Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Studenti izgleda sutra kreću peške do Kragujevca.
Prijavio sam se u IT grupi na vajberu da skupljam pare i kupujem powerbankove.
A ovde ako ima zainteresovanih mogu u ime garaže da pokupujem čarape za planinarenje/hodanje ili nešto drugo i da im to isto odnesem. Ko hoće da učestvuje neka mi pošalje DM sa iznosom, pa koliko skupimo, a uplatili biste mi kasnije, za slučaj da odem u Decathlon a tamo sve već pokupovano.
Prijavio sam se u IT grupi na vajberu da skupljam pare i kupujem powerbankove.
A ovde ako ima zainteresovanih mogu u ime garaže da pokupujem čarape za planinarenje/hodanje ili nešto drugo i da im to isto odnesem. Ko hoće da učestvuje neka mi pošalje DM sa iznosom, pa koliko skupimo, a uplatili biste mi kasnije, za slučaj da odem u Decathlon a tamo sve već pokupovano.
- grujicd
Ako hoće da donira neko iz inostranstva možemo i preko PayPal.
- grujicd
Skupili smo već 15000 din. Idem do Intersporta da vidim šta oni imaju u ponudi, a posle oko 6 idem do Decathlona. To je neki deadline za prijavu ako će još neko da učestvuje.
Moja ideja je da se kupe planinarske čarape od vune, one su i dobar izolator i ne prave žuljeve, koliko je to moguće na ovakvoj kilometraži. Jesu skuplje, ali računam da je bolje da kupimo par stvari koje mogu stvarno da pomogu, studenti već imaju obične čarape... Ako imate drugi predlog recite.
Moja ideja je da se kupe planinarske čarape od vune, one su i dobar izolator i ne prave žuljeve, koliko je to moguće na ovakvoj kilometraži. Jesu skuplje, ali računam da je bolje da kupimo par stvari koje mogu stvarno da pomogu, studenti već imaju obične čarape... Ako imate drugi predlog recite.
Ako treba nešto da se preveze do KG iz BG idem tamo svaki dan.
Da pitam ovde, jel imao neko skorije iskustva sa Generalijem i isplatom štete? Evropski je rađen, slikao sam auto, agent mi je poslao link gde se slika sve što se traži, sve je prihvaćeno. Nije mi zbog same isplate, nego da me ne cimaju za kojekakve dopune kad odem van zemlje.
Имам једно потпитање...
- grujicd
U međuvremenu sam dobio fidbek sa građevinskog faksa da su im prioritet vreće za spavanje. Tako da prebacujem donacije na tu stranu.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Lepo od tebe za inicijativu! Nadam se dobrom odzivu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Slobodno kupuj šta misliš da treba. 4 dana hodaju. Pripremili su se se ali poučeni iskustvom iz Inđije moraju računati i na eventualno spavanje napolju. Po ovoj hladnoći.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
Sreo sam par studenata sa hemijskog faksa malo pre u Decathlonu, kupuju one druge sitnije stvari koje će im trebati. Kažu da prvu noć spavaju u nekim plastenicima i da će to biti zajebano, a druge dve su u zatvorenim, u školskim halama i sličnim prostorima.
Kupljeno je 8 vreća a pošto se još javljaju ljudi pitaću ponovo studente šta im treba, da li da se dokupi još koja vreća, powerbank ili tako nešto.

Kupljeno je 8 vreća a pošto se još javljaju ljudi pitaću ponovo studente šta im treba, da li da se dokupi još koja vreća, powerbank ili tako nešto.

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Ma i u tim salama su potrebne vreće. Tako da je pravi potez što si to uzeo. Verujem da im hrane i piće neće nedostajati. Ali oprema za hodanje i spavanje je baš potrebna.
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
Skupili smo 40.000din! Dosta više nego što sam se nadao, i samim tim naša akcija nije više ni tako simbolična. Kad da x ljudi na kraju bude dosta. Kupili smo 8 vreća za spavanje i 2 velika 30.000mAh powerbanka sa dodatnim kablovima. Kolege sa "IT Blokade" viber grupe su donirale za još 2 powerbanka.
Dosta je ambiciozna akcija pred decom. Em traje duplo duže, em ih čekaju niže temperature. Držimo im palčeve!
Dosta je ambiciozna akcija pred decom. Em traje duplo duže, em ih čekaju niže temperature. Držimo im palčeve!
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Dobra inicijativa i brza reakcija su ključ. Super samo uspeli toliko, nisam se ni ja nadao. Hvala svima koji su učestvovali.
Posetite www.garaza.rs !