TV - Audio - Video - bela tehnika
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Schachermayer - Autoput za Novi Sad.
Imaju ugaone. Ono što mi se posebno sviđa su "popup" utičnice, ako imaš gde sa njima. Ugrade se u kuhinjski element (viseći ili ne) i izvlače se po potrebi.
Pogledaj, imaju sajt (i web shop) sa tehničkim detaljima uređaja.
Linea Čačak takođe ima ugaone utičnice.
TapaT
Imaju ugaone. Ono što mi se posebno sviđa su "popup" utičnice, ako imaš gde sa njima. Ugrade se u kuhinjski element (viseći ili ne) i izvlače se po potrebi.
Pogledaj, imaju sajt (i web shop) sa tehničkim detaljima uređaja.
Linea Čačak takođe ima ugaone utičnice.
TapaT
Ja sam uzeo prospekt bas za te uticnice u crvenoj jabuci kad sam narucivao kuhinju. Mislim da mogu kod njih da se uzmu. Imaju bas raznih ugaone, skrivene u radnoj povrsini, sa usb-om itd.
Podseti me na onu temu o čišćenju klima uređaja.

Ako ima potrebe za čišćenjem, najbolje blagi rastvor deterdženta za sudove, obrisati vlažnom krpom dok se ne ispere i na kraju suvom. U krajnjoj liniji, verovatno uopšte i nema potrebe da se čisti. Pa nije kupovao od "sakupljača sekundarnih sirovina" robu koju su negde iščeprkali iz kontejnera.

Ђенерал Јанковић
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ko zna od koga Ljuba kupuje. Možda je bilo ozvučenje pod crvenim fenjerom?
Možda je zaređao sa onim Merc kombijem:
"Staru tehniku kupujemo...!" Treba opremiti to sokoćalo
TapaT
Možda je zaređao sa onim Merc kombijem:
"Staru tehniku kupujemo...!" Treba opremiti to sokoćalo

TapaT
Alkoholom medicinskim, valjda je dovoljno...
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Odradio sam dubinsko ciscenje kao kod auto pranja naravno
Kao da je uredjaj mnogo prljaviji nego kada dodje iz standardne Kineske fabrike... Obrisao sam ga standardno sa Lidl vlaznim krpicama i kao nov je. Najgore je kada je prethodni korisnik bio pusac pa to udje svuda. Holandjani inace imaju naviku da jako cuvaju stvari - mada i dalje je to jedan nivo nize nego kada nasi sve komponente zapakuju u najlonske kesice 

