Računari
Re: Računari
Da, covek ne moze da se dogovori sa samim sobomsebekkg napisao:
Tri imena, scout, trigger i fanta.
Sent from my SM-N9005

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moze, ali radi to dok nemas nista bitno od podataka na disku. Nijedan od programa koji to rade nije 100% pouzdan.Ogi napisao:Novi komp je stigao sa samo jednom particijom, C: .
Da li mogu bez formatiranja da uzmem odredjeni deo diska i napravim od njega drugu particiju ?
Imacu dosta pitanja, ovo je haos, Win 10, kao da sam prvi put u zivotu seo za komp...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Gse se to bese radi u Win 10 ?
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Tesko ces to uraditi iz Win, jer se buni da radi bilo sta na particiji koja je mount-ovana i u upotrebi.
Skini neki od programa, tipa:
1. MiniTool Partition Wizard Free Edition https://www.partitionwizard.com/free-pa ... nager.html
2. GParted
Skini neki od programa, tipa:
1. MiniTool Partition Wizard Free Edition https://www.partitionwizard.com/free-pa ... nager.html
2. GParted
-
- Banned
Ne mogu da verujem da kreteni to nisu uradili prilikom instalacije, jebote ko jos ima jednu particiju.
Komp mi na nekim mestima prijavljuje Intel HD graficku iako imam GeForce odvojenu. Da li se ona ukljucuje samo po potrebi ?
Hvala Trojke.

Komp mi na nekim mestima prijavljuje Intel HD graficku iako imam GeForce odvojenu. Da li se ona ukljucuje samo po potrebi ?
Hvala Trojke.
Ne, 930 ti se ukljucuje samo u 3d aplikacijama, da bi laptop stedeo struju, a mozes da ukljucis i samo nju da koristi.
Jebiga, ko ti kriv, kada ti je uslov za kupovinu laptopa bio da dodje sa preinstaliranim Windowsom...mogao si uzeti bolji laptop da si bio normalan i sam instalirao Windows, sto traje 10 minuta i pri tome u instalaciji biras koliko i kolikih particija zelis
Jos ako mi kazes da si uzeo sa Win7 ili 8, samoubicu se
Jebiga, ko ti kriv, kada ti je uslov za kupovinu laptopa bio da dodje sa preinstaliranim Windowsom...mogao si uzeti bolji laptop da si bio normalan i sam instalirao Windows, sto traje 10 minuta i pri tome u instalaciji biras koliko i kolikih particija zelis

Jos ako mi kazes da si uzeo sa Win7 ili 8, samoubicu se

-
- Banned
Stvarno sam mislio da i u takvoj varijanti prave particije, kumovi su kupili neki jeftini lap i imaju 2 particije na preinstaliranom Winu.
Win 10 je u pitanju.
Win 10 je u pitanju.
Totalno nebitno, cim sam skontao da si zacrtao da bude preinstaliran win, rekoh da ti ne mogu pomoci, jer sam izneverovao da ti je tesko da instaliras Windows, koji se instalira brze od bilo koje igre 
Ja sam instaliranje Windowsa, sa sve namestanjem u instalaciji, zavrsio za tacno 8 minuta. Dakle, format, podesavanje, instalacija i ulazak u Windows.
Jos vidim da nisi uzeo sa ssd-om, cim pravis particije od C, sto je najveci fail koji si mogao da napravis. Bukvalno ti 80% sporije sada radi komp zbog zelje da dodje vec instaliran Windows.
To je kao da kupis Golfa umesto A3 za iste pare, jer Golf dolazi sa zimskim gumama
Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Ja sam instaliranje Windowsa, sa sve namestanjem u instalaciji, zavrsio za tacno 8 minuta. Dakle, format, podesavanje, instalacija i ulazak u Windows.
Jos vidim da nisi uzeo sa ssd-om, cim pravis particije od C, sto je najveci fail koji si mogao da napravis. Bukvalno ti 80% sporije sada radi komp zbog zelje da dodje vec instaliran Windows.
To je kao da kupis Golfa umesto A3 za iste pare, jer Golf dolazi sa zimskim gumama

Sent from the 7th edge of the 3rd world.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Što ga mrviš, lepo je kad ljudi kupuju originalni softver, moramo i mi programeri od nečega da živimo 

-
- Banned
Skinuo sam jedan film probe radi, jos uvek se upoznajem sa kompjuterom, da li neko zna zasto nema zvuka ? Pusta ga onaj default player, TV & VIDEO, tako nesto.
Inace na racunaru ga ima.
I sta koristite od anti virus, spyware, malware i ostala sranja programa ? Samo da je free. Furam taj fazon sada.
Inace na racunaru ga ima.
I sta koristite od anti virus, spyware, malware i ostala sranja programa ? Samo da je free. Furam taj fazon sada.

Poslednja izmena od Ogi u 27 Jan 2017, 21:12, izmenjeno 1 put ukupno.
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Skini BS player, imas free varijantu na njihovom sajtu.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Avira free
Malwarebytes antimalware
Media player classic home cinema
Foobar
Faststone viewer
Itd...
Tapatalk
Malwarebytes antimalware
Media player classic home cinema
Foobar
Faststone viewer
Itd...
Tapatalk
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
BS Player ti je dobar, pronalazi i titlove sam.
Inace, za filmove/serije je zakon Popcorn Time.
Dosta klonova je izbaceno, ovaj je izvorni i dobar:
https://popcorntime.sh/
Inace, za filmove/serije je zakon Popcorn Time.
Dosta klonova je izbaceno, ovaj je izvorni i dobar:
https://popcorntime.sh/