Dobro veče
Re: Dobro veče
Ja ne znam koji je K danas ljudima O.o
Da zanemarimo gubljenje kofera na DIREKTNOM letu (air france), ali ljudi prolaze kroz crveno, krecu pre nego sto se upali zeleno, a i koce na cisto zeleno, bakuta sa stakama prelazi bulevar sa 3 trake po sred ulice, pored dva ziva trotoara lik gura dete u kolicima po sred ulice :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:
Popizdeh danas, tako da sam dosao kuci i ne mrdam vise xD
Da zanemarimo gubljenje kofera na DIREKTNOM letu (air france), ali ljudi prolaze kroz crveno, krecu pre nego sto se upali zeleno, a i koce na cisto zeleno, bakuta sa stakama prelazi bulevar sa 3 trake po sred ulice, pored dva ziva trotoara lik gura dete u kolicima po sred ulice :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:
Popizdeh danas, tako da sam dosao kuci i ne mrdam vise xD
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ako se toliko nerviras sada, kad dodjes u moje godine zakopaces se u brdo sa masinkom u ruci, sto bi rekao Bukovski 

Ja sam navikao da me sve ovo strefi u par dana, a ne u voznji od Nbg do Medaka i nazad O.o xD
Nakon onog debakla sa "Lizite pazljivo", Frikom ima obraz da reklamira nagradnu igru... Evo malopre videh na Sportklubu...
Inace, pre 3 dana su mi ptice nasrale jedno 10-15 govana na Golfa (bio parkiran ispod nekog drveta), onda prekjuce jos par govanceta na nekom drugom parkingu. Istog dana uvece odem BMW-om do centra, vratim se kuci i vidim na sred haube govance. Juce sedim u basti kafica i osetim SLJAS - padne mi pticije govno na grudi/stomak (jedno vece "parce" i 3 sitna rasuta)... Kao vrhunac, vracam se do parkinga a na zadnjem staklu BMW-a kao ORAO da se osr'o...
Ako su ptice htele nesto da mi kazu (sreca?
), poslusao sam ih. Danas sam odigrao loto za petak (nisam ni znao da ima dvaput nedeljno) i regularno za utorak... kupio sam 4 listica Binga (ne znam ni kad je izvlacenje) i na licu mesta sam ogrebao jednu srecku koja je bila gubitna naravno. Ako cujete da je neko dobio 7-icu u Zrenjaninu, taj sam... ako dobijem na Bingu neko vozilo, eto Baxu prilike... 

Inace, pre 3 dana su mi ptice nasrale jedno 10-15 govana na Golfa (bio parkiran ispod nekog drveta), onda prekjuce jos par govanceta na nekom drugom parkingu. Istog dana uvece odem BMW-om do centra, vratim se kuci i vidim na sred haube govance. Juce sedim u basti kafica i osetim SLJAS - padne mi pticije govno na grudi/stomak (jedno vece "parce" i 3 sitna rasuta)... Kao vrhunac, vracam se do parkinga a na zadnjem staklu BMW-a kao ORAO da se osr'o...
Ako su ptice htele nesto da mi kazu (sreca?

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da ptičije oseravanje kola donosi sreću spadao bih među najsrećnije zajdno sa komšijama. Nažalost nije tako. Inače kod mene u kraju su se prenanožile vrane, hrane se na kontejnerima, spavaju po drveću iznad parkinga, a kad grunu dole, misliš da se (s oproštenjem) posrao kondor. A tu su osim njih još i golubovi i po neki vrabac. Inače uopšte nije naivna stvar i ma koliko smešno zvučalo, može da ošteti boju na kolima.Texonja napisao:Nakon onog debakla sa "Lizite pazljivo", Frikom ima obraz da reklamira nagradnu igru... Evo malopre videh na Sportklubu...![]()
Ako su ptice htele nesto da mi kazu (sreca?), poslusao sam ih. Danas sam odigrao loto za petak (nisam ni znao da ima dvaput nedeljno) i regularno
Naravno, kao i uvek navijam za tebe, a red je i da Bax dobije auto.

Širim haos!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja dok nisam koristio garazu dezurni odred orlova mi je redovno oblezavao kola 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Kad smo vec kod toga, sutra cu da poslikam remek delo na krovu koje je jutros osvanulo, neki kondor, sto bi rekaoo kolega, se posteno istovario i napravio bukvalno gomilu 
TT post

TT post
Uh, sutra da slikas? Ja to perem momentalno. Ne dozvoljavam da stoji na farbi ni 5 min od momenta kada primetim! 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Na Frikomu je da se vadi i čupa, a na nama da ne kupujemo njihov sladoled. Ja ovog leta nemam nameru da kupim bilo šta iz njihovih frižidera.Texonja napisao:Nakon onog debakla sa "Lizite pazljivo", Frikom ima obraz da reklamira nagradnu igru... Evo malopre videh na Sportklubu...![]()
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
A ja baš sad kupujem jer nisu valjda ludi da dozvole ponovo neku nameštaljku, pa se nadam nešto i da ću dobiti.
Šta su nagrade uopšte?
Šta su nagrade uopšte?

Posetite www.garaza.rs !

Od 01. maja 2012. godine počela je nova nagradna igra brenda Frikom pod nazivom Pažljivo ližite 1! Kako bi učestvovali u novoj nagradnoj igri brenda Frikom potrebno je da pronađete dobitni štapić sladoleda ili omot korneta sa dva ista znaka (piktograma) i zaštitnim kodom. Glavna nagrada jeste stan u Beogradu u naselju Belville od 44.77 kvadratnih metara, zatim automobil marke BMW 3, automobil Mini Moris, 100 tablet računara, 30 mobilnih telefona LG Optimus i trideste SIM prepaid kartica sa 1.000 dinara kredita. Nagradna igra Frikom Pažljivo ližite1 traje od 01. maja do 30. maja 2012. godine, a u nagradnoj igri ne učestvuju sladoledi Frikom Calipso, Ice tea i Sandwich; Bla Bla, King, Queens sladoledi u čašicama; Choco Max; Malaga u čašici i Parfe u čašici.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
I ja to resavam trenutno sa vlaznim maramicama ali ovo je prosto preveliko za takvu rabotu 
TT post

TT post
Ja u najavi dobijam novu trojcicu
Taman bi mi lepo legla, dok ne dodje zima
A onda cu da je menjam za Texov X3
I, jbg, uvek jedem Frikom. Odlicni su sladoledi

I, jbg, uvek jedem Frikom. Odlicni su sladoledi