Sad je lako filozofirati, ali stvarno si trebao da uzmes onu AMSS karticu

Edit-iskreno sad sta si radio kolima u grckoj i koliko si ih cepao na auto putu ?

Bez obzira na sve, ja juznije i istocnije od Srbije ne bih isao mojim automNexT napisao:Nemoj bas da preterujes... Sve je samo stvar pripreme...Floyd napisao: Hrabri su svi koji tamo idu kolima...
Ovo sam bas hteo napisati i ugledam post.Cherokee napisao:U najmanju ruku, bar clanarina u AMSS da se uplati. 2000 din na godisnjem nivou moze dosta zivaca i para da sacuva.
Pa dobro, tvoj stav,.. Ne znam sta cemo sa par stotina hiljada kola koja se sa severa EU zapute kroz Srbistan, a posle Bugarsku i Grcku, i zivi se vrate, al nema veze...Floyd napisao:Nema.
Bez obzira na sve, ja juznije i istocnije od Srbije ne bih isao mojim automNexT napisao:Nemoj bas da preterujes... Sve je samo stvar pripreme...Floyd napisao: Hrabri su svi koji tamo idu kolima...
Ako izuzmemo navedenu muku,samo putovanje je bilo superstefanan napisao:Jbg, bas te krenulo. Za pare razumem sto si dao,smatrao si da ti je to najjednostavnije resnje i samo si hteo da se vratis a grci cigani to shvatili pa te odrali
Sad je lako filozofirati, ali stvarno si trebao da uzmes onu AMSS karticu
Edit-iskreno sad sta si radio kolima u grckoj i koliko si ih cepao na auto putu ?
mozda da probas sa nekim original BMW felnama, ako je felna replika ili ko zna koje marke normalno je da ce da se iskrivi pre ili kasnije... pa nisu OEM felne dzabe 5x skuplje od ostalihWolfy napisao:Samo 19 inca I niskoprofilne nikad vise,razmisljam se ili 17 ili 18.