Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Do nas je. Nije do njega. Dok mi čekamo da nam to neko drugi reši neće on pokleknuti.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Neće on pokleknuti - ali studenti su uspeli da razbiju mit o njegovoj nedodirljivosti i da se narod najzad zapita šta se to dešava. Drastično je izgubio podršku, što se i vidi po skupovima koje pravi i gde sada ubacuju ogroman novac samo da dovuku ljude (skupljaju najniže slojeve društva i egzistencijalno ugrožene i dovoze ih vozovima i autobusima).
Mislim da je jasno da će izgubiti sve veće gradove, jer sada više neće biti apstinenata i da će ljudi izaći samo da glasaju protiv njega...
Inače u kojoj to državi neko može izjaviti da ih ne zanimaju zahtevi druge strane, a naročito kada su zahtevi krajnje civilizovani i zahteva se samo funkcionisanje društva i institucija?
Niko sa strane nam neće rešiti stanje u državi, njih samo interesuje da što više zgrabe (jeftinu radnu snagu, rudna bogatstva, operu novac i ispumpaju što više iz ovog društva) - a mi sami se trebamo zapitati da je je ovakva država ona gde želimo da živimo i da nam odrastaju deca
Mislim da je jasno da će izgubiti sve veće gradove, jer sada više neće biti apstinenata i da će ljudi izaći samo da glasaju protiv njega...
Inače u kojoj to državi neko može izjaviti da ih ne zanimaju zahtevi druge strane, a naročito kada su zahtevi krajnje civilizovani i zahteva se samo funkcionisanje društva i institucija?
Niko sa strane nam neće rešiti stanje u državi, njih samo interesuje da što više zgrabe (jeftinu radnu snagu, rudna bogatstva, operu novac i ispumpaju što više iz ovog društva) - a mi sami se trebamo zapitati da je je ovakva država ona gde želimo da živimo i da nam odrastaju deca
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Otezace on izbore u nedogled. Dok se ne pojavi neki jaci lobista od njega, nema sta dalje da se prica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mislim da su se svi toliko obezbedili da čekaju samo šlag na tortu ( Expo) i da odu u penzije. Taman se poklapa za 2027. Mislim da se neće više cimati ako ga neko sruši. Odgovaraće kad budu odgovarali Dinkić, Đelić i ostali - znači nikad.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Spakovace kofere i nestace iz zemlje
Slika i prilika.
Podeli na mrežama
Podeli na mrežama

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Možda je previše opšte pitanje, al' da probam... Koja A klasa od novijih ima po jedan okrugli izduv sa svake strane? Brz je...
Trebalo bi A35 amg
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Nikad nećemo saznati
ali bih se ja kladio na neki "običniji" motor, recimo A250 ili tako nešto.
Kontam da bi se videlo da je AMG ili čulo.
Osećam da je neki primerak skroz običnog izgleda, a to je auto koji je relativno brz i sa 190 konja, recimo, a kamoli više...
Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Kontam da bi se videlo da je AMG ili čulo.
Osećam da je neki primerak skroz običnog izgleda, a to je auto koji je relativno brz i sa 190 konja, recimo, a kamoli više...
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Pa ako je brz mož' da bude A250, ako je brži onda verovatno A35AMG.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
A250 ima ovalne. Mada, sto kaze carov2 nikad necemo saznati

- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Postoji li neka rent-a-car varijanta gde bi u toku istog dana preuzeo auto u BG i ostavio u Subotici? Mora da idem do Subotice po auto, a mrzi me da se cimam sa busevima.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sent from my SM-S938B using Tapatalk