Automatik vs Manuelni - lični afiniteti
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Automatik vs Manuelni - lični afiniteti
Inace ce noga da ti otpadne 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jbt, pa to je komplikovanije nego manuelni 

Mnogi imaju i auto hold, pa sami drze kocnicu dok ne stisnes gas
Mada ja to nikad ne koristim, vise volim da drzim kocnicu.
Mada ja to nikad ne koristim, vise volim da drzim kocnicu.
Poslednja izmena od Laki021 u 02 Mar 2016, 20:52, izmenjeno 1 put ukupno.
Imaš auto hold za semafor.
A da, negde se pedala konice stisne jace da on aktivira 'auto hold' pa se moze skinuti noga i u D.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ovo drugo jeste, ali nece mu nista biti ako se bas ne stane skroz i krene se iz napred u rikverc ili obrnuto, malo ce vise kliziti na konverteru sto mu je i tako kao dobar dan. Inace na nekim novijim menjacima ZF se cak i pri vecim brzinama mogla saltalica prebaciti u R, ali naravno nista se nije desilo do potpunog zaustavljanja, tek onda krene u rikverc.
Taj auto hold je ekstra stvar, kad sam bio po onim guzvama u Dubaiu recimo stvarno jako zamara drzanje kocnice. Inace noviji automatici kada auto stoji u D sa nogom na kocnici posle par sec raspuste menjac kao da je u neutralu.
Taj auto hold je ekstra stvar, kad sam bio po onim guzvama u Dubaiu recimo stvarno jako zamara drzanje kocnice. Inace noviji automatici kada auto stoji u D sa nogom na kocnici posle par sec raspuste menjac kao da je u neutralu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Kontakt:
Kako se aktivira?Floyd napisao:Imaš auto hold za semafor.
Cini mi se da 3-jka to nema. 5-ica znam da ima dugme kod menjaca. To valjda ide uz elektronsku rucnu kocnicu.
Poslednja izmena od Delija u 02 Mar 2016, 21:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Stisni jako kocnicu dok stojis. Trebalo bi da se aktivira.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Nema trojka. To ovi što imaju el. ručnu.
Golf 7 klotara recimo ima.
Golf 7 klotara recimo ima.
- Delija
- Kontakt:
Mda. Eto jos jedne stvari koja mi fali 

Ti si kao ja kada udjem u prodavnicu, pa skapiram da ima toliko stvari koje su mi esencijalne i da ne znam kako sam do sada ziveo bez njih, te onda u Metrou umesto 45 dinara za limenku koka kole, potrosim 8.000 dinara na kablove, hvataljke za meso, briska, miris za sobu... 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Kontakt:

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
U toku vožnje desilo mi se da "slučajno" izbacim menjač iz D u N, i nisam smeo da vratim u D nego stanem pa u D pa krenem. Jesam li mogao bez posledica da vratim u D u toku kretanja?
Bade mantilXepoj87 napisao:Ti si kao ja kada udjem u prodavnicu, pa skapiram da ima toliko stvari koje su mi esencijalne i da ne znam kako sam do sada ziveo bez njih, te onda u Metrou umesto 45 dinara za limenku koka kole, potrosim 8.000 dinara na kablove, hvataljke za meso, briska, miris za sobu...

Tako sam ja otisao u Metro da uzmem Ariel,pa se vratio sa okicenom novogodisnjom jelkom , setom srafcigera i sijalicama i zaboravio da kupim prasak na kraju.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Meni se to redovno dešava 

Možeš.TheWickerMan napisao:U toku vožnje desilo mi se da "slučajno" izbacim menjač iz D u N, i nisam smeo da vratim u D nego stanem pa u D pa krenem. Jesam li mogao bez posledica da vratim u D u toku kretanja?