Niko ne prodaje "onako" takav auto sa tom kilometrazom i da je pritom on najvise izgubio na njemu.Wolfy napisao:Ne verujem.Zasto bi neko hteo da se "ratosilja" novog A7,3.0 dizel?
Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Имам једно потпитање...
Ko ce ga znati...Verovatno da se precenio,ili doziveo finansijski krah u medjuvremenu...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... wrx_sti_6/
sjajan auto, ne svidja mi se ovaj tuning ali se opet ne bi bunio
sjajan auto, ne svidja mi se ovaj tuning ali se opet ne bi bunio

Koji tuning, zamenio je felne.
Enterijer je odlicno uradjen, i ovo sto je on radio je vrlo skupo, alcantara je do 70e/m. Zapravo, popravio je najveci nedostatak Subarua - lose plastike enterijera
Enterijer je odlicno uradjen, i ovo sto je on radio je vrlo skupo, alcantara je do 70e/m. Zapravo, popravio je najveci nedostatak Subarua - lose plastike enterijera
Gde ima da se kupi alkantra i da li je Sova radi?
Kod nas nema da se kupi, i naravno da radi.
Predjimo na pp
Predjimo na pp
Sta je sa Kulundzicima, rasprodaja kola, obnova voznog parka...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Risto
meni se alcantra kao materijal svidja ali mislim da ovo nije bas vrhunski uradjeno... a kada sam napisao tuning onda sam mislio na ovo budzenje auta na 400ks, ako je mijenjao samo izduv i filter onda ok ali u suprotnom
...

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... 58_italia/
:trljamoci: :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:
I to na nasim tablicama...
A,i svaka cast gazdi za nepune 3 godine 30k presao 
:trljamoci: :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:
I to na nasim tablicama...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Na obicnoj Imprezi su sedista zivi ocaj, kao i sva plastika. Za ovu ne bih znao.
TT
TT
Risto imas u jednom od brojeva TopSpeeda o tuningu te Impreze. Radjena je u SKNu u Sloveniji, i to je ozbiljna tuning kuca...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Risto
ispade da mislim da je auto upropasten
opet kazem rado bi ja vozio i ovu Imprezu, iako mi je nekako najdraza ona MY 04-05, jedino sto ne volim te tunirane primjerke jer se tu moze naici na sve i svasta. kada pogledate njemacke oglase dobar % Impreza su tunirane i iskreno vecinu njih ne bi kupio jer ne znam sta je radjeno na njima...
Markoni, ti poznajes ovaj primjerak tako da si mnogo kompetentniji, po meni ova alcantra nije najkvalitetnije odradjena (pogledajte savove) ali mi se kao ideja jako svidja...
Sto se tice 458 Italie meni je nacin skrivanja tablica fascinantan
Ali svaka cast covjeku za auto...

opet kazem rado bi ja vozio i ovu Imprezu, iako mi je nekako najdraza ona MY 04-05, jedino sto ne volim te tunirane primjerke jer se tu moze naici na sve i svasta. kada pogledate njemacke oglase dobar % Impreza su tunirane i iskreno vecinu njih ne bi kupio jer ne znam sta je radjeno na njima...
Markoni, ti poznajes ovaj primjerak tako da si mnogo kompetentniji, po meni ova alcantra nije najkvalitetnije odradjena (pogledajte savove) ali mi se kao ideja jako svidja...
Sto se tice 458 Italie meni je nacin skrivanja tablica fascinantan