Dobro veče
Re: Dobro veče
Hristos Vaskrse drugari
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Vaistinu!
Tapa
Tapa
Na ovom sivom delu se nalazio neki plasticni osigurač. Nalazi se na crevu koji vodi tečnost za pranje stakala do brizgaljke. Da li zna neko šta da kucam da nađem taj deo?
Prilikom skidanja slučajno ispao iz ruke.

Prilikom skidanja slučajno ispao iz ruke.

- pedja
- član 001
Da nije bio nepovratni ventil?
Tapa
Tapa
Moguće, mada sve što ih nalazim na netu imaju ulaz-izlaz fixan, dok kod mog u ovo burence se nabije kabal sa obe strane i ova plastika samo stisne.
Evo najbliže slike sto sam našao na netu. Tu plastiku u sredini sam skinuo jer drugačije nisam mogao da izvadim crevo.

Edit: evo kako izgleda druga strana.
Evo najbliže slike sto sam našao na netu. Tu plastiku u sredini sam skinuo jer drugačije nisam mogao da izvadim crevo.

Aiii, kakav si ti mašinac da ne znaš za ovo ?Masinac napisao:Moguće, mada sve što ih nalazim na netu imaju ulaz-izlaz fixan, dok kod mog u ovo burence se nabije kabal sa obe strane i ova plastika samo stisne.

PS sala mala
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Mašinac samo u imenu, a sa mašinstvom se nikad nisam bavio... Otkud i ne poznavanje ovih stvari 
Znaci moram da kupim novi nepovratni ventil, jer ove plastikice nema. Hvala.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
Šta reći ...
Tapa
Tapa
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Nisi mašinac protiv mašinerijeMasinac napisao: 22 Apr 2025, 20:51 Mašinac samo u imenu, a sa mašinstvom se nikad nisam bavio... Otkud i ne poznavanje ovih stvari

Srecom niko nije nastradaopedja napisao:Šta reći ...
Tapa
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Imao sm situaciju pre xx godina na auto putu prema Nisu, odjednom ulazimo u crni oblak bukvalno ulecemo u provalui oblaka sa suvog puta na potpuno mokar, nista se ne vidi, samo kisa nije grad, ili je bio neki sitan uglavnom jaka kisa udarlaa po kolima kao grad a vidljivost uzas, pun auto put letnje vreme odmora odjednom svi koce naglo neki staju sa strane neki ispod nadvoznjaka a neki samo usporavaju ali mnogo zeznuta situacija ono nisam nikad doziveo, milimo 20 na sat i molimo se da nas neko od pozadi ne pokupi ko nije uspeo da se zaustavi, takva voznja traje mozda 1km svi vozimo jedan drugom u branik jer vidljivost cca 10m i od jednom ulazimo u suvi deo puta i posle par stotina metara pici sunce.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
U ponedeljak me uhvatio led/grad na auto putu, i u tunelu dugačkom 100m sa 3 trake i jednom zaustavnom su se takođe nagurala auta i zauzela pola tunela. Nije baš potpuno do Nas, do psihe čoveka je. Ja nisam hteo da stajem, osigran je ko ga hebe.blaugrana napisao: 22 Apr 2025, 23:21Srecom niko nije nastradaopedja napisao:Šta reći ...
Tapa
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Bukvalno 200m posle tunela ne pada više led, a posle 2km suvo. Valjda naišlo tako... A i led je bio čudan, veličine višnje a raspada se pri udaru u šoferku kao mokar sneg. Tako da nije ni mogao da ošteti auto, ali šta zna čovek kakav će led biti 100m dalje