Ne brže od života!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Ne brže od života!
Kao sto i ostali rekose, bitno je da nije bilo ozbiljnijih povreda i da si ti ok, ostalo se sredi. 

Razumem te trojke ali dzabe, ja o tim pavijanima vec imam stav . Nemoz bre da se vidi audi koji nije zatamnjem pa u cemu je jebeni fazon .Naravno one fore o zastiti od sunca ne piju vodu odavno.
Ladno sam bio ubedjen da vozis isti civic kao Delija . I nemoj da saljes guzonju u penziju nisi ovlascen
Ladno sam bio ubedjen da vozis isti civic kao Delija . I nemoj da saljes guzonju u penziju nisi ovlascen

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma jok, Delija i Steva glume astronaute, a ja bi radije da preskočim svemirsku generaciju i upadnem direkt u ovu najnoviju, ako to ikako bude moguće za koju godinu.
Svaka čast Golfu, ali kompletna ta generacija je odavno za penziju, samo što nažalost u Srbiji nemaju ljudi mogućnosti za nešto bolje. Realno bi Golf IV tj. kola stara 15 godina trebala biti najstarija koja se mogu naći u voznom parku, ne računajući oldtimere. Al nećemo mi skoro doći do toga.
Svaka čast Golfu, ali kompletna ta generacija je odavno za penziju, samo što nažalost u Srbiji nemaju ljudi mogućnosti za nešto bolje. Realno bi Golf IV tj. kola stara 15 godina trebala biti najstarija koja se mogu naći u voznom parku, ne računajući oldtimere. Al nećemo mi skoro doći do toga.
Posetite www.garaza.rs !
Ja sam odmah pitao jel Audi kriv, jer nije nista pozadi ostecen... (a Golf sam zamenio za Yuga jer se skocko od udarca)... htedoh da zovem Trojketa, ali sam pretpostavio da nema tu sta da se uradi jer je uvidjaj bio u toku. Dovoljno sam pandure prepao sirenom
... Trojke je dobro prosao, a Golf se bas zdudao, ipak je Audi jak auto. Uglavnom bezveze je sto ima povredjenih, i bas me interesuje da li ces dobiti informaciju ko je kriv. Ja uvek imam taj strah kad naglo kocim i vise gledam u retrovizor pri naglom kocenju.
Sent from my LG-D373 using Tapatalk

Sent from my LG-D373 using Tapatalk
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Meni ovo liči na svinjariju koju je ortak imao zbog pandura.
Isto kolona stajala, auto je udario u njega i nabacio ga na kola ispred, čak možda i na još jedan auto. Šteta poprilična, međutim taj auto da gas i zbrisao. Iako su svi svedočili i za kočenje, i za dva udarca, i za crveni auto koji je pobegao, i njemu pozadi ima tragova branika itd... Panduri njemu napišu prijavu. Naplaćeno svima od njegovog osiguranja, sreća pa su od prijave izgleda odustali jer mu poziv nikada nje stigao ni jedan, a evo u martu bilo 2 god.
Ovde bi trebalo da uz malo truda mogu da nađu kola, toliko kamera ima po AP, al mi sem toga nije jasno kako je tako zbrisao ako je krenula gužva da se pravi?
Isto kolona stajala, auto je udario u njega i nabacio ga na kola ispred, čak možda i na još jedan auto. Šteta poprilična, međutim taj auto da gas i zbrisao. Iako su svi svedočili i za kočenje, i za dva udarca, i za crveni auto koji je pobegao, i njemu pozadi ima tragova branika itd... Panduri njemu napišu prijavu. Naplaćeno svima od njegovog osiguranja, sreća pa su od prijave izgleda odustali jer mu poziv nikada nje stigao ni jedan, a evo u martu bilo 2 god.
Ovde bi trebalo da uz malo truda mogu da nađu kola, toliko kamera ima po AP, al mi sem toga nije jasno kako je tako zbrisao ako je krenula gužva da se pravi?
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Cozmo, valjda će pisati u izveštaju ko se smatra krivcem ili to ne piše? Ne znam koji su mi dalji koraci, kad dobijem izveštaj, kome se javljam za procenu štete?
Posetite www.garaza.rs !
Hvala bogu da si Ok trojke. Mislim da bi bilo najbolje da poslikaš dobro avto i da proveriš u kakvom je stanju branik, da nešto ne odpadne.
Ne znam kakav je kod vas postupak, kod nas se ide na procenu štete tj da ti naprave zapisnik šta i koliko treba da se menja i ti samo odvezeš avto na popravku i nemaš ništa više sa parama i sa cimanjem...
Uglavnom nadam se da če se sve pozitivno srediti
Ne znam kakav je kod vas postupak, kod nas se ide na procenu štete tj da ti naprave zapisnik šta i koliko treba da se menja i ti samo odvezeš avto na popravku i nemaš ništa više sa parama i sa cimanjem...
Uglavnom nadam se da če se sve pozitivno srediti

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Nije strasno, bar sa slika gledano. A sad ces bar da sredis branik o tudjem trosku, tako da ako pogledamo realno, odlicno si prosao 

Videli ljudi da neće sam da sredi branike pa rešili da pomognu.
Trojke nemoj ništa skidati pre zapisnika. Verovatno ćeš morati da voziš auto na procenu u osiguranje ili neki servis u koji te pošalju.