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Jedno pitanje, kako funkcionise u SRB koriscenje Netflix servisa preko TV-a?
Novi TV ima tu funkciju pa se nisam nesto informisao pre toga.
Novi TV ima tu funkciju pa se nisam nesto informisao pre toga.
Radi normalno. Ostaviš samo podatke od neke kreditne/debitne kartice i to je to.
Ponuda sadržaja nije ista kao u USA, retko koji film/serija ima titlove na srpskom.
Ponuda sadržaja nije ista kao u USA, retko koji film/serija ima titlove na srpskom.
Imas verziju od 12e mesecno koju mozes da podelis sa jos trojicom tj. 4 vas u isto vreme moze da koristi.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Znaš li možda ima li veze lokacija oko 4 korisnika, npr. dva korisnika u DE a dva u SRB?
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Na ovim glavnim stranicama nista ne pise o tome al nisam citao sitna slova u ugovoru.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Gledao sam juče u Samsung radnji par modela serije 7 u 50 i 55". Stvarno odlična slika ali ne razumem zašto imaju samo po 2 HDMI, bar one varijante do 80k!
Do sada sam imao IPS a ovih dana trebao bih definitivno odlučiti za LG između 50 VA ili 55 IPS. Razlika kod nas je nekih 11000RSD i produžena je garancija 5g do 15.01.2019.
Takođe recimo za 55UK6500 kod nas i Mađara je 90e tj 660 napram 570e.
Do sada sam imao IPS a ovih dana trebao bih definitivno odlučiti za LG između 50 VA ili 55 IPS. Razlika kod nas je nekih 11000RSD i produžena je garancija 5g do 15.01.2019.
Takođe recimo za 55UK6500 kod nas i Mađara je 90e tj 660 napram 570e.
Uslovi i odredbe promocije „LG 5 godina Bez Brige“
Sadašnji uslovi „LG 5 godina Bez Brige" (u daljem tekstu: Uslovi) primenjuju se na Kupce koji su kupili
određene 2018 UHD TV proizvode u Srbiji i Crnoj Gori, kako je definisano u Uslovima, između 01.
novembra 2018. i 15. januara 2019. godine i koji su registrovali uređaj do 15. februara 2019, i to one
koje je isporučio LG Electronics Magyar Kft. Dobijanjem potvrdnog e-mail-a nakon registracije eksplicitno
prihvatate da se sadašnji Uslovi primenjuju na kampanju „ LG 5 godina Bez Brige “, prihvatate da su oni
obavezujući za vas i da razumete da se povezana prava primenjuju jedino prema ovim Uslovima.
1. Na osnovu sadašnjih Uslova treba da prikupite dokumentaciju kojom dokazujete kupovinu (račun,
pojednostavljeni račun, priznanicu), popunjeni garantni list i potvrdni e-mail koji dobijate nakon
registracije proizvoda na veb stranici LG Electronics Magyar Kft. predstavništva za Srbiju i Crnu Goru
www.lg.com/rs, i sve to zajedno priložite za „ LG 5 godina Bez Brige” za Proizvod koji ste kupili tokom
kampanje.
2. Određena pitanja definisana u ovim Uslovima ne utiču na vaša prava kao kupca, primenjiva na osnovu
zakona i propisa.
3. „ LG 5 godina Bez Brige “ pruža vam sledeća prava i prednosti:
3.1. U prve dve godine, koje se računaju od datuma prvobitne kupovine Proizvoda, važi
eksplicitna garancija u punom obimu za sve nedostatke koji su posledica greške u proizvodnji,
što znači besplatnu popravku, besplatne rezervne delove i besplatnu popravku na licu mesta, ili
u servisu po potrebi. Osim toga, ovo znači i besplatnu zamenu Proizvoda. („obavezna garancija“
u skladu sa propisima o zaštiti potrošača). Ako Proizvod mora da se zameni tokom trajanja „ LG 5
godina Bez Brige “ (čak i nekoliko puta), imaćete pravo na zakonom propisane garantne uslove
primenjive u vreme zamene Proizvoda, ili na eksplicitne garantne odredbe i uslove na osnovu
sadašnjih Uslova do isteka prvobitnog roka „ LG 5 godina Bez Brige “ za Proizvod koji ste
prvobitno kupili, koji god je korisniji za vas kao kupca.
3.2. U trećoj, četvrtoj i petoj godini, koje se računaju od datuma prvobitne kupovine Proizvoda,
važi ograničena eksplicitna garancija za sve nedostatke koji su posledica greške u proizvodnji, što
znači besplatnu popravku i besplatne rezervne delove. Osim toga, znači i besplatnu zamenu
Proizvoda, ako ne možemo da ga popravimo. Ako Proizvod mora da se zameni tokom trajanja „
LG 5 godina Bez Brige” (čak i nekoliko puta), imaćete pravo na zakonom propisane garantne
uslove primenjive u vreme zamene Proizvoda, ili na eksplicitne garantne odredbe i uslove na
osnovu sadašnjih Uslova do isteka prvobitnog roka „ LG 5 godina Bez Brige“ za Proizvod koji ste
prvobitno kupili, koji god je korisniji za vas kao kupca.
4. „ LG 5 godina Bez Brige “ važi 5 godina od datuma kupovine, I produžiće se svaki put kada je Proizvod
neispravan za vreme koje je proveo na servisu.
5. Svaka pojedinačna popravka ili zamena biće zabeležena u garantnom listu koji je izdao LGEMK tokom
5- godišnjeg perioda.
6. Proizvodi na koje se primenjuju ovi Uslovi su sledeći:
49SK8500PLA, 49SK8100PLA, 49SK7900PLA, 55SK7900PLA, 55SK9500PLA, 55SK8100PLA, 55SK8500PLA,
65SK7900PLA, 65SK8100PLA, 65SK8500PLA, 65SK9500PLA, 75SK8100PLA, 65UK6470PLC, 65UK6400PLF,
55UK6470PLC, 55UK6400PLF, 50UK6470PLC, 49UK6470PLC, 49UK6400PLF, 49UK6200PLA,
43UK6500MLA, 43UK6470PLC, 43UK6400PLF, 43UK6300MLB, 43UK6200PLA, 43UK6950PLB,
43UK6750PLD, 49UK7550MLA, 49UK6300MLB, 50UK6500MLA, 50UK6300MLB, 50UK6950PLB,
50UK6750PLD, 55UK6100PLB, 55UK6750PLD, 55UK6300MLB, 55UK6500MLA, 55UK6950PLB,
55UK7550MLA, 55UK6200PLA, 60UK6200PLA, 65UK6100PLB, 65UK6750PLD, 65UK6950PLB,
65UK7550MLA, 65UK6300MLB, 70UK6950PLA, 75UK6500PLA, 75UK6200PLA, 86UK6500PLA
7. Ljubazno vas molimo da se tokom kupovine uverite da se u pakovanju u kojem se nalazi proizvod
nalazi i garantni list koji je izdao LGEMK.
Hvala vam što ste izabrali naš Proizvod.
Datum: Beograd, 01. Novembar 2018.
LG Electronics Magyar Kft.
Los je Netflix kod nas, nema pola sadrzaja, a mnoge serije kasne po sezonu minimum.
Da bi inali surround, morate koristiti Microsoft edge ili Windows app za Netflix.
App nije bas najsrecnija.
Nema nikakvog podesavanja kvaliteta i to me je jako iritiralo, jer ne znam sta dobijam.
Da bi inali surround, morate koristiti Microsoft edge ili Windows app za Netflix.
Nema nikakvog podesavanja kvaliteta i to me je jako iritiralo, jer ne znam sta dobijam.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Probaj TV app.
A da koristis vpn jel bi imalo tada sve standardno?Xepoj87 napisao:Los je Netflix kod nas, nema pola sadrzaja, a mnoge serije kasne po sezonu minimum.
Poslato sa mog(a) RM-320 koristeći komšijin vajrles