Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Ne brže od života!

Post od Paja »

Zamisli saobraćajca koji je sposoban da upravlja dronom. :D
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

AcaKayak napisao:U spotu neka policajka do jaja a u realnosti neki debeli gmaz besan što je gladan a mora da radi.
Dodji u PO da vidis ovde par saobracajne policajke. Prosto ti dodje da odvezes pojas ili ugasis svetla kad naidjes na njih :mrgreen: :mrgreen:
Paja napisao:Da li stvarno imaju dronove u upotrebi?
Verovatno da imaju. Samo za sta ih upotrebljavaju? :think:

Edit: Sad vidim Grujic napisao za uvidjaje. Moguce je. Mozda eventualno i za nadzor saobracaja kad su neke guzve na AP.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Za borbu protiv albanskih dronova :mrgreen:
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ratovi dronova :D
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

Idi, bre, sad mi se gledaju ratovi zvezda :). Jedva cekam Epizodu 7 :)
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Evo kako neduzan mozes da pogines zbog pijane debilcine:

https://www.facebook.com/video.php?v=97 ... =2&theater
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ovi umesto sto su snimali trebali su da zovu policiju. Pijani majmun.
Korisnikov avatar
tajfun
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2014, 20:59
Garaža: Honda HRV 4X4 92KW

Post od tajfun »

Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Sreća pa je auto taj koji jeste i barem idu sporo pa su šanse za katastrofu malo manje..
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Danas, oko 08h, kod uključenja sa novosadskog puta na autoput prema Šidu. Kolona se stvorila zbog uključenja na autoput prema Nišu, tj. prema gradu, standardno za to doba dana. Kočio auto ispred mene, ja za njim, stao na vreme. Iza mene Golf, a onda je naišao Audi i iza njega još jedan automobil koji je snažno kočio i nakon toga se čula lomljava i udarac.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Imao sam sreću što sam prvi, jer iako je ispred mene bio auto, samo sam ga pipnuo, bukvalno ni prašinu mu nisam skinuo i on vidi nema štetu, ode svojim putem. Šteta kod mene nije velika, bar ne deluje tako, a videću u subotu da odem do Trio Motorsa da skinu branik, pregledaju sve lepo i vrate ga koliko može da se uklopi, da drži dok ne odem na procenu štete.

Standardno, zapisnik za desetak dana pa posle jebada sa osiguranjem, a videćemo koliko će da traje. Meni je bitno da mi urade procenu i da se utvrdi iznos pa ću ja nekako da popravim, pa da čekam pare. Trebalo bi da putujem za jedno mesec i po dana, pa da ga dotle sredim.

Inače, u Golfu je pored vozača bio stariji čovek i jedna žena, srednjih godina, koja ga je pratila na KCS gde su krenuli na kontrolu posle operacije srca. Ona pozadi nije vezana jer i nema pojas, a stari napred nije bio vezan jer je operisan i ima gazu preko grudi. Međutim, od udarca je stari zveknuo glavom u vetrobransko staklo koje je isto napuklo. Bez obzira na opravdanje, opet se pokazalo da pojas glavu čuva i da čak i ovakvim nesrećama znači biti vezan.

Golf je najgore prošao, nije ni u voznom stanju bio, trebalo je nekim pajserom odvojiti zadnji deo karoserije od točkova. Audi isto prilična šteta, hauba, branik, a ispod se ne vidi ništa da je puklo, da curi, ali ko zna, videće se kad se skine.

Zanimljivo je to sa četvrtim vozilom, za koje se vidi trag kočenja (tragovi su uski dosta, ne bi rekao da su od Audija) i koje je napustilo mesto događaja maltene odmah iako je vozač izašao i kratko popričao sa vozačem Audija. Zadnji kraj Audija izgleda netaknut što dovodi do zaključka da je ipak kriv vozač Audija, a da je četvrto vozilo kočilo da ne udari u Audi i možda se i prislonio na njega, ali ga nije oštetio pa je otišao dalje. Meni jedino nije jasno jer se sećam da sam prvo čuo kočenje pa tek onda lom i udarac. Ovako ispada da bi prvo trebalo da se čuo udarac od Audija pa tek onda kočenje ovog iza, ako je Audi kriv. Ili su možda obojica kočili, ali Audi nije dovoljno tj. kasno, a zbog ABS-a se ne vide jasno tragovi. Kako god, na kraju mi čovek reče da će izgleda da ide krivična prijava protiv njega jer nema jasnih dokaza da je neko njega udario, a on ostale, a obzirom da ima povređenih lica ide krivična prijava. Videću uostalom za desetak dana kad podignem izveštaj.

Alko test smo radili svi, 0.00 svima pokazalo. Sve zajedno oko dva sata trajalo, od momenta kad sam pozvao policiju dok nije završeno.

Meni je najbitnije da nije bilo ozbiljnijih posledica, a sreća i da nisam vozio dete. Ovo će se rešiti. Detaljnije o planovima u temi o mom Civicu, pa ćemo tamo da komentarišemo vezano za auto. Ovde neka ostanu komentari vezani za nesreću.

Hvala Aci koji je prošao tuda, video i pozvao da pita jel treba neka pomoć. Hvala Cozmu koji je remetio uviđaj glasnom sirenom Cozmorole. Hvala i ostalima koji su brinuli i javili se za pomoć.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Jbga, bas te nece ti branici.
Bitno je da tebi nije nista, auto ce popraviti osiguranje :thumbup:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Golf od napred deluje skrseno, za razliku od tvog zadnjeg branika

Jbg, desi se, posebno ujutru, posle praznika, i posebno ako nekome ne radi signalizacija za kočenje
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

trojanac napisao: Hvala Cozmu koji je remetio uviđaj glasnom sirenom Cozmorole.
:kezo:

najbitnije je da si ti ok, plastika se lako menja :)
Korisnikov avatar
NidzaV8
Banned
Reactions:
Pridružio se: 17 Okt 2013, 09:50

Post od NidzaV8 »

Zatamnjen audi i krstaca na retrovizoru .U Hag bi ga poslao na 10 god. a posle u gvantanamo na kaljenje .
Das covek najebo pravo bogami :(
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ne bi ja tako lako sudio ni o kome po kolima i suvenirima, svako ima pravo da svoj auto sredi i označi kako želi. Jeste Golf najviše nadrljao, ali tu se lepo vidi da je u pitanju automobil koji je odavno zreo za penziju jer pri ovakvom udarcu počeo da se gužva, a da se je bio neki jači udarac, u brzini, ne bi ostalo ništa od njega. Pitanje je i Civic kako bi prošao u sendviču, ali to ne želim ni da zamišljam.
Posetite www.garaza.rs !
Odgovori