Slatkiši & čokolade & kremići :)
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Nema toga na pijacama, bar ne u ponudi...
Evo jedne od 2.5 kg
https://goddess-gate.com/dc2/misc/ego/150/nutella.jpg
Evo jedne od 2.5 kg

https://goddess-gate.com/dc2/misc/ego/150/nutella.jpg
Metro i slicne radnje kod kojih se snabdevaju restorani imaju ta velika pakovanja.
Ovde ima jedna takva radnja i tu je sve pakovano u velikim pakovanjima...nutela, kecap, majonez, senf, dzemovi itd.
Realno, ne vidim potrebu da pojedinac kupuje tolika pakovanja
Ovde ima jedna takva radnja i tu je sve pakovano u velikim pakovanjima...nutela, kecap, majonez, senf, dzemovi itd.
Realno, ne vidim potrebu da pojedinac kupuje tolika pakovanja

Pa realne potrebe nema,ali meni treba za rodjendanski poklon 

Originalno
Eto, probaj u Metrou...

Eto, probaj u Metrou...
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
U Metrou sam video Eurocrem od 5kg. I mogu vam reci da je dosta jeftiniji po kg nego u ostaloj ambalazi.

Moze da proba u nekom virtuelnom Metrou
, jer u nasem nema. Tacnije, nigde u Srbiji nisam to video, a "pokrivam" godinama Tempo na relaciji Novi Sad-Beograd-Nis, kao i Metro u navedenim gradovima. Nema ni Rodic ni Merkator, dakle nema niko ovde... Van Srbije nisam trazio, ali takodje nisam video ni usput u Kauflandu i slicnim radnjama. Jedino sam vidjao tako na fotkama po netu.
Mozda ovaj predlog za 5kg Eurocrema nije los, pod uslovom da osoba kojoj kupujes nije bas navucena na Nutellu. Onda bolje 750g Nutelle nego 100kg Eurocrema.
EDIT - evo ni u Zagrebu nema, zale se komsije... http://www.forum.hr/showthread.php?t=537324
"Teško da ćeš u Zagrebu naći nutellu od 3 ili 5 kg, kada ju se i u Nutellolandu (Italiji) rijetko nalazi. Mislim da njih pune samo u 12 mjesecu, ja ih inače nisam viđala"

Mozda ovaj predlog za 5kg Eurocrema nije los, pod uslovom da osoba kojoj kupujes nije bas navucena na Nutellu. Onda bolje 750g Nutelle nego 100kg Eurocrema.

EDIT - evo ni u Zagrebu nema, zale se komsije... http://www.forum.hr/showthread.php?t=537324
"Teško da ćeš u Zagrebu naći nutellu od 3 ili 5 kg, kada ju se i u Nutellolandu (Italiji) rijetko nalazi. Mislim da njih pune samo u 12 mjesecu, ja ih inače nisam viđala"
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
U FR Metro-u ima da se kupi (znam osobu koja to kupuje) zato sam rekao da proba tamo u metrou.
Ovde sam vidjao u marketu (neznam ime) gde se snabdevaju ugostitelji i tamo su skoro svu proizvodi spakovani u velikim pakovanjima.
Logicno je da u Kauflandu toga nema jer verujem da skoro niko to nebi ni kupovao.
Ovde sam vidjao u marketu (neznam ime) gde se snabdevaju ugostitelji i tamo su skoro svu proizvodi spakovani u velikim pakovanjima.
Logicno je da u Kauflandu toga nema jer verujem da skoro niko to nebi ni kupovao.
Ma nije nista posebno navucena,meni je nutella pala na pamet zbog lepog pakovanja ali ako ne nadjem verovatno cu onda taj eurokrem uzeti 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Potvrđujem za Metro. Imaš 5kg Eurokrem, Nutella 750g najveća.
Posetite www.garaza.rs !
Hvala na pomoci momci,znao sam da u vas mogu da se pouzdam u vezi nutele i eurokrema 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Predlazem da se u banneru pored "forum ljubitelja automobila" doda "i ljubitelja nutele" 

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Hrvati su kasnije dobili licencu za EC.

Posle raspada SFRJ ili pre?dragvorl napisao:Hrvati su kasnije dobili licencu za EC.
Jakša, jel taj Franckov Eurocrem samo crni, ili ima i mešani? Jesi li ga možda probao - ako jesi, kakav je ukus?
Ђенерал Јанковић