Corona virus

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Corona virus

Post od Darko »

Ovima je laganini..

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Ovo treba pohapsiti sve. Kazne su blage, zatvor treba za ovo. Plus ja bih svakog koga uhvate da se debilise kao ovi iznad, upisao lepo u centralni registar i za njih nema pruzanja pomoci ili bolnickog mesta ako se razbole. Mozda nekome zvuci ekstremno ovaj predlog, ali ovim okupljanjem iznad, igranjem kola i ostalog ti se bukvalno pisas i rugas svima koji su umrli ili izgubili nekog usled Kovida. Dno dna. Nemam reci.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

nešto ne mogu da se otmem utisku da je ovo neko organizovao...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
pegazbre
Reactions:
Pridružio se: 30 Jan 2019, 15:59
Garaža: Opel Astra J 2010 1.6b 116hp, Hyundai Tucson 2023 1.6 t-gdi 150hp

Post od pegazbre »

dispy napisao: 04 Apr 2021, 11:24 Pa gle, ja prvo mislim na sebe odnosno na devojku svoju pa onda sve drugo. Kad treba sa nekim da se vidimo, prvo insistiram da se nađemo napolju, šetnja neka I to je to. Kad treba da se vidimo sa nekim bliskim, ozbiljno ispitam gde su bili i sa kim, pa onda prihvatim poziv da idemo u kuću kod nekoga. Pre 7 dana je bilo lepo vreme, drugi rođaci nas zvali da dođemo na ručak, znam da se viđaju sa ovim prvim, ja lepo spakujem u auto sto za kampovanje I 4 stolice, kupili kilo ipo pečenja, salate, pića, i na Kosmaj, sve to lepo iznesem i eto nas na ručku. Meni nije teško, verovatno sam nekome smešan ali to me ne dotiče trenutno, želim da verujem da bi svako u ovoj situaciji bio jednako odgovoran kao i ja. Moj otac na primer nije hteo da se vidimo dok se ne vakciniše i revakciniše, proverio antitela i sad može, s tim da I dalje neće da se grlimo I ljubimo, ne zbog sebe naravno. Da mi se devojka razboli dok je trudna, a da nisam preduzeo sve što mogu da je zaštitim, ne znam sta bih radio, ne bih verovatno mogao da podnesem sam sebe.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
E da tako svako razmislja brzo bi mi ovo prosli..meni se drugo dete rodilo 18.4.2020 tj tokom najduzeg policijskog casa i mi se od tada pazimo (a i pre toga jer je zena bila u kasnoj trudnoci), sa nekim se iskljucivo vidimo u setnji, sto da ne, nije jedini nacin da se vidis sa nekim ako treba da popijes picence u kaficu (a bili smo zvani, da sam se ja zacudio da li su realani da nas zovu u kafic...).

Ja sam se revakcinisao sad za vikend a zena ne sme jos jer doji, pazimo se ali sam se iznenadio kad sam saznao da su ljudi koji su dolazili kod nas, misleci da se paze, ustvari uopste ne paze toliko, jer njihovo rezonovanje i poimanje "Pazimo se" se toliko razlikuje od naseg (rodjendani, svadbe i sl).
Poslednja izmena od pegazbre u 04 Apr 2021, 12:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Blackshadow
Reactions:
Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS

Post od Blackshadow »

U logor pa red klasike, red metala, pa malo pank al do panja

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Post od gazza »

moram da kažem da sam vrlo prijatno iznenađen stavovima forumaša, čak i kod onih koji su bili na drugačijim pozicijama pre 6 meseci evidentna je pozitivna promena. dobro bi bilo kada bi forum bio presek mišljenja građana srbije, nažalost nije.
Korisnikov avatar
pegazbre
Reactions:

Post od pegazbre »

Znas kako, ljudi se promene (ne mislim na sebe, moj stav je ovakav od pocetka) kad ih lupi sudbina po jajima a pod tim mislim, umre im neko blizak i voljen ili i sam zavrsi u bolnici.

Nazalost ima i onog cuvenog: "Budale i pijance i bog cuva". Ljudi koji su se najvise zezali, zavrse sa minimalnim siptomima i onda jos nakon toga svima nabijaju na nos "Eto vidis, slabije je od prehlade", "Svima preporucujem ovakvu koronu" i "Ma sto brines, i mi i deca prelezali uz paracetamol, nista nam nije bilo, samo opusteno"...
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Tako je stres ubija imunitet.
Mozdana aktivnost pravi veliki stres.
Nema mozdane aktovnosti nema stresa, zdavlje kida. Raspodela zivotne energije :)
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Geza napisao: 04 Apr 2021, 04:24 Nije corona, ali opet smo familijarno pokupili neki respiratorni virusčić od bratanice. Taj vrtić komotno dođe kao laboratorija za biološko ratovanje.

To ti je, dakle, izgovor za do sad nevidjenu neaktivnost u podforumu “Noviteti”? :mrgreen:
Korisnikov avatar
mix024
Reactions:
Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS

Post od mix024 »

H4wkeye napisao: 04 Apr 2021, 12:04 Ovo treba pohapsiti sve. Kazne su blage, zatvor treba za ovo. Plus ja bih svakog koga uhvate da se debilise kao ovi iznad, upisao lepo u centralni registar i za njih nema pruzanja pomoci ili bolnickog mesta ako se razbole. Mozda nekome zvuci ekstremno ovaj predlog, ali ovim okupljanjem iznad, igranjem kola i ostalog ti se bukvalno pisas i rugas svima koji su umrli ili izgubili nekog usled Kovida. Dno dna. Nemam reci.
Nije ekstremno ništa, apsolutno se slažem.

Gledam i ne verujem šta je sve isplivalo na površinu od početka korone. U dosta ljudi sam se razočarao kako su se poneli, a pre svega kako su se pokazali sebični misleći samo na sebe i svoje potrebe.
Korisnikov avatar
pegazbre
Reactions:

Post od pegazbre »

:plusone: sto se tice ljudi i cuveno "Pustite nas da zivimo a vi se zatvorite u kuce"
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Što je najgore, što vreme više odmiče, ljudi umesto da su pametniji ono obrnuto.
Posetite www.garaza.rs !
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns »

@dispy svaka cast. I za ovakvu odgovornost i za, ako nisam pomesao, cvrst stav u marketima :) Jedino i samo tako.

Edit: Trojanac, evo ja skracujem post, ionako ne vredi.
Poslednja izmena od milanns u 04 Apr 2021, 14:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Apelujem da smirimo strasti. Lična iskustva pre svega. Hvala.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Posetite www.garaza.rs !
gazza
Banned
Reactions:
Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano

Post od gazza »

Naletesmo na bivšeg učenika moje žene koji je u međuvremenu završio medicinu u Beču i sada stažira kao praktikant u kovid centru
Kaže da je što se tiče zaražavanja posle vakcinacije sve isto kao i ovde iako tamo većinski imaju fajzer i AZ. Slučajeva ima jer treba vremena da se razvije imunitet ali ono što je slično kao i ovde je da nema smrtnih niti teških slučajeva ili se smatraju izuzetkom zbog drugih pratećih faktora.

Tako da, vakcine :doubleup:
Zaključana tema