Grčka
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Re: Grčka
Ciganska posla
Pregled kola pre preuzimanja svakako.
Sto kaze floyd kod lokaca uglavnom najbolje se prolazi.
I imaju cigan foru kao full osiguranje a na papiru pise da pokriva npr. 500e
Pregled kola pre preuzimanja svakako.
Sto kaze floyd kod lokaca uglavnom najbolje se prolazi.
I imaju cigan foru kao full osiguranje a na papiru pise da pokriva npr. 500e
Ja sam pre nekoliko godina pregledao komplet auto u Španiji i sve smo upisali. Po povratku se lik na keca sagne i pokaže ogrebotinu ispod prednjeg branika. Ja ga oteram u tri lepe (čisto da vidi da nisam kreten i da sam shvatio foru) a posle zovem banku i tražim da ne dozvole naplatu od tih indijanaca. Na tome se završilo.
U Švajcarskoj kad uzimaš auto, odmah ti sam upiše oštećenja, koja su jelte poznata od ranije, a posle doda ako ti nađeš nešto. Južnjaci te nahvataju umornog od puta, da na uništenom autu sam tražiš oštećenja. Ako nešto nisi video, ko te jebe.
U Švajcarskoj kad uzimaš auto, odmah ti sam upiše oštećenja, koja su jelte poznata od ranije, a posle doda ako ti nađeš nešto. Južnjaci te nahvataju umornog od puta, da na uništenom autu sam tražiš oštećenja. Ako nešto nisi video, ko te jebe.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
100 ljudi 100 cudi...
Ja sam imao pozitivna mada sam poslednju put ispao kreten nisam ni pogledao auto samo seo (debil
)
Ali kada sam mu vracao nije ni on pogledao bye bye
Ali mogu da budu cigani kao i sto jesu.
Mada ja 98% uvek putujem svojim kolima
Ja sam imao pozitivna mada sam poslednju put ispao kreten nisam ni pogledao auto samo seo (debil

Ali kada sam mu vracao nije ni on pogledao bye bye
Ali mogu da budu cigani kao i sto jesu.
Mada ja 98% uvek putujem svojim kolima
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja nisam imao problema, u ugovoru mi je on sam obelezio mesto gde je auto imao ostecenje i nacrtao skalu koliko je goriva bilo. Kad sam mu vratio auto samo je prosao rukom ispod branika i sajtni i zahvalio se na saradnji, bukvalno ga nije ni pogledao. Nisu svi bas tolika djubrad.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja u Srbiji imam odlično iskustvo sa rentiranjem, po pitanju oštećenja.
Prvi su oprostili ogrebotinu/ključiranje (a znam i ko je tvorac, a da sam primetio ranije, svašta bi bilo) na novijem/skupom automobilu. Rekoše da ističu rega i kasko i da će svakako na sređivanje sitnih oštećenja, pa će i to srediti.
Drugima je bilo bitno samo da je na točkovima, u voznom stanju, kada ga vratim. Već je ranije planiran za sređivanje, pa u oglase
TT
Prvi su oprostili ogrebotinu/ključiranje (a znam i ko je tvorac, a da sam primetio ranije, svašta bi bilo) na novijem/skupom automobilu. Rekoše da ističu rega i kasko i da će svakako na sređivanje sitnih oštećenja, pa će i to srediti.
Drugima je bilo bitno samo da je na točkovima, u voznom stanju, kada ga vratim. Već je ranije planiran za sređivanje, pa u oglase

TT
https://www.youtube.com/watch?v=hyToKOYxA_4
Bio sam. Vrhunski hotel. Sve savršeno do u detalj.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Izbegavam da letim kad ima puno ljudi. Jbga.