Grčka
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Re: Grčka
Hoces li uzimati renta ili ne?
Meni je Hanja lepsi grad od Herakliona
Ali generalno prelepo ostvo ne mozes da pogresis
Meni je Hanja lepsi grad od Herakliona
Ali generalno prelepo ostvo ne mozes da pogresis
- speedy stikis
Ako uzimas auto ond ces da lunjas, zapadna strana je malo vertovitija od istocne ali zavisi sve od vetrova koji divaju, imas kod Hanje par lepih uvalica tako da uvek imas alternativu.
Moj ti je savet da se opredeli se za jednu stranu ostvra koju ces da obilazis jer je ostvro ogromno.
Moj ti je savet da se opredeli se za jednu stranu ostvra koju ces da obilazis jer je ostvro ogromno.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pa neka bude tako, aj odoh na jednu stranu i da obilazim to, pa iduće godine na drugu stranu, ako ne budem imao izbora kao sada.
Upravo trazim hotele.
Supruga srećna, ima planina, pa da se penjemo
Vidim Goldcar ima za 10 dana Pežo 108 za 120 eura. Je l ima skrivenih dodataka? Koliko km se sme voziti?
Upravo trazim hotele.
Supruga srećna, ima planina, pa da se penjemo

Vidim Goldcar ima za 10 dana Pežo 108 za 120 eura. Je l ima skrivenih dodataka? Koliko km se sme voziti?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- speedy stikis
Vratices se na Krit jos jednom kad tad
Ima planina nemoj da te iznenadi cak i sneg na njoj
Ne znam kako je na Kritu sa rentom (ja sam kolima isao) ali verivatni kao i svuda po grckoj nema ogranicena km...
Taj 108 za dvoje odlicna kombinacija, cena extra nije vise sezona pa daju da zarade bilo sta da ne stoji samo...
Putevi su extra, samo ga udaras po gasu

Ima planina nemoj da te iznenadi cak i sneg na njoj

Ne znam kako je na Kritu sa rentom (ja sam kolima isao) ali verivatni kao i svuda po grckoj nema ogranicena km...
Taj 108 za dvoje odlicna kombinacija, cena extra nije vise sezona pa daju da zarade bilo sta da ne stoji samo...
Putevi su extra, samo ga udaras po gasu

- passenger
Super, hvala ti 
Pa ovo mi je ispalo na kraju. Previše faktora se umešalo u poslednjih par nedelja i na kraju je ispalo ''daj šta daš''. I do aerodroma mi je blizu, 25 eura za 10 dana parking, avionske karte su čini mi se 450 eura sa jednim prtljagom od 20kg, priority boarding i još jedna manja kabinska torba.
Krenulo se od Tajlanda, preko Fuertoventuri itd, na kraju ovo ispalo. Imamo i goste iz Srbije najverovatnije čim se vratimo (u isto vreme nam sleće avion), a ako ne dodju oni, ići ćemo na turu planinarenja , tipa 3-4 puta u 7 dana i posle na posao
Treba mi najjeftinije prevozno sredstvo, ne zanima me koji je auto. U toj igri oko 120 eura su Pežo 108, Panda i Fiat 500 (realno bih rado probao 500).

Pa ovo mi je ispalo na kraju. Previše faktora se umešalo u poslednjih par nedelja i na kraju je ispalo ''daj šta daš''. I do aerodroma mi je blizu, 25 eura za 10 dana parking, avionske karte su čini mi se 450 eura sa jednim prtljagom od 20kg, priority boarding i još jedna manja kabinska torba.
Krenulo se od Tajlanda, preko Fuertoventuri itd, na kraju ovo ispalo. Imamo i goste iz Srbije najverovatnije čim se vratimo (u isto vreme nam sleće avion), a ako ne dodju oni, ići ćemo na turu planinarenja , tipa 3-4 puta u 7 dana i posle na posao

Treba mi najjeftinije prevozno sredstvo, ne zanima me koji je auto. U toj igri oko 120 eura su Pežo 108, Panda i Fiat 500 (realno bih rado probao 500).
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Super cena. Ja sam placao 115e za 7 dana na Lefkadi isto van sezone i to je najjeftinije sto sam uspeo da nadjem.
- passenger
Baš je jeftino, ne znam ni kako im se isplati. Verovatno samo da otplate mesečnu ratu za lizing ili šta god 
Sad je pitanje samo, 500 ili 108?

Sad je pitanje samo, 500 ili 108?

- passenger
Mogu se zamislim sa nekom kapicom, žena šeširče i polako niz drum 
Nego, zamalo sam bukirao Golf na Goldcar, kad bacim pogled da imaju jaku nisku ocenu, 1.8.
Neke preporuke?
Hotel sam malopre rezervisao: Agia Marina mesto, desetak km od Chania.

Nego, zamalo sam bukirao Golf na Goldcar, kad bacim pogled da imaju jaku nisku ocenu, 1.8.
Neke preporuke?
Hotel sam malopre rezervisao: Agia Marina mesto, desetak km od Chania.
- speedy stikis
Smestaj ti je bas turisticom mestu
Velika plaza restorani...
Ali obavezno obilazi jos
Moj ti je savet da kola uzmes na licu mesta, nema potrebe za online rentacar, nije sozona da ostanes bez kola, mozes da dogovoris cenu
Vozio sam 108 ide super ne treba ti nista bolje za dve osobe
Velika plaza restorani...
Ali obavezno obilazi jos
Moj ti je savet da kola uzmes na licu mesta, nema potrebe za online rentacar, nije sozona da ostanes bez kola, mozes da dogovoris cenu
Vozio sam 108 ide super ne treba ti nista bolje za dve osobe
- passenger
Koja firma?
Znas kakve prevare rade,gluposti svakakvih sam se nacitao.
Sigurno cemo ici svuda. U CG sam za 6,7 dana presao 600,700km
Znas kakve prevare rade,gluposti svakakvih sam se nacitao.
Sigurno cemo ici svuda. U CG sam za 6,7 dana presao 600,700km