Sto se Nemacke tice, tamo su na ulje mogli da voze samo Balkanci, Svabe nikada nece imati tako originalne ideje

.
Sto se cene TNG-a tice, ne bih se slozio. Kod nas se kao sto sam rekao oko 70% TNG-a proizvodi iz samog zemnog gasa, dok ostatak putem prerade nafte. TNG se NE DOBIJA iz benzina i nema veze sa njim, vec preradom nafte na poseban nacin, ali opet je to daleko manji udeo ukupne proizvodnje. Iz nafte se degazolinažom dobija TNG i ugljenovodonici iz kojih se kasnije dobija benzin. Dakle, ne benzin iz TNG-a, vec benzin iz ugljenovodonika nakon sto se izdvoji TNG iz sirove nafte...
Cena TNG-a kod nas nikako ne moze da zavisi od cene benzina ma koliko to cudno bilo. Cena bilo kog goriva u Srbistanu gotovo uopste ne zavisi od cene nafte na globalnom nivou, pricamo o periodu unazad godinu dana kada se vrsi nivelacija. Cena naseg goriva se bazira na kolicini unosa svih vrsta goriva na Mediteranu, taj faktor se izracunava u Djenovi ili tako nesto. Konacna cena nastaje kada drzava ubere svoj ogromni deo kroz akcize koje su verovatno najvece u regionu.
Nasa drzava je uvela ovu nivelaciju na pocetku energetske krize jer je cena nafte na globalnom nivou naglo skocila i kako nas benzinske pumpe ne bi tada odrale, cene svega bi otisle u nebesa i svako bi mogao da postavlja svoju cenu, nastala bi prava anarhija. Vec nakon nekih mesec dana ako pogledas samo grafik cene nafte na globalnom nivou unazad godinu dana, cena nafte ne samo da se vratila u normalu, vec je bila i na nekom vidu istorijskog minimuma.
Samo u Srbistanu se bez obzira na to i dalje vestacki koriguje cena nafte prema tom "Mediternskom faktoru" i to najvise odgovara politicarima, tj. NIS-u. Pogledaj samo ko je od pocetka energetske krize najprofitabilnije preduzece u regionu sa rekordnom zaradom, sama Naftna Industrija Srbije jer mi proizvodimo svoju naftu + uvozimo naftu koja je daleko jeftinija od cene po kojoj se prodaje na svakoj nasoj pumpi... Dakle, sve nase pumpe prodaju goriva po dosta vecoj ceni od globalne cene i imaju ogroman profit od toga. Ovo stanje regulisanja cena na nedeljnom novu sada odgovara samo onima koji ubiraju plodove svega toga, jer nema potrebe da nasa zemlja to radi posto vise nema osetnih oscilacija nafte, niti njenih derivata na globalnom nivou.
Dakle, ne postoji nikakva potreba da se na nedeljnom nivou unazad godinu dana koriguje cena goriva u zemlji jer ona po najmanje zavisi od cene nafte i zato sam rekao da daleko vise zavisi od potreba politicara.
Na kraju, ako je neko isao prosle godine bilo gde van zemlje, mogao je i sam u to da se uveri - cena goriva u Grckoj je tipa proslog juna/jula bila prakticno ista kao u Srbistanu sto se verovatno nikada ranije nije desilo, cak i na ostrvima gde je gorivo po pravilu najskuplje. Cena dizela je recimo na Krfu bila identicna ceni dizela kod nas kada sam ja isao na letovanje prosle godine.
Tako da hteli mi to ili ne, TNG, benzin ili dizel kod nas ponajmanje zavise od cene nafte i svako od ovih goriva se uredjuje onako kako politicarima odgovara, a TNG ne moze da zavisi nikako od benzina jer jednostavno mi vise nemamo potrebe da TNG proizvodimo kroz prepradu uvozne nafte kao ranije, imamo ga na pretek iz prirodnih rezervi koje danas zadovoljavaju sve nase pptrebe jer je potraznja za istim pala bar 5x unazad 10 godina...
Sent from my M2101K6G using Tapatalk