Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Re: Stanje na putevima, radovi, izmene saobraćaja...
Prosle nedelje prosao, i dalje pustaju naizmenicno i i dalje se napravi fina kolona.
TT
TT
Имам једно потпитање...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Znaci raspad. Bolje da se ne ide. Mislio sam da su stavili neku zakrpu ne d'o Bog.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ne može da se zakrpi, mora klizišta da saniraju.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Rade AP od Pozarevca ka Beogradu. Stavljaju nov asfalt u duzini od 30km koliko videh na tabli, jedan deo 6-7km se vozi neizmenicno suprotnim smerom, taj deo rade sad. Ovo gde su zavrsili odlicno uradjeno, auto klizi po putu 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pripreme za kolaps:
Iz Novosti:
Detaljan plan izmene saobraćaja tokom radova na Slaviji
Ima da radi voz samo tako.
Iz Novosti:
Glupo je što sada rade, obično to ostave za špic sezoneH4wkeye napisao:Rade AP od Pozarevca ka Beogradu. Stavljaju nov asfalt u duzini od 30km koliko videh na tabli, jedan deo 6-7km se vozi neizmenicno suprotnim smerom, taj deo rade sad. Ovo gde su zavrsili odlicno uradjeno, auto klizi po putu

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Pa mislis da to nece da se otegne tamo do avgusta 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Danas sam prosao Slavijom u spicu. Dva saobracajca su stojala ali ne znam zbog cega. Ono je haos. Kako sam prosao i iskljucio se gde sam hteo ne znam ni sampedja napisao:Pripreme za kolaps:
Iz Novosti:

Kada pandur najbolje reguliše saobraćaj na raskrsnici?
- Kad ode na pauzu.
- Kad ode na pauzu.
Trebao bih za par sati da krenem na Zlatibor, pa me zanima kakvo je stanje puta preko Valjeva? Tj dajte savet kuda je najbolje, oni koji cesto voze tu rutu. Mozda AP do Mladenovca pa preko Topole do Rudnika, posle Ibarska?
Hvala
Poslato sa Tapatalk-a
Hvala
Poslato sa Tapatalk-a
Pisali smo vec o tom delu. Posle Topole su radovi na sanaciji klizista, pustaju naizmenicno pa zna da se napravi kolona. Ne dobija se nista posebno naspram Ibarske preko Ljiga.
TT
TT
Имам једно потпитање...
OK, nisam pratio. Znaci mi ta informacija. Onda jos samo da vidim da li vredi ici preko Valjeva.
Poslato sa Tapatalk-a
Poslato sa Tapatalk-a
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Iznenadih se danas kad sam video da je stavljen nov asfalt kod Ade.
Brzine idu u H-a !!!

Markoni, nedvožnjak kod Požege se rekonstruiše (poznatiji kao Ariljska rampa/petlja). Saobraćaj regulisan semaforima i naizmenično se propušta.
Ovaj prethodni vikend (21-22) nije se puno čekalo, prolazilo se i prvom otvaranju semafora.
Dok kad je bila gužva oko Uskrsa čekalo se i po 10-15minuta. Pretpostavljam da sad neće biti gužve jer je "levi vikend".
Prethodni vikend (21-22) sam putovao autobusom, i isti je u oba smera prolazio kroz grad Čačak iako se nije nigde zaustavljao da razmeni putnike. Verovatno imaju neku informaciju da se nešto na tranzitu/obilaznici oko Čačka nešto radi. Nemam informaciju šta se radi.
Ostatak Ibarske klasika.
I da kreneš preko Valjeva, pošto ne znaš lokalne puteljke između Požege i Užica sve jedno natrčavaš na saobraćaj regulisan semaforom zbog radova.
Ovaj prethodni vikend (21-22) nije se puno čekalo, prolazilo se i prvom otvaranju semafora.
Dok kad je bila gužva oko Uskrsa čekalo se i po 10-15minuta. Pretpostavljam da sad neće biti gužve jer je "levi vikend".
Prethodni vikend (21-22) sam putovao autobusom, i isti je u oba smera prolazio kroz grad Čačak iako se nije nigde zaustavljao da razmeni putnike. Verovatno imaju neku informaciju da se nešto na tranzitu/obilaznici oko Čačka nešto radi. Nemam informaciju šta se radi.
Ostatak Ibarske klasika.
I da kreneš preko Valjeva, pošto ne znaš lokalne puteljke između Požege i Užica sve jedno natrčavaš na saobraćaj regulisan semaforom zbog radova.
OK, onda idem standardno Ibarska pa kom' opanci, kom' obujci. 
Hvala za info.
Poslato sa Tapatalk-a

Hvala za info.

Poslato sa Tapatalk-a