Zanimljive registarske tablice
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Zanimljive registarske tablice

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pierre
- Pridružio se: 18 Feb 2012, 09:54
- Garaža: Fiat Punto 1.2
- Kontakt:
Nisam pratio temu, možda je bilo:

Ajde što je rusofil i nekako. Ali to "rusia" niti je srpski, niti engleski, niti ruski. A povrh svega na američkom jeep-u.

Ajde što je rusofil i nekako. Ali to "rusia" niti je srpski, niti engleski, niti ruski. A povrh svega na američkom jeep-u.
Nije mogao ništa pravilnije da napiše sa samo 5 slova.
Inače, rekao bih da je to neki Rus zaposlen u NIS-u.

Ђенерал Јанковић
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Možda je optička varka, ali meni ovo prvo S, pored N izgleda kao da stoji malo niže. Ne bi me čudilo da je PS u pitanju.
Posetite www.garaza.rs !
- pierre
- Pridružio se: 18 Feb 2012, 09:54
- Garaža: Fiat Punto 1.2
- Kontakt:
Može biti. Nisam znao da je ograničeno na 5 znakova šta će pisati na personalizovanoj tablici. Izgleda mi kao da ima dosta razmaka da se ubaci još jedno slovo.snork napisao:Nije mogao ništa pravilnije da napiše sa samo 5 slova.Inače, rekao bih da je to neki Rus zaposlen u NIS-u.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Zanimljive registarske tablice
Juče sam u NS-u video BMW-a šesticu sa žutom tablicom "Cook Islands". Zar još uvek mogu da voze na taj fazon? Zar neko ne reče da su im doakali? 
Tapatalk

Tapatalk
Nije nije vidjao sam ga i ja po NS cesto.trojanac napisao:Možda je optička varka, ali meni ovo prvo S, pored N izgleda kao da stoji malo niže. Ne bi me čudilo da je PS u pitanju.
pre bih rekao da je neki gastarbajter
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nije Photoshop, video sam ga i ja u NS-u pre mesec dana. Čak sam to i pomenuo u jednom postu u ovoj temi.trojanac napisao:Možda je optička varka, ali meni ovo prvo S, pored N izgleda kao da stoji malo niže. Ne bi me čudilo da je PS u pitanju.

Tapatalk
Nisu,i ja sam d=nedavno video jednog Q7 takodje sa tablicama sa Kukovih ostrva.Mada,i da hoce,drzava im ne moze nista jer ne rade nista sto je protivzakonito.Registrovali su fiktivno boravak na Kukovim ostrvima,imaju dokumenta od te zemlje (saobracajnu i tablice) tako da nema nikakvih problema.Saša napisao:Juče sam u NS-u video BMW-a šesticu sa žutom tablicom "Cook Islands". Zar još uvek mogu da voze na taj fazon? Zar neko ne reče da su im doakali?
Tapatalk
Ja ne znam za tu foru kukovih ostrva? O cemu se radi?
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- Saša
Registruješ auto na tu famoznu zemlju i izbegneš sve domaće dadžbine. A sve se odradi preko Interneta i poštom a da nikad nisi ni prismrdio tamo, dobiješ fiktivnu prijavu boravka, sve papire, saobraćajnu, tablice... Platiš i sve može... To naročito rade ovi sa "besnim"kolima i velikim kubikažama.
Tapatalk
Tapatalk
BG= F O X - Mercedes CSL
BG=HONEY - Porsche Cayman
BG=HONEY - Porsche Cayman
Zaista ne znam, fotka je pozajmljena 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...