Ovde su svi hvalili 3D i 4D, citao sam i po netu na nekoliko mesta i nekoliko stranih foruma (a na forumima uglavnom kude, retko hvale) i nisam nasao nijednu losu rec o 3D.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
"Insajder" iz Tigra mi juče reče da su u Michelinu pre nekoliko nedelja prestali da za ovu godinu prave Winter1 gume, dobili veliku porudžbinu letnjih i sada prže njih da stignu ma vreme količinu. Zato i vlada nestašica tih guma. Možda će vam biti interesantan podatak da im je dnevna proizvodnja 25.000 guma i da su Tigar gume veoma tražene i prodavane u U.K i drugim zemljama, što je mene baš začudilo.
Realno u UK i nisu jake zime sa obilnim snegom kao u kontinetnalnom i severnom delu EU. Zadovolji ce ih i takva guma. Pa i oni gledaju da ustede na gumama koji funtu, verovatno se prodaju pod Mishelin brendom
Što i ne bi bile. Ja sam do sada imao samo dobra iskustva sa Tigra gumama, što letnjim, što zimskim, a kupio sam jedno 20-30 komada novih sve ukupno za 15ak godina, i više ako se računa i unutar familije.
Ne, prodaju se baš kao Tigar i ultra su popularne (rekao mi je i neke cifre prodaje i kako su rangirane tamo, a koje mi malo zvuče kao fantastika). Prepoznali su da imaju dobar odnos cene i kvaliteta. Ipak to pravi Michelin, i pored svega...
pitanje se verovatno odnosilo na slucajeve kada 15ice fizicki ne mogu da stanu kao sto je kod mene slucaj, da li postoji alternativa u vidu uze gume umesto 205mm