Dobro veče
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
Re: Dobro veče
Na temu puta do Kragujevca, imali smisla iz Novog Sada ići na Miloš Veliki, do Čačka, pa od Čačka do Kragujevca?
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Mene odbija samo to oko guzve na putu. Ne znam drugi put osim AP.
- Gazu
I drugo pitanje je još kako bi se snašli sa parkingom. I to mi je palo da pamet ako bi mogao nekom kolegi s foruma iz KG da se parkiram ispred kuće, ili tako nešto.
Deluje mi da će za parkiranje biti jako gadno.
Društvo iz KG, jel ima možda neki predlog, ili ako bi neko mogao da pusti ponekog od nas u dvorište ili ispred dvorišta da ostavimo auto?

Društvo iz KG, jel ima možda neki predlog, ili ako bi neko mogao da pusti ponekog od nas u dvorište ili ispred dvorišta da ostavimo auto?
Sednete u bus i dođete dan ranije, prespavate tamo i sutradan se vratite kući.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Taj put iz Čačka do Kg je odličan, s tim da ako bude gužva ili neka blokada to znači ende, nema alternative (sem kroz sela), druga opcija je do G. Milanovca pa starim putem do Kg, nekih 30-ak km duže od isključenja sa AP.
Имам једно потпитање...
Stavi se lepo bajs u auto, tera se kolima kolko moze, posle sa biciklom.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Sav smestaj je otisao.Geza napisao: 12 Feb 2025, 14:03 Sednete u bus i dođete dan ranije, prespavate tamo i sutradan se vratite kući.
Bar se tako prica.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Oko parkinga možda mogu da pomognu @Ceman i @MarjanKG
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Prodat SBB.. Nije mi bas najjasnije sta i kako, ali meni je ovo teška propast...
Svakako je za dobro veče-laku noć temu..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Svakako je za dobro veče-laku noć temu..
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu sam i ja ako treba. Doduše možete uvek ostaviti u Šumaricama iznad Čika Dače, tu bude mesta skoro uvek.
https://maps.app.goo.gl/yBN9iUpQT5pwb8dH6
Pa do centra odatle nema puno (možda 10ak minuta lagane šetnje.)
Oko tc Big/Plaza je slaba vajda za parking jer je vikend pa će biti ljudi iz okolnih mesta pa jedino ostaje ispod dis marketa
https://maps.app.goo.gl/DWFYmYVoc7pN5X4b8
A što se tiče druge strane grada tu je malo zeznuto jer je baš skučen deo oko reke.
Ako dolazite sa autoputa imate parking kod delta parka, zna da se ubode mesto
https://maps.app.goo.gl/SA2ReHcxSQY3wyG18
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
https://maps.app.goo.gl/yBN9iUpQT5pwb8dH6
Pa do centra odatle nema puno (možda 10ak minuta lagane šetnje.)
Oko tc Big/Plaza je slaba vajda za parking jer je vikend pa će biti ljudi iz okolnih mesta pa jedino ostaje ispod dis marketa
https://maps.app.goo.gl/DWFYmYVoc7pN5X4b8
A što se tiče druge strane grada tu je malo zeznuto jer je baš skučen deo oko reke.
Ako dolazite sa autoputa imate parking kod delta parka, zna da se ubode mesto
https://maps.app.goo.gl/SA2ReHcxSQY3wyG18
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Bojim se ja da će u saobraćajnom smislu biti teški pakao da se uopšte pridje Kragujevcu, kao i da se parkira.
Pri čemu mobilna mreža neće uopšte funkcionisati zbog preopterećenja, kao što je to bio slučaj i u NS.
Pri čemu mobilna mreža neće uopšte funkcionisati zbog preopterećenja, kao što je to bio slučaj i u NS.
- Gazu
Hvala, označio sam sad sebi taj parking na mapi. Deluje na mapi da je poveliki, nadam se samo da se neće i on popuniti u toj najezdi.
Bajs ne bi mogao meni da posluži, iako je dobra ideja. Ne mogu da utrpam u auto više od jednog bajsa, a ako bi išao, bilo bi nas minimum dvoje u autu.
Ali da, i ja sam danas čuo kako su smeštaji pozauzimani, i čak i kako su i ranije u sličnim prilikama, kao kad bude onaj muzički festival KG, umeli ljudi da drastično podižu cene smeštaja. I to da dižu cene čak i nakon rezervacije. Ne znaju šta da ištu. A uzeti smeštaj i blizini opet ne vredi, i dalje treba nekako stići do grada u subotu...
Sumnjam da bi se i autobusom moglo. I od studenata iz Novog Sada čujem da im novac ne bi bio problem, al da buseva ne bi mogli da nađu - voze za Sremsku Mitrovicu.
(To govorim za opcije da se organizujemo uzima autobus za veće grupe.) A da li imam karata u standardnim busevima, to ne bih da nagađam.

Bajs ne bi mogao meni da posluži, iako je dobra ideja. Ne mogu da utrpam u auto više od jednog bajsa, a ako bi išao, bilo bi nas minimum dvoje u autu.
Ali da, i ja sam danas čuo kako su smeštaji pozauzimani, i čak i kako su i ranije u sličnim prilikama, kao kad bude onaj muzički festival KG, umeli ljudi da drastično podižu cene smeštaja. I to da dižu cene čak i nakon rezervacije. Ne znaju šta da ištu. A uzeti smeštaj i blizini opet ne vredi, i dalje treba nekako stići do grada u subotu...
Sumnjam da bi se i autobusom moglo. I od studenata iz Novog Sada čujem da im novac ne bi bio problem, al da buseva ne bi mogli da nađu - voze za Sremsku Mitrovicu.

Kad oboris sedista u Astru lagano ulazi dva bajsa samo im skini tockove, ne pisem bezveze to je uradio drugar kad je isao za NS, parirao je gde je stgao, daleko od guzve, pa na bajs polako....
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma kakvi crni bicikli. Deca pešače 100+ km, a mi ne možemo par km. Ako i toliko. Ja sam onomad u NS 15km prepešačio. I ne žalim se.
U autu treba uvek da bude mesta da se poveze neko.
U autu treba uvek da bude mesta da se poveze neko.
Posetite www.garaza.rs !