Top Gear
Re: Top Gear
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 7YDMt7jOfU
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Odgledao sam specijal iz 17. sezone, u Indiji, i lepo sam se ismejao. Realno ranije su bili zanimljiviji. 

Sazreli su. Prave temeljnije testove i realnija poređenja. Sviđa mi se to što više obraćaju pažnju na stvarne životne situacije i zahteve vozača. Žao mi što nestade onaj divni uporedni test Golfa GTI vs BMW serije 1, gde guraju nuklearnu glavu u prtljažnik i detaljno objasne ko je bogotac u klasi.
https://www.youtube.com/watch?v=3VwgvIqXg3A
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ja sam uvek voleo da pogledam Top Gear ali tu nema neke priče o realnosti testova, to je ipak emisija prvenstveno zabavnog karaktera a često i ''sponzorisana'' u najmanju ruku.
Ovo sa BMW kecom i GTI-jem takođe ne pije vodu, zato su, između ostalog, da bi proklizavanje i izletanje BMW-a sa staze bilo uverljivije vozili po kiši...
Ja da sam hteo ovoliko da dam za auto (40k EUR) kad uporedim performanse GTI za BMW šestakom 3.0 (za, kako reče čovek iste pare), sigurno bi me blago bolelo uvo da ne kažem nešto gore što pozadi na zadnju klupu ne mogu da smestim taštu i komšinice sa po kace kupusa u gepeku, budalaština, čovek koji kupuje Hot Hatch auto to slabo gleda (jer sigurno nije porodični auto) a još manje cene održavanja kad pod haubom ima benzinca šestaka 3.0.
I ono proklizavanje, Golf šatro ide ko pegla a BMW iza njega driftuje po krivinama, tu nisu vozili ni 100 km/h, onom BMW-u na putu mnogi vozači koječega vide samo štopaljke, na koji sekund
Naravno da nisu isti a GTI pored ovog keca je sve samo ne ''bogotac'' u klasi
Ovo sa BMW kecom i GTI-jem takođe ne pije vodu, zato su, između ostalog, da bi proklizavanje i izletanje BMW-a sa staze bilo uverljivije vozili po kiši...
Ja da sam hteo ovoliko da dam za auto (40k EUR) kad uporedim performanse GTI za BMW šestakom 3.0 (za, kako reče čovek iste pare), sigurno bi me blago bolelo uvo da ne kažem nešto gore što pozadi na zadnju klupu ne mogu da smestim taštu i komšinice sa po kace kupusa u gepeku, budalaština, čovek koji kupuje Hot Hatch auto to slabo gleda (jer sigurno nije porodični auto) a još manje cene održavanja kad pod haubom ima benzinca šestaka 3.0.
I ono proklizavanje, Golf šatro ide ko pegla a BMW iza njega driftuje po krivinama, tu nisu vozili ni 100 km/h, onom BMW-u na putu mnogi vozači koječega vide samo štopaljke, na koji sekund

Naravno da nisu isti a GTI pored ovog keca je sve samo ne ''bogotac'' u klasi

http://www.youtube.com/watch?v=067K_7WdJVE
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Na osnovu čega zaključuješ da je emisija "sponzorisana"?
@Ivan75
Vrlina GTIa oduvek je bas u tome sto je idealan allrounder, brz i na stazi i na putu, a i prevozno sredstvo taste i kupusa. Sto bi rekli "moz' za selo, a moz' i za igranku"
Tapatalk Post
Vrlina GTIa oduvek je bas u tome sto je idealan allrounder, brz i na stazi i na putu, a i prevozno sredstvo taste i kupusa. Sto bi rekli "moz' za selo, a moz' i za igranku"

Tapatalk Post
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma provaljuje se, i ovo je VW platio očiglednostarac vujadin napisao:Na osnovu čega zaključuješ da je emisija "sponzorisana"?
@Markoni
Pored ovog keca nema baš puno šta da traži, dva različita auta, BMW je besan za njega...
Pogleda se na kraju koliko je prodatih jednih i drugih i sve bude jasno... 
Meni je ovaj aktuelni kec toliko gadan da bih se tesko za njega odlucio da ima i jos100 KS vise...
Tapatalk Post

Meni je ovaj aktuelni kec toliko gadan da bih se tesko za njega odlucio da ima i jos100 KS vise...

Tapatalk Post
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ivan75 napisao:Ma provaljuje se, i ovo je VW platio očiglednostarac vujadin napisao:Na osnovu čega zaključuješ da je emisija "sponzorisana"?
Mislim da nisi baš upućen u to kako funkcioniše BBC i koliko je velik Top Gear.
Koliko bi VW trebao da plati, posto je njima budzet po emisiji (znaci, jednoj emisiji, ne sezoni) preko milion evra?