sata pre početka i 72 sata posle protesta. Šta god uradili i kako god. Ovi će vrteti istu priču.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ma kakvi.
Ovaj može da piša sa zgrade na masu, to će objaviti N1, Nova, Danas i sl, plus društvene mreže i dopreće do onih koji za njega svakako ne glasaju + možda se "preobrati" još 2 % glasača.
Rezultat isti.
Takva je mašinerija u svemu oko nas, da su sve bahatiji. Pa B92 emituje izjavu Vulina, o događajima koji se još uvek nisu ni desili?!?!
I? Ništa.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
Ovaj može da piša sa zgrade na masu, to će objaviti N1, Nova, Danas i sl, plus društvene mreže i dopreće do onih koji za njega svakako ne glasaju + možda se "preobrati" još 2 % glasača.
Rezultat isti.
Takva je mašinerija u svemu oko nas, da su sve bahatiji. Pa B92 emituje izjavu Vulina, o događajima koji se još uvek nisu ni desili?!?!
I? Ništa.
Послато са SM-G980F помоћу Тапатока
- mironiko
- Kontakt:
Pazite, počelo je da kipi. Na protestima sam preko 10 godina, mladost mi prođe u njima, i nikad ljudi nisu bili besni kao sinoć, čak ni posle poplava.
I, jednom će prekipeti. Samo da još nekome ne padne nešto na glavu do tad...
A za "obične" ljude i agresivnost tokom protesta: kad su promene u pitanju - jbg, moraš nekad malo i da smeš.
A za "obične" ljude i agresivnost tokom protesta: kad su promene u pitanju - jbg, moraš nekad malo i da smeš.
Astra >> Lambo
-
- Pridružio se: 12 Sep 2017, 14:29
Kaže lepo stari narod: "vlast se ne dobija, vlast se otima".
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam ispratio prenos sinoć kad je držan glavni govor. Kapiram da su doveli neki broj poštovalaca da daju podršku.
Gde su bili svi oni koji su bili oštro protiv? Jel bilo zvižduka i pevanja one pesme?
Gde su bili svi oni koji su bili oštro protiv? Jel bilo zvižduka i pevanja one pesme?
Posetite www.garaza.rs !
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kolko sam ispratio snimke, ljudi su se sklonili na onu raskrsnicu kod Norka i nesudjene Poste, dok su ovi lomili.Gaginh0 napisao:Jedna stvar je mooožda mogla da se uradi od strane protestanata - da se izmaknu bar 100 mestara kad je krenulo demoliranje zgrade. Mislim da bi tim činom makar malo doprineli da ne mogu baš toliko da spinuju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma gde su se sklonili, ja danas gledao snimke gde ljudi stoje na 5 metara od ovih što lome i samo stoje i bleje tako, umesto da su se pokupili i udaljili što reče neko, bar 100 metara, da se ne vide na snimcima.
Negde sam pročitao juče, parafraziraću: Još uvek onaj kome je neko nastradao nije uzeo pravdu u svoje ruke.mironiko napisao: 06 Nov 2024, 15:22 Pazite, počelo je da kipi. Na protestima sam preko 10 godina, mladost mi prođe u njima, i nikad ljudi nisu bili besni kao sinoć, čak ni posle poplava.
Kad se to bude desilo biće bešte noge da vas ne utronjam.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Pa verovatno nisu ni znali za dolazak pa su bili u centru, a on dosao kod Zeleznicke stanice u prostorije stranke..trojanac napisao:Nisam ispratio prenos sinoć kad je držan glavni govor. Kapiram da su doveli neki broj poštovalaca da daju podršku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gaginh0
Uzeo je jednom sin od žene što je nastradala na naplatnoj. Govorio na nekom skupu, ali slaba vajda i od njega i od samog čina.Geza napisao: 06 Nov 2024, 17:07Negde sam pročitao juče, parafraziraću: Još uvek onaj kome je neko nastradao nije uzeo pravdu u svoje ruke.mironiko napisao: 06 Nov 2024, 15:22 Pazite, počelo je da kipi. Na protestima sam preko 10 godina, mladost mi prođe u njima, i nikad ljudi nisu bili besni kao sinoć, čak ni posle poplava.
Kad se to bude desilo biće bešte noge da vas ne utronjam.
- mironiko
- Kontakt:
Govorio na skupu? Mislim da Geza cilja na krvnu osvetu.
Astra >> Lambo
- Gaginh0
Dok ne saznamo šta je Geza mislio, palo mi na pamet kako su Radikali organizovali protest "Kosovo za patike", tad je čak i onaj nesretnik nastradao u ambasadi, polupano pola grada... koliko narod slabo pamti, to niko da spomene. Sad na Kuriru vest kako se roditelji žrtava iz "Kontrasta" zgražavaju skrnavljenjem Novog Sada sinoć.