Ali posto "u ime naroda" ne vozim poslednja dva meseca potrosnja se popela na 5,9 cak i bez klime, jer vozi devojka na kratkim relacijama, a na otvorenom ne menja brzine bas ekonomicno

Zreo sam za ban.Laki021 napisao:Markoni vozi ko p... konstantnom brzinom!
Ma jok. Pesindzer cepa Korsu baš kako treba. Pre bih rekao da vozi kao LLaki021 napisao:Markoni vozi ko p... konstantnom brzinom!
Pogledacu sutra tezinu Octavie, ali mislim da je oko 1400kg, tako da to nije ni priblizno 200maniaxxx napisao:Astra J je jedno 200kg teza od octavie..i 235 gume naprema 205 je velika razlika. Izpada da je astra stedljivaDay Walker napisao: 10 Sep 2017, 00:45 Nije Astra nesto teza od Octavie, tu su.
Ali TSI je prosto savremeniji i ima direktno ubrizgavanje.
Posto 1.4tsi 150ks uporedo vozim s Astrom, ipak se oseti 30ks vise u Astri kad zatreba
E da, pritom Astra ima 18" 235/45 a Octavia 16
Sent from my iPhone using Tapatalk
E moj ti, da ti Markoni zaista pokaze kako vozi, pa ni da se nasalis viseLaki021 napisao:Markoni vozi ko p... konstantnom brzinom!
Kako ovako držiš ovo dugme okrenuto naopako?Markoni napisao:Evo od kuce na Zvezdari do Outlet-a u Indjiji. Autoput kroz BGD 80-100 kmh, posle 110-120 kmh, u jednom delu 70-80 kmh gde su bili radovi.
4oro u kolima, Octavia 3 1.4 TSI 140 KS.
Mislim da na 120 kmh trosi kao Fabia, oko 5.5 lit./100 km, ali provericu kada se budem vracao na duzoj deonici.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk