Ja ne blokiram i ne iritiram sada obične ljude. Znači ovi što blokiraju imaju mud@ da zaj@bavaju samo obične ljude? Ekstra, pa ovi banditi crnokapuljaši i ne moraju ništa da rade, da sačekaju da dopizdi običnom narodu da uđe u konflikt sa ovim što blokiraju.Gazu napisao: 05 Apr 2025, 00:17 Još bih primetio i ovo. Kažeš "hajde, da blokiraju ovo ili ono, nek idu mečki na rupu". Jel bi išao i ti s njima tamo? Pošto tamo bi i tebe sa njima lemali i hapsili. Ali studentima to nije problem, za njih je to ladovina, jel da? Mladi su oni, mogu da izdrže malo zatvora i batina. Pusti, dobro je da svako pruži koliko može.
Iz ovih blokada će na kaju izaći da svako može da blokira šta hoće, kad hoće i kad mu se digne. 15. je bila i masa i energija, kada se to nije iskoristilo, džabe sada blokiraš nekog običnog čoveka koji ide svojim poslom.
Izbori? Ko je do sada bio normalan i pošten na izborima da se glasa? Uvek sve neki strani agenti i lopovi na njima. Eno i Nestorović šta je uradio od stranke, a bio fora šajkača, Srbija, Srbenda. Ma toliko puta prevaren narod na foru nacionalizma da ne veruje nikom. Morate da shvatite da ta većina poput mene ne izlazi da glasa jer nema koga, a ne zato jer voli SNS. Vama je SNS svako ko ne misli isto kao vi. Eno vam izbori u Rumuniji, koji više primer poštene EU a naši idu da mole EU u Strazbur? Hoćete Tursku kao primer i kako je Erdogan sklonio konkurenciju za izbore pre nego što se čovek i kandidovao? EU je okrenula glavu. Ne biramo mi na tim izborima, biraju oni, stranci. Naši otišli biciklama za Strazbur da nam EU pomogne da isto kao u Rumuniji izabere EU nekog stranog agenta ko će im servirati litijum i šta god treba da nas porobljavaju? Ili nekog komičara kao u UKR da nas uvede u rat? Eu će nam poslati rakete i oružuje, mi samo da ginemo, nije problem.
Vidi se koliko nas voli EU, crkva u Salcburgu odbila da ih primi na konak. Do sada nismo imali Eu i Nato simbole na protestima, a sada molimo EU da na pomogne, samo su se ponizili studenti. Taj sud je u Francuskoj, mi od Francuza kupujemo avione, ili će nama će Strazbur iz Francuske da pomogne studentima da raskvari ugovor sa avionima? Problem je kući, za EU smo zakasnili, ona nas neće osim kao koloniju, znači može da dovede nekog svog da im završi ono što ovaj nije mogao, zvanično priznanje na papiru za KiM, litijum itd.