Sad tek vidim ovo...
Zimske jakne - suma sumarum 3k ljudi i to onih što traže nezavisnu Vojvodinu. Vidi se jer nema trobojki na protestu - tako kaže svevišnji
Videh danas analizu brzine. Oko 160km/h su se kretali pre pucanja gume.
A mi bas juce nasli da idemo u Kikindu kod drugara na babine.
Na putu ka Kikindi ovi sa A8icama su u pola krivine preticali kolonu, da nisam bezao u stranu pobili bi nas. Voze kao da su jedini u saobracaju.
Jel koristi neko ConsentID aplikaciju za Eupravu? Istekla mi je krajem prosle godine i sad ne mogu da pristupim. Probao sam i preko mejla koji sam koristio pre toga ali lozinka nije dobra. Jel moram u postu da idem da trazim da mi obnove to ili moze i drugacije da se zavrsi? Onaj papir koji su mi dali kad sam pravio nalog nemam, ko zna gde je.
shandu90 napisao:Jel koristi neko ConsentID aplikaciju za Eupravu? Istekla mi je krajem prosle godine i sad ne mogu da pristupim. Probao sam i preko mejla koji sam koristio pre toga ali lozinka nije dobra. Jel moram u postu da idem da trazim da mi obnove to ili moze i drugacije da se zavrsi? Onaj papir koji su mi dali kad sam pravio nalog nemam, ko zna gde je.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probaj preko lične karte da pristupis pa obnovis, ako nemaš onda pošta.
shandu90 napisao:Jel koristi neko ConsentID aplikaciju za Eupravu? Istekla mi je krajem prosle godine i sad ne mogu da pristupim. Probao sam i preko mejla koji sam koristio pre toga ali lozinka nije dobra. Jel moram u postu da idem da trazim da mi obnove to ili moze i drugacije da se zavrsi? Onaj papir koji su mi dali kad sam pravio nalog nemam, ko zna gde je.
Gledam ove ludake sto organizuju Road Tripove iz Holandije ove godine imaju turu obilaska Bosne i Srbije. Inace ove godine moja firma sponzorisala jedan auto. Steta raspodana je tura preko Srbije i Bosne ko zna, mozda neke druge godine ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probaj preko lične karte da pristupis pa obnovis, ako nemaš onda pošta.
Imam citac na poslu, jel znas kakav je dalji postupak?