Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Alfa je kod Bloka 30, kod Arene, i to rekao bih baš parkirana pored ulaza na ono stovarište Energoprojekta, na sred ulice, ne znam kako su ovo uspeli.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mislis tamo na uglu Djindjica i Antifasisticke borbe pa prema Areni ? Nije to tu.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne, nego u Španskih Boraca, preko puta GTC-a ali malo više ka Bulevaru Mihajla Pupina.
Ono moje i Woodoo - Bezanijska kosaOgi napisao:
Next, Milose, koji su to delovi grada ?
MIlosevo oko Arene, Spanskih boraca i okolina.
edit: Sad vidim da je Uros napisao...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Znaci da ne kupujem stan ni na BK a to mi je favorit lokacija...
Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Ne znam da li si cuo,ali moderna arhitektura i gradjevina su nam podarile cudnu sobu koja se zove garaza i onda je auto bezbedan.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kupuj stan na BK, sve nove zgrade imaju podzemne garaze. Ako nemas para da kupis, mozes da iznajmis.Ogi napisao:Znaci da ne kupujem stan ni na BK a to mi je favorit lokacija...
Kraj kao kraj ne bih menjao ni za sta u Bg.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Iznajmljivanje garaze izadje oko 600 evra godisnje. Jes mnogo para, ali nezamenljiv osecaj bola u penisu, vise ne gledam kroz prozor uopste. Inace je BK sto kaze Next odlicna lokacija po mnogo cemu, samo treba zabosti dobru zgradu i komsiluk, onda je milina.
Ogi, uglavnom se skidaju originalne alu felne, mislim da tebi niko nece da dira aftermarket 15-ice, narocito ako imas sigurnosne.
Ogi, uglavnom se skidaju originalne alu felne, mislim da tebi niko nece da dira aftermarket 15-ice, narocito ako imas sigurnosne.
Skida se sve šta se pojavi u većim količinama. Garaža je majka, jer prva šteta će da vas košta bar pola godišnje cifre, ukoliko nemate kasko. Uštedi nerava i brdo para za pranje kola.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Nije stvar samo da li imas kasko. Mogu lagano da ti skidaju neke sitnice od stotinak evra za koje ti se ne isplati uopste da aktiviras kasko, jer je cesto toliko i ucesce, a posle gubis bonus...
A i prakticno je priceless jad sednes zimi u auto u kom me 15 stepeni, a ne minus i ne moras 15 min da cistis sneg...
A i prakticno je priceless jad sednes zimi u auto u kom me 15 stepeni, a ne minus i ne moras 15 min da cistis sneg...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Al' zato često moraš da čistiš prilaz garaži, bar je tako u mom kraju. 
Tapatalk

Tapatalk
Zar i za krađu ima učešče na kasku? Meni su drapili zadnji brisač i koristio sam kasko, ali pre svega zato jer su mi polomili nosač, i zašto da ja plačam, kad može da časti kasko?
Zar nije broj aktivacija kaska ograničen na svega par puta godišnje? Šta se dešava kada se ispuca i desi se neki cirkus?
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Ja sam aktivirao kasko jer nemam ucesce a to sam uradio pre nego sto sam saznao koliko kosta polovan retrovizor, za nov mi je javio drugar iz Bogunovica da je 35.000 sa popustom 10% bez montaze i farbanja. Plus mi brat radi u osiguranju pa su mi zbog njega dali dosta vecu sumu kroz poravnjanje. Razmisljao sam da li da odustanem od naplate zbog bonusa ali su me odgovorili.
Ja imam pravo na naknadu dve stete bez ucesca, vec kod trece bi morao da im platim ucesce u visini iznosa koji sam dao za kasko.
Ja imam pravo na naknadu dve stete bez ucesca, vec kod trece bi morao da im platim ucesce u visini iznosa koji sam dao za kasko.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:37