Terenci
Re: Terenci - moda ili potreba ?
Ljudi, nemojmo Mišinog čistokrvnog 4x4 Suzukija porediti sa nekim modnim dodatkom sa BMW znakom. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Da si podlegao pod pritiskom tašte.Texonja napisao:Mene licno vredjaju te price jer ispada da sam auto kupio da se "duvam", sto je idiotluk i pomisliti. Ko me zna od ranije, zna...

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Jel' vidite kako Stjepa ume lepo da ga stavi, a da nista ne boli? Skoro kao MM. 
sent from my HTC Sensation

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- ficha007
- Pridružio se: 08 Avg 2013, 09:52
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 JTD SW 2005
E to treba znati i to ne može svako. To se stiče godinama i veeeelikom praksom.Texonja napisao:Jel' vidite kako Stjepa ume lepo da ga stavi, a da nista ne boli? Skoro kao MM.

Čvrstina vere, čistota duše, čestitost života.
"Dođu tako vremena kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati" I. Andrić
"Dođu tako vremena kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati" I. Andrić
Vezbao Stjepa 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Tex, skroz si u pravu i potpuno te razumem iako nisam nikad vozio SUV, ali mi ta koncepcija sasvim odgovara i upravo ono što je grujicd pričao za CR-V u odnosu na Jazz, to bi svakome dobro došlo. Naravno da nemamo svi iste mogućnosti i da će neko radije odabrati klasičnu limuzinu, neko kupe, neko karavana, ali kad bi svi bili u mogućnosti da voze i održavaju SUV siguran sam da bi ih bilo puno više na ulicama.
Ja bi CR-V kupio sutra da mogu i ne bi me uopšte pogađalo što neko misli da sam ja to kupio da se "duvam".
Ja bi CR-V kupio sutra da mogu i ne bi me uopšte pogađalo što neko misli da sam ja to kupio da se "duvam".
Posetite www.garaza.rs !
Re: AW: Terenci - moda ili potreba ?
Sto je jos interesantnije, pojavi se niotkuda u metne ga kad mu se najmanje nadasTexonja napisao:Jel' vidite kako Stjepa ume lepo da ga stavi, a da nista ne boli?

Gesendet von meinem GT-I9505
Vidi ili je do Stjepine tehnike, ili si ti već navikao.Texonja napisao:Jel' vidite kako Stjepa ume lepo da ga stavi, a da nista ne boli?

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Stjepa je procvetao u zadnje vreme. Nekad smo ga tovarili redovno, a vid' ga sad... we've created a monster 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- ficha007
- Pridružio se: 08 Avg 2013, 09:52
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 JTD SW 2005
Trojanac e tu jesi totalno u pravu. Ubeđen sam da bi daleko više ljudi kupovalo SUV vozila i terence, ali ih, ja verujem, prvo odbija nemogućnost kvalitetnog održavanja i nešto viši troškovi istog, a možda još i više debilni propisi o registraciji ( ovde mislim pre svega na polovna vozila ) jer ti za modele od 2.0 pa do 2.500 i od 2.5 do 3.000cm3 stvarno plaćaš nenormalne namete, a pogotovo ako si uzeo polovno vozilo od nekih 7-10.000 eura.
@ kuzmanovic - tu si totalno u pravu. zamisli da se ne daj Bože zamerim nekom sa SUV-om a on se zaleti pa me rukne onim branicima i bull barovima u neki kanal
ali...ima i ona druga priča koju da nisam svojim očima gledao ne bih verovao. Scena - garaža GRAS-a na izlasku prema Veterniku. Ja čekam bus i tip ide u zelenom "varburdžiniju", dimi iza sebe samo tako i skreće desno na put ka Veterniku. Za njim velikom brzinom istim putem dolazi Grand Čiroki, crne boje i on takođe skreće desno, i odmah se prestrojava u srednju traku da ga obiđe, ali ovaj jadnik mali prikoči i sledi sudar, ne jak ali...lik iz džipa izlazi i hvata se za glavu
...a onda sledeća scena....ja gledan i
:trljamoci: , a vlasnik Jeep-a saginje se ispred džipa i uzima ceo branik i delove veznog lima od Jeepa, a baja vlasnik "varburdžinija" izašao napolje i samo
To mi je jedna od najupečatljivijih scena moga studentskog života.
Iz priloženog se da videti da ni mi vlasnici ostalih četvorotočkaša nismo cvećke
@ kuzmanovic - tu si totalno u pravu. zamisli da se ne daj Bože zamerim nekom sa SUV-om a on se zaleti pa me rukne onim branicima i bull barovima u neki kanal

ali...ima i ona druga priča koju da nisam svojim očima gledao ne bih verovao. Scena - garaža GRAS-a na izlasku prema Veterniku. Ja čekam bus i tip ide u zelenom "varburdžiniju", dimi iza sebe samo tako i skreće desno na put ka Veterniku. Za njim velikom brzinom istim putem dolazi Grand Čiroki, crne boje i on takođe skreće desno, i odmah se prestrojava u srednju traku da ga obiđe, ali ovaj jadnik mali prikoči i sledi sudar, ne jak ali...lik iz džipa izlazi i hvata se za glavu

...a onda sledeća scena....ja gledan i

To mi je jedna od najupečatljivijih scena moga studentskog života.
Iz priloženog se da videti da ni mi vlasnici ostalih četvorotočkaša nismo cvećke
Poslednja izmena od ficha007 u 22 Avg 2013, 13:10, izmenjeno 3 puta ukupno.
Čvrstina vere, čistota duše, čestitost života.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ne bi izaslo na dobro kada bi skoro svi vozili SUV-ove. Vecina ljudi ne zna Punta da uparkira, a kamoli nekog SUV-a.
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
SUV mnogo vise kosta u eksploataciji a ono sto pruza u odnosu na auto nije svima potrebno, bar ne toliko da eksploataciju placaju 50% vise nego auto slicne klase.
Meni se iskreno ne dopada polozaj sedenja u SUV-u, vise volim da se zavalim u nisko sediste a noge ispruzim kao da sedim na podu nego da sedim kao na stolici u trpezariji. Pored toga, ne dopada mi se ponasanje na putu...bar kod onih SUV-ova koje sam probao.
Meni se iskreno ne dopada polozaj sedenja u SUV-u, vise volim da se zavalim u nisko sediste a noge ispruzim kao da sedim na podu nego da sedim kao na stolici u trpezariji. Pored toga, ne dopada mi se ponasanje na putu...bar kod onih SUV-ova koje sam probao.
Poslednja izmena od Floyd u 22 Avg 2013, 13:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Tako je, ne košta to "nešto više" već mnogo više.
gume, kočnice, ulja, filteri. Pa servis za Imprezu je ono, 1000€, onaj veći..
gume, kočnice, ulja, filteri. Pa servis za Imprezu je ono, 1000€, onaj veći..
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ima nas raznih... Ja bih recimo mnogo radije (da mogu, naravno) kupio neku limuzinu/karavan sa 4x4 pogonom i većim klirensom (Audi Quattro Allroad, Škoda Octavia 4x4 Scout i slični) nego SUV. Imaš takođe eto neke "terenske sposobnosti" kada baš moraš da siđeš sa asfalta, a auto je pritom daleko udobniji, tiši i prostraniji... verovatno i jeftiniji za održavanje, bolji za porodicu... Jednom rečju - ugodniji za putovanje do mora i slično.