Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Dobro veče

Post od stefanan »

Jbg, bas te krenulo. Za pare razumem sto si dao,smatrao si da ti je to najjednostavnije resnje i samo si hteo da se vratis a grci cigani to shvatili pa te odrali
Sad je lako filozofirati, ali stvarno si trebao da uzmes onu AMSS karticu :)
Edit-iskreno sad sta si radio kolima u grckoj i koliko si ih cepao na auto putu ? :D
Poslednja izmena od stefanan u 11 Avg 2013, 21:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

A vala ako ćemo iskreno nije ni lako ubaciti rezervni kad nema mesta za isti. Jedino ćopavi je bolji po tom pitanju
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Je ima kod bmw uopšte prostor predvidjen za manji točak?
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Nema.
NexT napisao:
Floyd napisao: Hrabri su svi koji tamo idu kolima...
Nemoj bas da preterujes... Sve je samo stvar pripreme...
Bez obzira na sve, ja juznije i istocnije od Srbije ne bih isao mojim autom ;)
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Cherokee napisao:U najmanju ruku, bar clanarina u AMSS da se uplati. 2000 din na godisnjem nivou moze dosta zivaca i para da sacuva.
Ovo sam bas hteo napisati i ugledam post.
http://www.amss.org.rs/index.php?option ... &Itemid=65

Bar bi delimicno pomoglo, a nikad se ne zna kada moze zatrebati.

I dalje mi nije jasna poenta " :) " smajlija na ovom forumu.
Znam kako se inace koristi, ali ovde...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Sad samo da ne krene prepucavanje koji je auto bolji i sa kojim se sme na put južno od Srbije. To bi isto bilo ko kad bi ja rekao nikad više neću sići sa asfalta jer sam u dvorištu zgrade u kojoj živim uspeo da zakačim sondu skrenuvši malo u travu. I to mi je donelo puno muke i uzelo puno para iz džepa, ali eto desilo se. Sutra ću da pazim više, ali ne znači da neću opet negde kroz travu da prođem.

Nema veze kuda se neko zaputio, bitno je da se uvek treba pripremiti valjano za put jer nikad ne zna šta može da se desi. Moglo se desiti da ostanu u koloni nekoliko sati, zbog udesa, kao što je Bax bio zaglavljen u još gorim uslovima. Bitno je da se auto pre puta prekontroliše, da se ima uvek dovoljno goriva, zalihe hrane i pića i da se ne žuri i ne gubi glava ako dođe do nepredviđene situacije. A kad te potera maler, potera te i tu mu ne bi pomoglo ni da je imao 3 rezervne, verovatno bi mu i četvrta guma pukla do BG.

Ja znam da ću na odmor krajem meseca, ako idemo na more to je 600km u jednom pravcu, dakle ništa posebno. Mogu i sad da sednem i teram ga 600km bez brige, bilo na zapad ili na jug. Ali ću ipak sutra da obavim detaljan pregled auta, posle ide i tehnički zbog registracije, pred sam put opet provera svih tečnosti, guma, signalizacije, ono osnovno. I imam rezervni točak, ali ako me potera maler da mi puknu dve gume usput, gde god bio, moraću da platim vulkanizera da mi to sredi. Pa koliko me odere.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Floyd napisao:Nema.
NexT napisao:
Floyd napisao: Hrabri su svi koji tamo idu kolima...
Nemoj bas da preterujes... Sve je samo stvar pripreme...
Bez obzira na sve, ja juznije i istocnije od Srbije ne bih isao mojim autom ;)
Pa dobro, tvoj stav,.. Ne znam sta cemo sa par stotina hiljada kola koja se sa severa EU zapute kroz Srbistan, a posle Bugarsku i Grcku, i zivi se vrate, al nema veze...

2x sam isao u Grcku, 2x u CG, XX puta u Bugarsku, ove godine, i nikada nije bilo problema. Ne vidim zasto bi meni bio veci problem da odem do Sofije nego nekom Nemcu da prodje Srbiju na putu do nekog preprcanog letovalista u Grckoj...

Sve ovo sto mu se desilo je splet okolnosti i losa priprema za put. Srwca, prilicno bezbolno je proslo, pa ce ubuduce to preduprediti takve rpobleme...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Moze da se ubaaci u vecinu. U njegov mislim da moze, u e90 moze, u moj ne moze...
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

stefanan napisao:Jbg, bas te krenulo. Za pare razumem sto si dao,smatrao si da ti je to najjednostavnije resnje i samo si hteo da se vratis a grci cigani to shvatili pa te odrali
Sad je lako filozofirati, ali stvarno si trebao da uzmes onu AMSS karticu :)
Edit-iskreno sad sta si radio kolima u grckoj i koliko si ih cepao na auto putu ? :D
Ako izuzmemo navedenu muku,samo putovanje je bilo super :) Nema policije,radara,kontrola,a putevi dobri,pa sam nasao I neke nase usput iz BG-a(2 E60),pa je bilo bas interesantno,onda kroz planine,isto super ,testirao ga u krivinama,ma jako je lepo bilo... Samo 19 inca I niskoprofilne nikad vise,razmisljam se ili 17 ili 18.

Mada,najverovatnije cu u narednih 6 eseci uzeti Cayenna ili X5/6 Ili RR Sport... I da ne brinem vise...
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

Wolfy napisao:Samo 19 inca I niskoprofilne nikad vise,razmisljam se ili 17 ili 18.
mozda da probas sa nekim original BMW felnama, ako je felna replika ili ko zna koje marke normalno je da ce da se iskrivi pre ili kasnije... pa nisu OEM felne dzabe 5x skuplje od ostalih ;)
jos ce da ispadne da ni po autoputu ne moze da se vozi nista vece od 16zoll...
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

:plusone:

OEM ili neke od proverenih proizvodjaca, a i vecina tih felni je ruzna. Meni na ovom bmw uopste nisu stajale te felne.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Malopre mi se desilo nesto krajnje neverovatno. Zaustavila me policija dok sam vozio bicikl. :kezo: Ni manje ni vise nego alko test, koji je srecom bio negativan. Nisam imao ni prednje ni zadnje svetlo i vozio sam bez ruku (bas u tom trenutku), kad su iskocili iza parkiranog automobila. Onda su izracunali da je to oko 55e u kaznama, ali su se ipak smilovali posto nisam znao i pustili me, pod uslovom da nastavim pesaka. :srbin:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Standard jbga :D
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Dal` ce biti usvojen onaj kretenski predlog blica za kubikazu koju smeju da voze "pocetnici" ? :twisted:
Stvarno vec ne mogu da poverujem sta me sve nece snaci ovih dana :glavomuzid:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Sumnjam da će biti išta od toga, a onako kretenski formulisan predlog se zaista nadam da neće usvojiti... Mada, novinarske priče su to, i ako se usvoji, mora to bolje obrađeno da bude
Odgovori