Trojke nemoj ništa skidati pre zapisnika. Verovatno ćeš morati da voziš auto na procenu u osiguranje ili neki servis u koji te pošalju.
Ja sam na izvestaj od policije cekao 15 dana, ides u osiguravajucu kucu onoga ko je tebe odvalio.oni sve detaljno fotografisu, naprave zapisnik i onda kako ti odlucis, ili ti uplate pare na racun ili ti obezbede popravku u nekom od servisa sa kojim imaju ugovor. Bitno je da nista ne diras dok oni ne snime stetu. Imas u mojoj temi, pre god.dana me opalio neki deda, slicno sve. Ne nadaj se da ce ti dati nov branik, meni su isplatili oko 25000din.star je auto po njima i racunaju cenu polovnog dela za zamenu. Ako ti nista drugo od limarije nije osteceno racunaj na tako neku cifru.trojanac napisao:Ne znam koji su mi dalji koraci, kad dobijem izveštaj, kome se javljam za procenu štete?
Послато са GT-I8190
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bitno da su svi ok. Ovaj matori sto je razbio vuglom soferku je bas onako, nije mu to trebalo na zalost, ali sta je tu je.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Malo off ali sve me više čudi ponašanje vaši osigurovajučih kuča....da je trojke u SLO i da se mu je isto to tu dogodilo dobio bi NOV branik, nema veze koliko je avto star...posebno jer nije ništa kriv. Isto bi bilo i da je sam kriv i da ima kasko, ako se ne može popraviti dobijaš NOV deo....jedino kod nekih možeš osigurati da dobiješ kopije umesto originala i zato je jeftinije osiguranje ali u svakom slučaju dobijaš sve novo.mića napisao:Ja sam na izvestaj od policije cekao 15 dana, ides u osiguravajucu kucu onoga ko je tebe odvalio.oni sve detaljno fotografisu, naprave zapisnik i onda kako ti odlucis, ili ti uplate pare na racun ili ti obezbede popravku u nekom od servisa sa kojim imaju ugovor. Bitno je da nista ne diras dok oni ne snime stetu. Imas u mojoj temi, pre god.dana me opalio neki deda, slicno sve. Ne nadaj se da ce ti dati nov branik, meni su isplatili oko 25000din.star je auto po njima i racunaju cenu polovnog dela za zamenu. Ako ti nista drugo od limarije nije osteceno racunaj na tako neku cifru.trojanac napisao:Ne znam koji su mi dalji koraci, kad dobijem izveštaj, kome se javljam za procenu štete?
Послато са GT-I8190
Upravo tako, ne treba ništa dirati. Što pre ih kontaktiraj, da oni izvrše svoj uviđaj. Kada dobiju izveštaj od policije, onda delaju dalje.
Meni kada su iz gradskog zelenila razbili staklo kosačicom, otišao sam do DDOR i izašao je neki gari i uslikao auto. Platio sam ja staklo i odneo njima račun, a posle mesec dana su mi uplatili tu sumu, na račun koji sam ostavio.
Uglavnom, kao i uvek za sve ostalo, kada vidiš koje je osiguranje u pitanju, onda vidiš jel znaš nekog tamo
On će ti verovatno skratiti mlaćenje prazne slame i reći gde tačno da dođeš i šta da uradiš.
Pa pretpostavljam da se dobija novo, kada ne može da se popravi. Ili kada je cena popravke veća ili ista kao nov deo.
Meni kada su iz gradskog zelenila razbili staklo kosačicom, otišao sam do DDOR i izašao je neki gari i uslikao auto. Platio sam ja staklo i odneo njima račun, a posle mesec dana su mi uplatili tu sumu, na račun koji sam ostavio.
Uglavnom, kao i uvek za sve ostalo, kada vidiš koje je osiguranje u pitanju, onda vidiš jel znaš nekog tamo

Pa pretpostavljam da se dobija novo, kada ne može da se popravi. Ili kada je cena popravke veća ili ista kao nov deo.
Eh, a taj sto je mene udario je bio osigaran kod triglav osiguranja. Jbga, to su im pravila za srbiju izgleda.
Послато са GT-I8190
Послато са GT-I8190
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Mićo, pogledaću temu svakako. Verujem da sve zavisi i od procenitelja, a neću ništa dirati dok ne odem kod njih, u pravu si. Imam i svoje slike u telefonu da mu pokažem sa mesta nesreće, ako bude hteo da pogleda. Za 200e jedva da mogu da uzmem polovan branik i da ga ofarbam, a gde je montaža, potrošni materijal i ostalo? Realno i sa polovnim delovima, bez 250-300e teško da može sve da se završi, a da se uradi kako treba i da se sve plati, a ne da ti neko čini uslugu. Ne znam koliko se kreću branici za Corollu, ali meni je Deki iz Karlovaca tražio 150e po braniku, pitao sam dvaput.
Da, bitno je koje je osiguranje, nadam se neko normalno da će biti i da me neće terati da radim u nekom njihovom servisu, nego da mi uplate pare pa ja uradim gde hoću.
Da, bitno je koje je osiguranje, nadam se neko normalno da će biti i da me neće terati da radim u nekom njihovom servisu, nego da mi uplate pare pa ja uradim gde hoću.
Posetite www.garaza.rs !