Ja sam se vozio sa drugarom u 335i, pričao sam ti što je tuningovan na neki dodatni sistem što ide valjda kod tečnosti za prskalice pa mu daješ snagu na dugme, a i bez toga ima preko 400ks... Strašno iskustvo. Mislim da je brži od M3, mada bih svakako pre M3 vozio zbog zvuka ako ništa drugo.
Ako bih ga uzimao verovatno (gotovo sigurno) preko, ali male su šanse da se to desi, previše komplikacija u najavi. Sama kupovina je najmanji problem, ne što se tiče finansija već dalje upotrebe. S obzirom na potencijalne kvarove i nerviranja oko održavanja, pre bih možda vozio i golfa 7 r nasviranog da ide skoro kao GTR nego samog GTRa.
AcaKayak napisao:Ja sam se vozio sa drugarom u 335i, pričao sam ti što je tuningovan na neki dodatni sistem što ide valjda kod tečnosti za prskalice pa mu daješ snagu na dugme, a i bez toga ima preko 400ks... Strašno iskustvo. Mislim da je brži od M3, mada bih svakako pre M3 vozio zbog zvuka ako ništa drugo.
Nije bas, moze da radi i samo na vodu, moze voda-metanol pola pola, moze i samo na metanol, a nije skup toliko niti se mnogo trosi, pa rezervoar je nekih 5l i vise je nego dovoljan za nekoliko 402m trka