PS: Nikako nisam ja protiv vakcina - ni u kom slucaju..... Samo necu nikom nista slepo da verujem. Jel slepa ideologija kojeg god tipa nije dobra, a sve ideologije su postavljene na lepim / humanim osnovama, ali i sve su u jednom trenutku otisle u pogresnom smeru ...To su ozbiljni, retki znaci stvaranja ugrušaka (tromboza) i smanjenog broja krvnih pločica (trombocitopenija) kod odraslih mlađih od 50 godina. Prema ministarstvu, u Holandiji trenutno nisu poznati slični slučajevi. MEB kaže da još uvek nije dokazana veza između vakcine i izveštaja Danske i Norveške. Dalje istraživanje je trenutno u toku.
Ljudima koji su vakcinisani vakcinom savetuje se da se odmah jave lekaru ako se tri dana nakon injekcije pojave plave mrlje na koži (mrljasto krvarenje) ili ako se pojave simptomi sa neočekivanim ili nepoznatim simptomima. MEB naglašava da je šansa za to izuzetno mala i da ljudi koji nemaju žalbe ne moraju da brinu.
Corona virus
Re: Corona virus
U svakom slucaju nista nije 100% sigurno, i uvek ce se nekom nesto desiti, ali je vazno da neko ko to nadgleda reaguje u pravom trenutku i daje prave informacije... Inace evo malo iz onog teksta dodatnih informacija (opet Google translate)
Poslednja izmena od ljuba u 15 Mar 2021, 10:38, izmenjeno 2 puta ukupno.
UK radi jako dobru stvar, na sajtu objavljuju bukvalno sve prijavljene nezeljene efekte. Imali su do sada 13 slucajeva koji lice na ove iz norveske/austrike od 9 miliona vakcina.ljuba napisao:U svakom slucaju nista nije 100% sigurno, i uvek ce se nekom nesto desiti, ali je vazno da neko ko to nadgleda reaguje u pravom trenutku i daje prave informacije... Inace evo malo iz onog teksta dodatnih informacija (opet Google translate)
PS: Nikako nisam ja protiv vakcina - ni u kom slucaju..... Samo necu nikom nista slepo da verujem. Jel slepa ideologija kojeg god tipa nije dobra, a sve ideologije su postavljene na lepim / humanim osnovama, ali i sve su u jednom trenutku otisle u pogresnom smeru ...To su ozbiljni, retki znaci stvaranja ugrušaka (tromboza) i smanjenog broja krvnih pločica (trombocitopenija) kod odraslih mlađih od 50 godina. Prema ministarstvu, u Holandiji trenutno nisu poznati slični slučajevi. MEB kaže da još uvek nije dokazana veza između vakcine i izveštaja Danske i Norveške. Dalje istraživanje je trenutno u toku.
Ljudima koji su vakcinisani vakcinom savetuje se da se odmah jave lekaru ako se tri dana nakon injekcije pojave plave mrlje na koži (mrljasto krvarenje) ili ako se pojave simptomi sa neočekivanim ili nepoznatim simptomima. MEB naglašava da je šansa za to izuzetno mala i da ljudi koji nemaju žalbe ne moraju da brinu.
Astra je objavila da su ukupno od 17mil imali 40 takvih slucajeva u celoj evropi.
Brojevi su toliko mali da sve lici na neku nemedicinslu igru.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Zato sto je otislo sve u kur...
Roditelji salju bolesnu decu u vrtice i skole.
Kriju to,pod plastom prehlade.
Deca se ne testiraju...
Itd,itd...Vidite da je uslo i u skole i u vrtice...
Ja sam malu od danas iskljucio iz boravka,a za skolu videcemo popodne za sutra.
Prvacic je.
Ima dece koja imaju sve simptome,ali se kriju pod drugim dijagnozama.
Jedna mala je dolazila u boravak,a roditelji joj bili pozitivni...
Roditelji salju bolesnu decu u vrtice i skole.
Kriju to,pod plastom prehlade.
Deca se ne testiraju...
Itd,itd...Vidite da je uslo i u skole i u vrtice...
Ja sam malu od danas iskljucio iz boravka,a za skolu videcemo popodne za sutra.
Prvacic je.
Ima dece koja imaju sve simptome,ali se kriju pod drugim dijagnozama.
Jedna mala je dolazila u boravak,a roditelji joj bili pozitivni...
Poslednja izmena od sasha015 u 15 Mar 2021, 11:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja se plasim da to nije medicinska igra nego nekompetentnost i strah odgovornih osoba. Jel ako je zaista tako kog djavola u opste tako reaguju na tu temu. Sta je u zivotu 100% sigurno? Nista, i uvek je moguce ocekivati nuspojave. Pa dovoljno je da svi jedu cips i prate nuspojave koje se javljaju, siguran sam da bi ih bilo mnogo vise nego stotinak na par miliona

Nih bi trebalo staviti pred ozbiljne komisije - sve detaljno transparentno istraziti, pa videti ko je kako reagovao i zasto pa svim kljucnim pitanjima ... A ne ono svakih mesec dana izvinite nismo dobro odradili (Evropska komisija), puj pike necemo vise "Casna rec" To je ono sto je jezivo u celoj prici ....

