Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Zanimljivije pitanje bi bilo ko bi ovog matorca odradio za macana 

Ovi stvarno nisu normalni, sklonjeno je pa zato SS

Tapatalk Post.

Tapatalk Post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Nisu normalni.
Možda je montaža? Neverovatno mi je da neko to napiše.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nije montaža

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kakve skotine. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Strašno.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam pre neko veče pričao sa komšijom, koji je novinar, ali stara garda. I kažem otvoreno kako i ne čitam novine, a i kad pročitam, nista ne verujem. Kaže on da sam u pravu skroz, da je sve biznis na kojem pojedinici uzimaju lovu, a hiljade ljudi radi za neki minimalac, ali su umislili da su novinari i to im je jedino bitno. Tuga i sramota.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
U pravu je čovek. Samo je prećutao deo priče o novinarima iz njegovog vremena. U komunizmu su jedino bile bolje pare, stanovi, putovanja, a profesionalizam novinara je uvek ovde bio ovakav - slika društva.
Napreduju ljudi 

Meni se ono vreme i ovo sad po pitanju novinarstva ne mogu porediti. Da izbegnemo priču oko politike, nema poente. Emisije su bile kvalitetnije, tekstovi, bili su kulturniji,... Ovo sada je smeće najobičnije i to neretko od nekih neobrazovanih likova koji sebe zovu novinarima. Ovog trenutka mogu da otvorim neke online novine i nađem bar pet tekstova koje kao da je pisao neko nepismen.Velja napisao:U pravu je čovek. Samo je prećutao deo priče o novinarima iz njegovog vremena. U komunizmu su jedino bile bolje pare, stanovi, putovanja, a profesionalizam novinara je uvek ovde bio ovakav - slika društva.
Nažalost, ipak je do politike. Nekada su postojale recenzije, komisije, partijski urednici, razni filteri, lektori...Dok tekst prodje kroz sve to, mora da ispadne donekle pismen na kraju.
Danas je skroz suprotna politička taktika. Bez filtracije, sirovo, neobjektivno, glasno, opšta kakofonija, a rezultat isti - zaglupljen i sludjen narod.
Danas je skroz suprotna politička taktika. Bez filtracije, sirovo, neobjektivno, glasno, opšta kakofonija, a rezultat isti - zaglupljen i sludjen narod.