Dobro veče
Re: Dobro veče
Juče pug 206 na isključenju za Staru Pazovu. Često čuče tu - oprez.
Juče u Kumodraškoj opet crni Punto snimao ove što idu u grad, zaustavljali su kod Knjaza Miloša.
Na spustanju sa Irisikog, na ulasku u Paragovo, crna zastava 10, unutra policajac u civilu snima radarom, posle krivine regularni policajski punto stoji i zaustavlja one koji su prekoracili....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Da tu bas cesto budu kad su neke "akcije" u pitanju! Sad valjda vataju turke u povratku iz domovine!nidza napisao:Juče pug 206 na isključenju za Staru Pazovu. Često čuče tu - oprez.

Zadnji put kad sam ih video ,bili su neki obicni likovi u civilu, i to fazon farmerke i majice, ne bas reprezentativnog izgleda!

taman sam hteo to da napisem. Ispred Simanovaca (prema Bg) crveni punto parkiran suprotno od smera kretanja pored puta. Kombi saobracajne policije iza naplatne rampe.
Vozio sam 130, uopste ih nisam skontao, ali me nisu ni pogledali kad sam prosao rampu.
Vozio sam 130, uopste ih nisam skontao, ali me nisu ni pogledali kad sam prosao rampu.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ne diraju lava dok spava 
Sent from my BlackBerry using Tapatalk

Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Bio sam Vianom, tako da sam vrlo upadljiv dok jezdim ovim nasim pokusajem auto-puta 

Ni nas nisu zaustavili a prošli smo sa 170-180.
TT
TT
Nisu stigli. 

A jel zaustavljaju nase, ili samo strance?vlajko napisao:Ni nas nisu zaustavili a prošli smo sa 170-180.
TT
Ja bih iskreno voleo da me zaustave da ih tako napušim ku*cem i da ih prijavim šefu što zaustavljaju na sred autoputa jer verujem da je to protiv propisa.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ti nista ne citas? 
Radar je na sred auto puta, patrola zaustavlja posle naplatne rampe na onom prosirenju.

Radar je na sred auto puta, patrola zaustavlja posle naplatne rampe na onom prosirenju.
Čudna mi je ta priča... Mada možda domaće ne zaustavljaju jer mogu samo da pošalju čestitku na adresu.