Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Zanimljivi oglasi

Post od AcaKayak »

nidza napisao:Ne kapiram što tako mladi ljudi zagledaju kola za matorce? :) To su kola za mene, ne za vas, mada ja još uvek ne želim da odrastem. ;)
Nidžo, taj auto bi bio ekonomičnija varijanta. Jedini razlog zašto mi je recimo mercedes dizel u konkurenciji sa nisanom gtr je taj što ne znam da li da bacam pare ili ne. Uzimam auto od svoje ušteđevine pa mi je to dosta bitan kriterijum. Nisam još uvek siguran da li mi se bacaju pare za auto ili da ih uložim u nešto relativno pametnije.

Ako presudim da hoću zabavu, možda i tu odlučim da budem ekonomičan u odnosu na gtra pa uzmem golfa 7 R i nasviram ga da bude ispod 4s do 100. Problem je što nema još uvek dovoljno mator 7 R a nov auto mi se ne uzima jer sam protiv gubljenja vrednosti u prve dve godine :D

Realno, porše je najbolji odnos zabave i cene, s obzirom da do jaja drži cenu. Mada, i GTR se ustalio. Oba auta recimo bi me daleko manje koštala nego petica koju sada vozim, ali koju nisam ja ni kupio.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

https://www.youtube.com/watch?v=sEiLyHkc-ps

To je najbolji odnos cene i zabave, još otkako sam ga video u filmu, kada sam bio klinac :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Jedino zanimljivo što mi pada na pamet s tim autom je da ga ubacim u prvu, izađem iz njega, istrčim ispred i legnem da me pogazi :D
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

AcaKayak napisao:
nidza napisao:Ne kapiram što tako mladi ljudi zagledaju kola za matorce? :) To su kola za mene, ne za vas, mada ja još uvek ne želim da odrastem. ;)
Nidžo, taj auto bi bio ekonomičnija varijanta. Jedini razlog zašto mi je recimo mercedes dizel u konkurenciji sa nisanom gtr je taj što ne znam da li da bacam pare ili ne. Uzimam auto od svoje ušteđevine pa mi je to dosta bitan kriterijum. Nisam još uvek siguran da li mi se bacaju pare za auto ili da ih uložim u nešto relativno pametnije.
Samo ti lepo uzmi nešto za mlade, dok si mlad. Kad budeš kao ja i uzeo to što nisi kad je trebalo neće više biti to - to. :) Kad već imaš mogućnosti, iskoristi ih. Ima vremena da se voze E klase i Lexusi kad budeš porodičan čovek.

Or else... istrpi gunđanje. Realno kupuješ sebi ono što ti se kupuje i vozićeš ga zbog sebe, ne zbog drugih, ponajmanje mene. :D
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Ma nije mi problem gunđanje, svakako ja gledam stvari do kraja iz svog ugla. Najviše može da mi se doprinese davanjem nekog dobrog predloga koji mi nije pao na pamet. Iskreno, ako kupim GTRa postoji i realna šansa da ću poginuti u njemu. Kad sam se vozio s Dušanom baš sam to razmišljao, auto je nestvarno brz a ja volim da divljam, problem je što osećaj brzine u takvom autu nije baš realan. Svakako ću dobro razmisliti.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Hellcat :D
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Da, ameri me takođe opasno privlače :D

Mustang pre svega :D
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Meni golf r zvuci primamljivo. Ako ne nadjes sedmicu moze i sestica jbg... Crvena :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ja bi uzeo Mustanga pa nek ide zivot.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ja sam ozbiljno mislio. Meni su challenger i charger do jaja automobili, charger pogotovo
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Meni je challenger takav svrs od auta,a kad se spusti izgleda jos bolesnije.

Slika
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Au jeste dobar majku mu

Slika
Poslednja izmena od AcaKayak u 16 Apr 2015, 15:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Slika

A Hellcat mi je tek ludilo mozga.

Cak su FL verziju lepo sredili i unutra

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Skupo ko otrov kod nas. Gde se to održava?

Podržavam kupovinu. Retke zverke na našim ulicama.

Tapatalk
Odgovori