Bilo je to i pre, nego to se potisne iz kolektivne memorije.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja u te montirane slike ne verujem iskreno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledaj prvu sliku, vire dve nosine kod one dve gospodje, poznato?
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
I danas ljudi umiru od pneumonija koje nisu tipicne za kovid sliku, i kao kovid negativni, ne znam koja je ideja ekipi koja se pita gde je grip, i sta hice time da kazu?
Naravno da se oni me navode posebno niti naglasavaju
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Naravno da se oni me navode posebno niti naglasavaju
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Evo ovakve glupe vesti potvrdjuju ko nas vodi
i koliko pricaju jedni sa drugima ....

https://nos.nl/liveblog/2372682-ema-ver ... lareb.htmlEMA je iznenađena suspenzijom vakcinacije AstraZenecom
Evropska agencija za lekove EMA iznenađena je savetom MEB-a, Odbora za procenu lekova, da obustavi vakcinaciju AstraZenecom.
Prema EMA-i, nema novih saznanja o vakcini AstraZeneca u odnosu na prošli četvrtak. Tada je već bilo poznato da postoje posebni slučajevi među izveštajima o trombozi nakon vakcinacije vakcinom, poput problema sa trombocitima, kaže komitet za bezbednost agencije. Ovaj odbor, PRAC, procenjuje sve podatke iz izveštaja.
"Trenutno nema razloga za promenu stava objavljenog u četvrtak," rekla je Sabine Straus, predsedavajuća PRAC-a. "Bio sam pomalo iznenađen savetima MEB-a, jer je naše istraživanje još uvek u toku."
Štraus očekuje da ove nedelje iznese naučne savete. Navodi se da li postoji novi neželjeni efekat ili ne. "Ako je to slučaj, moraćemo da ponovo uravnotežimo prednosti i nedostatke vakcine AstraZeneca. To takođe igra ulogu u tome da li postoje određeni faktori rizika i da li možete preduzeti mere za ograničavanje rizika."
Slusam RAI 1 i sokirani su odlukom da se u nekim provincijama obustavi vakcinacija sa AZ. Bukvalno navode da su im vakcine jedini spas i da je problem sto na nekim mestima sede ljudi koji odlucuju svojim 'neznanjem' a ne znanjem.
I da, naravno, nikakve veze vakcina nema sa smrcu nekog nastavnika.
Ali, birokratija je ogromna u svakoj EU drzavi, postoje oni za i oni protiv vakcina. Bukvalno od reci do reci su tako rekli na dnevniku sad. Pola Italije je opet u crvenoj zoni jer vakcinacija stoji.
Ali, birokratija je ogromna u svakoj EU drzavi, postoje oni za i oni protiv vakcina. Bukvalno od reci do reci su tako rekli na dnevniku sad. Pola Italije je opet u crvenoj zoni jer vakcinacija stoji.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Nisam dobio ni AZ ni neku drugu vakcinu, ali dobio sam Covid i antibiotik. Trombociti su mi preko 400. Sad odmah obustaviti antibiotike u nekoliko zemalja!
Prati i limfocite.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Kod nas (NL) davno obustavili antibiotike... Kako Srbija koristi antibiotike to ce biti mnogooooo veca katastrofa nego corona.... Kada krenu istrenirane bakterije na tebe a ti im ne mozes bas nista... I onda te dokrajce iznutra samo tako.... to je na zalost surova cinjenica koja ce nas docekati pre ili kasnijeSad odmah obustaviti antibiotike u nekoliko zemalja!

Prema tome pazi sta pricas

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Nije to bas tako sa antbioticima.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Evo nesto konkretno: Ipak jeste nastavnik, pa onda ko tu koga... (google translate)cozmo napisao: 15 Mar 2021, 13:37 Slusam RAI 1 i sokirani su odlukom da se u nekim provincijama obustavi vakcinacija sa AZ. Bukvalno navode da su im vakcine jedini spas i da je problem sto na nekim mestima sede ljudi koji odlucuju svojim 'neznanjem' a ne znanjem.
https://nos.nl/liveblog/2372682-2019-co ... ca-op.htmlPravda Italija zaplenila je vakcine AstraZeneca radi istrage o smrti čoveka
Tužioci u sjevernoj italijanskoj regiji Pijemont kažu da su zaplijenili 393.600 hitaca iz AstraZenece nakon smrti muškarca, izvještava novinska agencija Reuters. Lokalne vlasti su juče suspendovale upotrebu naboja nakon što se učiteljica (57) razbolela i umrla nekoliko sati nakon administracije.
Nekoliko zemalja, uključujući Holandiju, suspendovalo je upotrebu AstraZenece, nakon izveštaja o, između ostalog, trombozi nakon primene vakcine.
Poslednja izmena od ljuba u 15 Mar 2021, 16:39, izmenjeno 1 put ukupno.