Honda Civic 8. generacija
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Honda Civic 1.8 8. generacija
Steva
Ok je za tebe sto si to saznao ali i 9000 e je previse kad se laze.
Sta bi sa onim tvrdnjama forumasa da je ok slistiti zadnje diskove za 30 kkm normalnom voznjom.
neXus 4
Ok je za tebe sto si to saznao ali i 9000 e je previse kad se laze.
Sta bi sa onim tvrdnjama forumasa da je ok slistiti zadnje diskove za 30 kkm normalnom voznjom.
neXus 4
@Steva: Moje pitanje je bilo vise retoricko. Uzmes auto sa placa - macka u dzaku, vracana km ili bio zesce cukan. Provlaci se po forumima misljenje da je bolje kupiti auto koji je nov kupljen u Srbiji, kad ono nije nego
Ma i nov auto kad kupujes moras biti na oprezu jer se nikad ne zna.
Drzi ti pare u dzepu i ganjaj Punta dok ne naletis na ono sto trazis, sa srecom!!

Ma i nov auto kad kupujes moras biti na oprezu jer se nikad ne zna.
Drzi ti pare u dzepu i ganjaj Punta dok ne naletis na ono sto trazis, sa srecom!!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
@Sasalbg evo me, ja sam tu.. Meni su se slistile za 37k km i prednje i zadnje.. Zadnje su mogle jos mozda 2k da predju
Brzine idu u H-a !!!

Ja sam spominjao pločice.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Takodje sam govorio o plocicama, a ne o diskovima.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
da,da i ja spominjem plocice, a tek sad vidim da je sasa pricao o diskovima
Brzine idu u H-a !!!

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
@ TRIO_driver: ne mora, ali u narednom periodu gledam iskljucivo Civica. Hvala na ponudi i planiranom izdvojenom vremenu, ali taj auto mi nije opcija.
Da ne bude zabune, ne treba meni sportski auto, vozim lagano
Suzio sam jos vise izbor: Civic hecbek, 5 vrata, 1.8 motor, Sport oprema. Takvih je dosta prodato u Srbiji posto su uvek bili na akcijama.Moz
@ nixa: NOV auto je uvek najbolji, i nikad polovan ne moze biti dobar kao NOv. Iskljucujem problem sa fabrickom greskom.
Grujic je imao dobru temu, sta je bolje kupiti: nov model, ristajl ili polovan, i moje je misljenje da je najbolje uzeti model koji je na trzistu neko vreme ili ristajl verziju tako da su "decije bolesti" otklonjene. [to nije slucaj sa svim kolima, pa tako Puntici i posle 10 god imaju problem sa senzorom volana, a Honde sa letvom ...]
U mom slucaju, kada se gledaju zelje i mogucnosti, planovi investiranja i prioriteti, najbolja opcija je ovako "na papiru" kao za Civica - polovan, kupljen kod nas, realnog stanja ... Alternativa je npr sluzbeni auto ili test vozilo, npr kao onaj Civic/Jazz iz Car marketa. Uvoz moze samo ako sam ja birao i uvezao.
Nije losa opcija ni auto sa stranog lizinga, ali su to dosta velike papiroloske peripetije [bar iz mog ugla].
@ sasa lbg: da mi nije bilo druga i njegovih par poziva ovo ne bi znao. Svaku stavku bi tumacio pogresno.
@ Aca BG: hvala! Posle nekoliko meseci i sigurno 50ak dana posecivanja domacih oglasa pojavio se crveni Type S, pomislio sam "to je to, au kako mi se namestilo", medjutim ...
I dalje sam misljenja da se moze kupiti dobar auto kod nas, od prvog vlasnika. Ovo se mozda tako poklopilo da je bas ovaj sa tom pricom.
Da ne bude zabune, ne treba meni sportski auto, vozim lagano

Suzio sam jos vise izbor: Civic hecbek, 5 vrata, 1.8 motor, Sport oprema. Takvih je dosta prodato u Srbiji posto su uvek bili na akcijama.Moz
@ nixa: NOV auto je uvek najbolji, i nikad polovan ne moze biti dobar kao NOv. Iskljucujem problem sa fabrickom greskom.
Grujic je imao dobru temu, sta je bolje kupiti: nov model, ristajl ili polovan, i moje je misljenje da je najbolje uzeti model koji je na trzistu neko vreme ili ristajl verziju tako da su "decije bolesti" otklonjene. [to nije slucaj sa svim kolima, pa tako Puntici i posle 10 god imaju problem sa senzorom volana, a Honde sa letvom ...]
U mom slucaju, kada se gledaju zelje i mogucnosti, planovi investiranja i prioriteti, najbolja opcija je ovako "na papiru" kao za Civica - polovan, kupljen kod nas, realnog stanja ... Alternativa je npr sluzbeni auto ili test vozilo, npr kao onaj Civic/Jazz iz Car marketa. Uvoz moze samo ako sam ja birao i uvezao.
Nije losa opcija ni auto sa stranog lizinga, ali su to dosta velike papiroloske peripetije [bar iz mog ugla].
@ sasa lbg: da mi nije bilo druga i njegovih par poziva ovo ne bi znao. Svaku stavku bi tumacio pogresno.
@ Aca BG: hvala! Posle nekoliko meseci i sigurno 50ak dana posecivanja domacih oglasa pojavio se crveni Type S, pomislio sam "to je to, au kako mi se namestilo", medjutim ...
I dalje sam misljenja da se moze kupiti dobar auto kod nas, od prvog vlasnika. Ovo se mozda tako poklopilo da je bas ovaj sa tom pricom.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Polovan ženin Jazz je bolji od novog, jer je nov koštao 15k a polovan vredi možda pola od toga 

Honda Civic 1.8 8. generacija
Dobro je kad tacno znas kad hoces 
Sad ti samo ostaje da strpljivo sacekas pravi primerak.

Sad ti samo ostaje da strpljivo sacekas pravi primerak.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Carina i pdv su oko 25%, spedicija oko 150e. Ovosam procitao u nekoj od tema.Floyd napisao:http://tinyurl.com/ocm4rkv
Nove zadnje kocnice, akumulator, zimski i letnji alu set za 7500e bez MFK (nebitno za izvoz)... ne znam koliko bi izasli carina i porez.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nisam stigao u toku dana da pratim postove, i sad, kad sam sve procitao, bas sam se smorio. Nadam se da ce uskoro doci ono sto trazis, do tada samo polako i oprezno. 

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Same carine nema vise, a porez ce se obracunavati znatno vise jer se nece vise koristiti strani katalozi vec katalog AMSS za procenu vrednosti vozila.steva_anya napisao:Carina i pdv su oko 25%, spedicija oko 150e. Ovosam procitao u nekoj od tema.Floyd napisao:http://tinyurl.com/ocm4rkv
Nove zadnje kocnice, akumulator, zimski i letnji alu set za 7500e bez MFK (nebitno za izvoz)... ne znam koliko bi izasli carina i porez.
- Day Walker
Ima carine za vozila proizvedena van EU
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Mea culpa, ali opet, carina + porez koji ce biti dosta veci nego ranije, uf. 

Ne bih da ispadam baksuz, ali iz ovog razloga ne cestitam ljudima pre vremena...